cupcake2 @ 04.11.2019 18:16Meičukīīīīīīī. Dzenīte jums veselus 2 postus veltījusi! Pamanījāt? ?
Lindeberg @ 04.11.2019 21:25Ka tik viņas dažu dienu atpūta ar vīru nebija x2 pupi klīnikā, jo tā ari nekur netika minēts kur tad īsti viņi ir. ?
bigsister @ 03.11.2019 11:30Villanelle tieši atgādināji par manu pieredzi.
Arī biju viņiem rakstījusi, kad meklēju kleitiņu( jo tiešām bija tāds izmisums, ka biju pat gatava pie viņas iepirkties :D), pajautāju vai ir pieejams un kādi izmēri palikuši.
Man neatbildēja 3 dienas! Kad uzrakstīju vēlreiz vēstuli par šāda veida “komunicēšanu” ar potenciālo klientu un, ka dēļ šādas attieksmes pie viņiem nekad vairs neiepirkšos un neieteigšu citiem, tad man atbildēja tajā pašā sekundē. Ka viņiem esot jāraksta uz instagram lapu, nevis uz e-pastu kā to izdarīju es.
Reāli, Jūs norādiet e-pastu uz kuru tieši var rakstīt un beigās es vēl vainīga palieku, ka ne tur esmu uzrakstījusi. Atbildes uz maniem jautājumiem, protams, nebija, jo es taču “ne tur uzrakstīju.
Smieklīgi..
lustre @ 06.11.2019 17:37Vakardien Butterfly IG storijā bija pārpublicēts storijs, kur (vismaz pēc skata) sīks skuķis jūsmoja par parkām, viens no uzskaitītajiem plusiem bija pieņemama cena ?♀️?
No malas skatoties, reizēm liekas, ka tās maziņās tur iepērkas tikai, lai viņu postus pārpublicētu Butterfly IG.