Snorke @ 06.09.2024 16:47Kāds zina, kāpēc viņai jāoperē zarna?
Mani arī uzjautrināja, ka viņa ar ĶIRURGU runājusi par savu mēnešreižu neesamību, ko pie velna ķirurgs var ieteikt par ginekoloģiju ? Ok, sure, ārsts jau ir, bet viņam ir pilnīgi cita specialiāte
tos pašus implantus iešuva atpakaļ😅 Made in Turkey!😅😅😅😅He730 @ 06.09.2024 20:54izskatās tādas pašas ? ja nebūtu tie asiņainie maisiņi, es domātu, ka operācijas nemaz nebij.
Kenty @ 06.09.2024 16:43Šeit kautkas nav rigtīgi.pārāk liela atšķiriba.itkā būtu paņemts katra kruts no citas sievietes un salikti kopā?.Sūdigs darbs,vai noteikumu neievērošana?
Sezam @ 06.09.2024 23:26Sēžu dīvānā, skatos uz leju un domāju. Domāju kāda ir dzīve kad tev pupi sākas 5cm zem atslēgas kaula. Nu piiii. Nahren tie pupi tik augstu jāstellē? Nu why? Tik maksimāli nedabīgi bumbuļi, gan tie kas bija, tagadējie same shit different day
varbūt tā pati vecā problēma- no pārāk lieliem aizcietējumiem zarnas iestiepušās un izveidojušās kabatas, kur krājas ēdiens un tad tur pūst. Sen atpakaļ viņa pati stāstīja.Snorke @ 06.09.2024 16:47Kāds zina, kāpēc viņai jāoperē zarna?
Mani arī uzjautrināja, ka viņa ar ĶIRURGU runājusi par savu mēnešreižu neesamību, ko pie velna ķirurgs var ieteikt par ginekoloģiju ? Ok, sure, ārsts jau ir, bet viņam ir pilnīgi cita specialiāte
Kenty @ 06.09.2024 19:13Tā sprice ir trombozes profilaksei.Pirms lidojuma jaspricē ,lai šķidrinātu asinis.Savādāk var izveidoties trombs un atrauties,spiediena ietekmē(tādas sprices spricē arī pēc dzemdībām,pēc operācijām,ja pastāv risks trombozei,vai ir problēmas ar vēnām)
sandale @ 07.09.2024 00:12
Kādi 5cm? Tur 1cm max 2cm! Tieši takā viņai patīk un vajag. Visiem jāzin un jāredz viņas ciči jebkurā apğērbā. Amizants skats no sāniem jo izskatās itkā būtu uzvilkts krūšturis kas ir mega par lielu dēļ tā cik viņi augsti sẽž?forma arī atkal kantaini ovāla un gara. Nevienai citai nezinu ka būtu tik pretīgs rezultāts jo parasti ir skaisti
Kirbis32 @ 07.09.2024 09:44
Tu domā K vitamīnu?
Bombīgā @ 07.09.2024 11:36Es tākā laikam esmu vecmodīga :D bet kas ir tas?...........tiesam neatkartojamai un bombigajam skeletam ar lielu galvu sis liekas sexigi......? Tur par nav dibens ko raadit... tracinoši ka visos video un bildes gan vina gan citas "modeles" izgaz uz atpakalu dir....uhttps://elyndi.com/products/adits-komplekts-smooth-lines-e5388-choco
Bombīgā @ 07.09.2024 11:36Es tākā laikam esmu vecmodīga :D bet kas ir tas?...........tiesam neatkartojamai un bombigajam skeletam ar lielu galvu sis liekas sexigi......? Tur par nav dibens ko raadit... tracinoši ka visos video un bildes gan vina gan citas "modeles" izgaz uz atpakalu dir....uhttps://elyndi.com/products/adits-komplekts-smooth-lines-e5388-choco
Es neatceros nosaukumu,bet jā asinsšķidrinātājs, man problēmas ar vēnam.un pec dzemdībām,spricēja vēderā,un uz mājam izrakstija recepti 5cam spricitēm,ko patstāvīgi spricēt.Domāju Elinai tā pati sprice,pēc operācijas, pirms lidojuma.amoreamore @ 07.09.2024 09:58
Man šķiet, ka viņa domāja asinsšķidrinātāju, kas lielākajā daļā gadījumu ir Clexane