Varava @ 20.02.2025 23:23Didra taču megjnaja , labāk gan nebutu apkaunojuši sevi un viru ar to tizlosanos, padletenisu
Bet iedomājos- puikam par bernudarzu nekas nav runāts?
es arī šo nesaprotuEverests @ 20.02.2025 13:48Kāpēc cilvēki nereaģē, ka pērkot ierakstu ar grāmatu, kas esot DĀVANA, uzreiz ir pa 10€ vairāk jāmaksā? Kas tas par bullshitu. Kad tos krapniekus ņems pie dziesmas? Novēlu viņiem visu iestāžu kārtīgu kratīšanu.
VissIrSlikti @ 21.02.2025 06:52Skatos raidījumu un riebums pret Elīnu tikai pieaug. Tik pretīga attieksme, tāds pārākums. Pat par 10-gadīgo Jarāna mazmeitu tāda vīpsnāšana, ka Nauris nu gan mācēs bērnu izklaidēt, viņi Džeisons tā nedarīs. Loģiski, ka nedarīs, jo tavs bērns ir kā lelle, kurai nedrīkst būt emociju, viedokļa, vajadzību.
Jarānam gan 10 no 10. Sirsnīgs, patiess, labsirdīgs, atvērts un godīgs.
sauliiite.paula @ 21.02.2025 10:13Tas ir pipec..skatos to raidījumu un saprotu, ka Elīna ir tik debīla..pat elementāri neprot lasīt..ar tik aprobežotu uztveri viņa tālu netiks. Ko darīs kad bizness vairs nebūs?
selestine @ 21.02.2025 11:20jaunakais reels viniem..par klausies un nenosodi..super attieksme vienam par otru..pilnigs ;pofigisms...
paldies dievam, ka viņiem abiem nav izglītības🤣Jo cik zinu, nometnes var rīkot personas ar pedagoģisko izglītību, bet par tiem kristiešiem gan nezinu, viņiem jau eksistē tikai savi likumi, melot viņiem laikam viņu dievs atļauj🤣Tusnelda @ 21.02.2025 10:44
Tad organizēs kristīgās nometnes, slavinās Dievu, siekalas šķiezdama, un ievāks no aitām desmito tiesu.
Bubuu @ 21.02.2025 12:05"Man neinteresē kā tev gāja šodien" "Man neinteresē vai esi izsalcis" "Man neinteresē vai tev ir silts vai auksts" "Es tev meloju par to cik naudu iztērēju". Pārfrāzēju nedaudz, bet nu šie nav teikumi ko dzird cieņpilnās mīlošās attiecībās. Jautājums cik ilgi vilks, vai sadūšosies kādreiz šķirties... Varbūt labāk šķirties nevis mākslīgo apaigļošanu taisīt, šķiršanās process gan jau arī sekotājiem interesētu.
Roze sarkanā @ 21.02.2025 12:32paldies dievam, ka viņiem abiem nav izglītības?Jo cik zinu, nometnes var rīkot personas ar pedagoģisko izglītību, bet par tiem kristiešiem gan nezinu, viņiem jau eksistē tikai savi likumi, melot viņiem laikam viņu dievs atļauj?