uniqueღ @ 08.11.2019 10:06Mončai tik smuks sunītis ❤ bet vai es maksātu 1.5k par suni, hmm, diez vai :D
Pormifē @ 08.11.2019 10:19Tas Disrihsones suns arī pēdejos storijos vienkārši ar sejas izteiksmi - fuck my life..???
QueenofGossip @ 08.11.2019 09:11Un Tas Nauris (Kurs sež tinderi ?)??
Reali Dīdras storijus,liekas,ka Nauris mūk no vinas un vina sejas izteiksme “Blin Nu stulba tu Kaza,cik tu vari staigat kā vista ar ?) un filmet visus sudus..
+ tā ednica..”nauri nauri, ed zupinju????vaine milai? Vaine milais? Ja ja?
Nauris :Klusums????
uniqueღ @ 08.11.2019 10:53Blanche, cena bija norādīta tajā instagram kontā, kurš bija ietagots.
Nē, nu mazums, dabūja lētāk par reklāmu, bet still labs cipariņš priekš sunīša. Smuks gan bez gala
Standby @ 08.11.2019 13:42Tā kliente kaut kāda neadekvāta. Tik teatrāli pārspīlēti!
Da nez nez, es neticu,ka Nauris šļūc pa kreisi. Neizskatās viņš pēc parasta džeka,bet viņa reakcija uz filmēšanu ir kā parastam čalim. Jūsu vīri/draugi labprāt pozē kamerām? Mans vīrs necieš vispār fotografēties. Naurim arī nepatīk filmēties.
Par pozitīvo. Man patīk @ritagorovecaburkevica. Tāda savējā, netēlo, ļoti reāla ,īsta. Piekam man šķiet talantīga kā MUA. Labprāt make up pie viņas taisītu.
Lapšuks @ 08.11.2019 14:17Man Mellenbergi arī patika, līdz noskatījos vienu no viņu vlogiem, kur Baiba smiedamās stāsta, ka "Matilde piedirsa bikses un mēs aizgājām mājās". Nu man šķiet, kā? Nu kā? KĀĀĀ tu izmanto tādu leksiku, runājot pati par savu bērniņu? Piedirsa bikses... goda vārds, liekas nejauki pret bērnu. Kad viņa pēc 10 gadiem skatīsies mammuča video, diez kāda būs tā sajūta?