smūtijs @ 19.01.2026 21:48
Klāt stāvēji, ka zini, ka viņš tiešām sporto? ? jā, tauki pārvēršas par muskuļiem, bet nu Nauris vairāk rij, kā sporto ?
Ja būtu tik daudz naudas, kā cenšas publiski izrādīt, tas nebūtu jāskopojas un varētu samaksāt par wc apmeklējumu. Diemžēl “daudz naudas” nav sinonīms “gudrs cilvēks”, līdz ar to rīšana kā sivēnam uz kaušanu drīzāk noved pie veselības problēmām tuvākā vai tālākā nākotnēsandrute @ 19.01.2026 23:13
Ēdiens ir viena no dzīves lielākajām baudām un ja ir tik daudz naudas, tad kāpēc nebaudit dzīvi un neēst visu, ko sirds kāro. Ja man būtu tāda nauda, es arī katru dienu ēstu suši utt.
sandrute @ 19.01.2026 23:13
Ēdiens ir viena no dzīves lielākajām baudām un ja ir tik daudz naudas, tad kāpēc nebaudit dzīvi un neēst visu, ko sirds kāro. Ja man būtu tāda nauda, es arī katru dienu ēstu suši utt.
Luna Com 2000 @ 19.01.2026 16:35Ņuris jau nevar vairs noslēpt cik vinam zb ņemties ar Didru. Ja Ņurīt tas tev nav Balī kur vareji caurām dienām pazust no sievas un relaksēties masāžās.
Maini treneri, jo treneris nezin elementàras lietas! Tauki nekàdà veidà nevar pàrversties muskuļos! Un arī muskuļi nevar pàrvèrsties taukos! Taukaudi un muskuļaudi ir divinpilnīgi atšķirīgi audi ar pilnīgi atšķirīgàm funkcijàm un uzbūvi.sandrute @ 19.01.2026 21:26
Tā nav nekāda ironija, man treneris teica, ka ejot uz sporta zāli, tauki pārvēršas muskuļos. Un svars tieši nāk klāt, jo muskuļi palielinās un daudz sver cilvēks var palikt pat masīvāks. Treneris teica nav iespējams, ka pie spēkā treniņiem būtu tauki.
Luna Com 2000 @ 20.01.2026 10:35Ja kāda nesaprot krievu valodu tad Didra pie galda ar klinikas pārstavjiem sola viņiem ka visi paskatīsies cik te ir labi un atbrauks - зуб ( zobu) даю! Diez kuru zobu viņa dod Raivja vai turku??? Izskatas ka slikti atstrādaja reklamas kontraktu ka ta jalec no biksēm arā, jo parak daudz negativa bija, tagad pedejas dienas viss tik saulaini, viss forši un atkal pasprūkst ka neguleja naktis.
sandrute @ 19.01.2026 21:26
Tā nav nekāda ironija, man treneris teica, ka ejot uz sporta zāli, tauki pārvēršas muskuļos. Un svars tieši nāk klāt, jo muskuļi palielinās un daudz sver cilvēks var palikt pat masīvāks. Treneris teica nav iespējams, ka pie spēkā treniņiem būtu tauki.
Jà, jà, blakus tèmà arī ir Kivičs - masīvs muskuļains kačons ar arbūzu vèdera vietà 😁sandrute @ 19.01.2026 21:26
nevarēju nekad saprast, kā Anna var paciest tos Elinas melus, to drausmīgo Elinas tupumu, bērna nemīlēšanu, bet tagad saprotu, dēļ reklāmas Anna melos tāpat kā didra.Riebīgi, tādas aktrises.Luna Com 2000 @ 20.01.2026 10:35Ja kāda nesaprot krievu valodu tad Didra pie galda ar klinikas pārstavjiem sola viņiem ka visi paskatīsies cik te ir labi un atbrauks - зуб ( zobu) даю! Diez kuru zobu viņa dod Raivja vai turku??? Izskatas ka slikti atstrādaja reklamas kontraktu ka ta jalec no biksēm arā, jo parak daudz negativa bija, tagad pedejas dienas viss tik saulaini, viss forši un atkal pasprūkst ka neguleja naktis.
jāatstrādā Elinai "dāvanu "selestine @ 20.01.2026 12:10es nesaprotu kapec Annai ir jadeso viniem lidzi,jamokas,bet nevar palikt viesnica gulet,atpusties
jà, to čīkstēšanu nesaprotu… es neesmu neko vērta, ja neko neesmu šodien izdarījusi… bla bla bla.. kas tiem cilvēkiem galvās?krmmm @ 20.01.2026 13:31Ak kungs, kādas vēl gaisa pilis tas turks sacels ? tāds makaronu karinātājs, no sākuma runā par klīnikas atvērsanu Rīgā, nu jau taisās turku kafeni atvērt ??? un tie pavērtām mutēm klausās un tic, ka ir tik īpaši un nu tik viss notiks.
Abu draudzeņu čīkstēšana par bezdarbību arī iespārda. Kur tad tas saucamais darbs telefonā, ko viņas visu laiku slavē? Tak sēdi un strādā. Un grāmatas arī Anna tikai mājās varot lasīt ? aktrises cietējas, būtu kaut vai izmantojušas šo laiku draudzības stiprināsanai, klačas uzsišanai. Apkārt ne vīri, ne bērni, bet nē, sēž katra savā numurā un čīkst