uniqueღ @ 31.10.2019 20:12Tas ir filtrs
Sazinies ar PTAC. Uzraksti, kas un kā, varbūt palīdzēs šajā situācijā. http://www.ptac.gov.lv/lv/content/zi-ot-par-p-rk-pumuLesly @ 01.11.2019 14:28Neiesaku parkas un mēteļus. Nopirku to bēšo meteli pa 79€, kad biju stāvoklī, nevilku, jo nederēja, atstāju rudenim/pavasarim. Tagad, kad beidzot der, vilku līdz brīdim, kad man uz jakas kaut kas uzlija, pat nekas krāsojošs, visticamāk tēja no termosa un tagad, tas traips nav atmazgājams. Principā - meteleis pa 85 vai 75€ ir metams àrā. Pat vienu sezona neizturēja. Tālāk, nopirku jo jaunās kolekcijas parku pa 79€ peleku. Rezultātā - tās spalvas krīt arā kuškiem no rokas, visā roku garumā nav nekāda siltuma. Slavina, ka tas ziemai, bet es jau rudenī salstu nost. Man, goda vārds, gribas uzrakstit viņai un prasīt atpakaļ naudu. Jau otro reizi iegrābjos....
Lesly @ 01.11.2019 14:28Neiesaku parkas un mēteļus. Nopirku to bēšo meteli pa 79€, kad biju stāvoklī, nevilku, jo nederēja, atstāju rudenim/pavasarim. Tagad, kad beidzot der, vilku līdz brīdim, kad man uz jakas kaut kas uzlija, pat nekas krāsojošs, visticamāk tēja no termosa un tagad, tas traips nav atmazgājams. Principā - meteleis pa 85 vai 75€ ir metams àrā. Pat vienu sezona neizturēja. Tālāk, nopirku jo jaunās kolekcijas parku pa 79€ peleku. Rezultātā - tās spalvas krīt arā kuškiem no rokas, visā roku garumā nav nekāda siltuma. Slavina, ka tas ziemai, bet es jau rudenī salstu nost. Man, goda vārds, gribas uzrakstit viņai un prasīt atpakaļ naudu. Jau otro reizi iegrābjos....
QueenofGossip @ 03.11.2019 09:06Blin???
Es skatos uz Didru un domāju.. Vai nu Es atpalieku no stiligajiem “meičukiem”?
Bet man vina NU GALIGI GALIGI skaista neliekas?
madara108 @ 03.11.2019 11:05
Nu tās drēbes un stils ir vienkārši briesmīgs! Nemaz nerunājot par viņu izskatu, sejas sāk izskatīties kā lauku vietējām dzērājām, aaa, bet jā, viņas taču ir no laukiem! ???
Un jā, piekrītu tam , ka burbulis plīsīs, ne tikai no marketinga viedokļa, bet arī pr, man kā šīs nozares speciālistam vispār ceļas mati stāvus no viņu reklāmas kampaņām un komunikācijas ar pircējiem ?
Bet uz viņu izskatās patiešām ok pat tādas vecmodīgas drēbes. To gan nevarētu teikt par klientēm, ar kuru bildēm viņa regulāri dalās - izskatās lēti un prasti, nu tā no tirgus. Ok, neviena veikala drēbes neizskatīsies uz ''parastajiem'' cilvēkiem, kā uz modelēm fotosesijās, bet Butterfly drēbes pat uz skaistām meitenēm neizskatās smukiViss ok @ 03.11.2019 22:32
Piekrītu, pēdējā laikā drēbes ir vienkārši drausmīgas. Tā baltā kostīma bikses, ar ko viņa bija ceļojumā, ir unikums, tādas ar uguni būtu jāmeklē. Un man vēl patika tas komplekts ar tām jocīgajām ādas biksēm, kurām skata pat bildē nebija nekāda ar augšiņu kurai ir tāda josta, ar jo 1. klasē bērniem atslēgas karina kaklā. Ar to plastmasas klipsi, kas aizkniedējas ciet.