Mājaslapā, caur kuru var pieteikties, ir nopirktas tikai 3 1:1 konsultācija, kura maksā 200 eiro.Luna Com 2000 @ 23.04.2025 19:14Kā gribētos lai beidzot atbildīgas valsts iestādes kārtīgi izpurina to bārbijas namiņu! Piedāva biznesa konsultācijas uzņemumiem 550+€, jau atrādija story ka vismaz 2 viņai ir bijušas, ta tad 1050€ ( varbūt vairāk kko būtu palaidusi garām)
Mājas lapa caur kuru notiek darijumi jau izskatās tada slidenā, bet galvenais jautajums ja tie ir uzņemumi, viniem noteikti ir jaizraksta rēkini, jo ka savādāk tu vari legali paradīt kur tie 550 eiro ir aizgājuši. Es neticu ka kaut centu Didra nomaksās nodokļos.
Nevar vinu beidzot normali panemt par šmaukšanos ar nodokļiem?
Viņa nelieto alkoholu, varbūt retu reizi ir iedzērusi. Nelieto, jo tur ir kalorijas, no kā viņa bēg kā no velna.twilight Girl @ 23.04.2025 20:13kapēc gandrīz visos video Elīna izskatās nodzērusies tā sejas šķobīšanās atgādina visu laiku pohainu tanti ap 40 gadiem . Man liekas Elīna arī dzer, bet to faktu kad viņa lieto Alkoholu protams no mums slēps . Līdzīgi kā toreiz tie saltiņi . Jo kur viņai tā pārlieku lielā enerģija domāju tur kautko lieto varbūt pat narkotikas . Pat nešaubos kad viņa lietotu kādu aizliegto vielu . Protams pierādijumi man nav.
CallMeAnnika @ 23.04.2025 23:42Viņa nelieto alkoholu, varbūt retu reizi ir iedzērusi. Nelieto, jo tur ir kalorijas, no kā viņa bēg kā no velna.
CallMeAnnika @ 23.04.2025 23:34Tu jautā, kur viņi Dž ved, bet man šķiet, ka neved nekur. :D Tas viņiem ir lieks laika patēriņš. Labāk tikmēr patirināties apenēs.
magdalena333 @ 23.04.2025 23:28Tas, ka šie iedzer ir 100%, un šeit pat droši var teikt, ka tas, kas mēdz iedzert ir ne tikai Nauris, jo tieši tā, Elīna ir bijusi manāmi iereibusi storijos, ja nemaldos tad pāris mēnešus atpakaļ live bija manāmi iereibusi. Tas ir tā pat kā ar saltiņiem, sarkanās robežas? Balto pulveri gan apšaubu.
Bet pat alkohols un lielais kafijas daudzums nav pie vainas Elīnas hiperaktivitātei, jo tieši tā, viņa aktīva ir tikai un vienīgi, kad kamera ieslēgta, kad izslēgta, tad ir pūpēdis, vienmēr neapmierināta bubinātāja, bet ar cilvēkiem bez kameras viņas komunikācija sastāv no Elīnas signature look “tupais skatiens tukšumā”. Viss ir fake, viss, ko šie saka un ko pasniedz ir iestudēta izrāde, pati Elīna sevi gadiem sauc par močītāju, bet bez kameras viņa ir tāda pati močītāja kā māte, ticīgā un sportiste!
mazaaduuda @ 24.04.2025 06:57
Viņa tak nezina, ka alkolholā ir kalorijas.
cory @ 23.04.2025 19:39
Pilnīgi vai sagribējās šito meme uztaisīt pēc Didras ‘ranta’ par analīžu cenām ?
sauliiite.paula @ 22.04.2025 18:01Cik daudz Tu vari saskaitīt lūpās bumbulīšus?
wonderwoman @ 24.04.2025 12:22
Te izskatās vēl trağiskāk.
https://failiem.lv/f/tzkttj8j94
tak lai need .kaut kā pie dirsaskrmmm @ 24.04.2025 12:39Atkal konstatēta kārtējā veselības problēma, kuru varētu atrisināt, ja viņa sāktu ēst, bet nu tas nenotiks. Es pat nezinu, kam būtu jānotiek, lai viņa sāktu ēst.
magdalena333 @ 23.04.2025 23:28Tas, ka šie iedzer ir 100%, un šeit pat droši var teikt, ka tas, kas mēdz iedzert ir ne tikai Nauris, jo tieši tā, Elīna ir bijusi manāmi iereibusi storijos, ja nemaldos tad pāris mēnešus atpakaļ live bija manāmi iereibusi. Tas ir tā pat kā ar saltiņiem, sarkanās robežas? Balto pulveri gan apšaubu.
Bet pat alkohols un lielais kafijas daudzums nav pie vainas Elīnas hiperaktivitātei, jo tieši tā, viņa aktīva ir tikai un vienīgi, kad kamera ieslēgta, kad izslēgta, tad ir pūpēdis, vienmēr neapmierināta bubinātāja, bet ar cilvēkiem bez kameras viņas komunikācija sastāv no Elīnas signature look “tupais skatiens tukšumā”. Viss ir fake, viss, ko šie saka un ko pasniedz ir iestudēta izrāde, pati Elīna sevi gadiem sauc par močītāju, bet bez kameras viņa ir tāda pati močītāja kā māte, ticīgā un sportiste!