EvijaEvija @ 17.12.2019 13:45Ja viņš būtu mans vīrs (bet nekad nekad nebūtu), es viņam man liekas blieztu par tiem viņa uzkasītajiem matiem ???
Sniegstevman @ 17.12.2019 13:54
Beidzot kāda ar tādām pašām domām.
Manī viņš arī izraisītu agresivitāti, vardarbību ģimenē... Es viņu klapētu un klapētu!!
Viņš vispār ko prot, vīriešu darbus?? Vai tikai veikala savus drēbju maisiņus panest ???... Atgādina mūžīgo bērnu un Elīna viņa trakā muterite.
Rozā bikses, tad vēl Ugi... ?♂️??
Man no sākuma likās ka Elīna viņu gerbj, a ne!! Viņš tāds pats par sevi. Lupata!
Blanche @ 17.12.2019 13:57
Nuu, tāpēc jau tādi vīrieši nav jūsu vīri. ?
Katram sava gaume. Un Elīnai patīk tādi.
Nu nevar jau pēc izskata spriest par cilvēku. Ja viņam tā patīk, lai tak velk mugurā ko grib ?
madara108 @ 17.12.2019 15:41Mans vīrs arī pasmejas par viņiem :D
Kādreiz vēl teica, ka gribētu redzēt to vīrieti, kurš spēj ar tādu būt kopā, kad ieraudzīja viņas Nauri, tad pateica, ka neesot komentāru :D
Un es domāju, ka visas šeit, negribētu sev tādu vīru kā Elīnai ???
Protams, katrai sava gaume - Elīnai patīk vīrieši cacas, bet mans vīrs ir sportists, katrai savs ???
Monttta @ 17.12.2019 21:53Ja nevar izturēt kritiku un nejaukus komentārus, tad viņa vienkārši izvairās no tādiem cilvēkiem, aka nobloķē. Bet tas arī jums nav labi!
Mani vienkārši fascinē tas, ka cilvēki simts lappusēs vienkārši apspriež cilvēku, kuru nepazīst ?
Droši pašas taisiet savus biznesus, nemaksājiet nodokļus - viss no tā ko viņa ir izdarījusi, ir mierīgi izdarāms arī tev! Bet nē, chiksas sēž un noliek. Gan vīru, gan pašu meiteni. Priecājies, ka viņš nav tavs vīrs, priecājies par savu muskuļu maisu SAVĀ gultā, un nekāp otra gultā! Un to, ka “viņa liek tik daudz no savas dzīves, lai samierinās, ka būs negatīvie komentāri” ir vienkārši tik ļoti egoistiska atbilde. Jums sagādā baigo prieku diskutēt par to, cik meitenīgs ir chalis un kādas uzacis ir meitenei? Tas, cik ļoti pievērs uzmanību tam visam jau parāda to faktu, ka tev tas šausmīgi (un nezināmu iemeslu dēļ) rūp. Iesaku tev pašai tādā gadījumā uzlabot savu ikdienas dzīvi un garastāvokli, un atsekot Elīnai. Es personīgi daru tā ar visiem cilvēkiem, kuri man kādu iemeslu dēļ sāk kaitināt. Vienkārši negribu tos cilvēkus dzirdēt/redzēt savā ikdienas sociālo mediju burbulī :) bet varbūt tas kaut kāds sava veida mūsdienu sadomazohisms?
TheOatMeal @ 18.12.2019 15:16Kāda man var izskaidrot, kas tā par mūsdienu slimību - sevi filmējot vienu kāju turēt uz pirkstgala? Nekā nespēju saprast, kāda velna pēc... :D
Es ari pamanīju to kāju, nu viņa laikam pozē, bet smieklīgi, tik bieži tā
Snowwhite @ 18.12.2019 16:29Man tik ļoticiepatikas tas oranžais one size džemperis, bet bail ir iegrabties, jo kad pirmo reizi pirku zilu džemperi, tas pec mazgāšanas kļuva neglīts krasa bija pabalejusi un veidojas tie punktiņi un adita džempera. Bet tas jaunais oranžais džemperis ir tik skaists, bet bail ka nevelkajams bus pec mazgāšanas.