Anīle līne @ 27.04.2025 08:31Lūdzu, skrīnojiet, ierakstiet un sūtiet uz PTAC to visu. Viņi reklamē uztura bagātinātājus, bet ar tiem tik vienkārši nav - tur ir jābūt atzīmei, ka neaistāj pilnvērtīgu uzturu utt. Miglāne dēļ tā norāva pāris tūkstošus lielu sodu no PTAC.
Jā tas ir skumji Kas Sintijai bija jāpiedzīvo😢 vispār Elīnai nebija jājautā tik dziļi sāpīgas un personīgas lietas kas ir cilvēkam dzīvē notikušas .🤦CallMeAnnika @ 27.04.2025 00:19Tur gan stāsts nav tāds, kāds tas ir parasti, kad tā saka, bet intervētājam pateikt - kā tas ir, es nesaprotu, tas ir zemākais, kur var krist.
twilight Girl @ 27.04.2025 10:07Jā tas ir skumji Kas Sintijai bija jāpiedzīvo? vispār Elīnai nebija jājautā tik dziļi sāpīgas un personīgas lietas kas ir cilvēkam dzīvē notikušas .?
cory @ 27.04.2025 01:22
Šito es nesapratu, Nauris nopircis pa štuku ZinZino produktus un Didra saka, ka esot dēļ tā sadirsušies, bet tajā pašā laikā šī arī stāsta, ka viņa jau esot 6 līdz 8 eļļas izdzērusi (pieņemu, ka pudeles) + 2 kalogēna pakas. Tā viena zilā BalnceX oil 300ml pudele taču ap 75 eiro maksā un kalogēns 78 eiro (ne-premier cenas). Kopā tur viņas produktos, ko viņa min, ka esot jau izlietojusi, ir no 600 eiro līdz 750 eiro. Vai nu atkal d*rš, ka #pati pirka un šai nav ne jausmas, cik kas izmaksā, jo iedota sadarbība, vai arī Didras standartiņš, ka uz sevi var tērēt, cik grib, bet Naurels dabūs iekšās kaut par 10 iztērētiem eiro ?
CallMeAnnika @ 26.04.2025 23:50Šausmas, es jūtu līdzi Sintijai no EHR.
Elīnas jaunākajā intervijā ar viņu, pēdējās 5 minūtēs Elīna Sintijai uzdod jautājumu: Viena lieta, ko cilvēki par tevi nezina.
Sintija saka, "man bija brālītis un vairs nav." Elīna jautā tālāk, vai tu esi vienīgais bērns ģimenē. Sintija atkārto to pašu, un Elīna saka, kā tas ir, viņa nesaprotot. Kā to var nesaprast?
Kā šāds cilvēks kā Elīna spēj kaut ko mācīt? KĀ?
Sintija atstāja ļoti labsirdīga cilvēka iespaidu no šīs intervijas. Elīna pilnīgi atrauta no realitātes.
hell yeah, pilnīgi piekrītu! Un tā tuparilā Andža arī.. visas viņas ir tendētas uz pizdzīšanu un diršanuIceCream @ 27.04.2025 11:25
Nejūtu līdzi nevienai, kas iesaistītās kopā ar Didru, nopērk sūdus viņas veikalā un tad raud.
MLM shēmas nedod sadarbības, ja vien tās, kas tur darbojas, iedeva bez maksas, lai sevi reklamētu.cory @ 27.04.2025 01:22
Šito es nesapratu, Nauris nopircis pa štuku ZinZino produktus un Didra saka, ka esot dēļ tā sadirsušies, bet tajā pašā laikā šī arī stāsta, ka viņa jau esot 6 līdz 8 eļļas izdzērusi (pieņemu, ka pudeles) + 2 kalogēna pakas. Tā viena zilā BalnceX oil 300ml pudele taču ap 75 eiro maksā un kalogēns 78 eiro (ne-premier cenas). Kopā tur viņas produktos, ko viņa min, ka esot jau izlietojusi, ir no 600 eiro līdz 750 eiro. Vai nu atkal d*rš, ka #pati pirka un šai nav ne jausmas, cik kas izmaksā, jo iedota sadarbība, vai arī Didras standartiņš, ka uz sevi var tērēt, cik grib, bet Naurels dabūs iekšās kaut par 10 iztērētiem eiro ?
CallMeAnnika @ 26.04.2025 23:50Šausmas, es jūtu līdzi Sintijai no EHR.
Elīnas jaunākajā intervijā ar viņu, pēdējās 5 minūtēs Elīna Sintijai uzdod jautājumu: Viena lieta, ko cilvēki par tevi nezina.
Sintija saka, "man bija brālītis un vairs nav." Elīna jautā tālāk, vai tu esi vienīgais bērns ģimenē. Sintija atkārto to pašu, un Elīna saka, kā tas ir, viņa nesaprotot. Kā to var nesaprast?
Kā šāds cilvēks kā Elīna spēj kaut ko mācīt? KĀ?
Sintija atstāja ļoti labsirdīga cilvēka iespaidu no šīs intervijas. Elīna pilnīgi atrauta no realitātes.