Es atkal domāju, kur paliek pēc tam tās drēbes, kuras nauris sev uzstīlējis? viņas tiek pēc tam vismaz izskalotas/izmazgātas vai ar visiem sviedriem pa taisno paciņā?
saliek nododamajā bagāžā,,I have a question @ 04.09.2024 23:55
Neatbalstu nevienu viltojumu, bet kā tas var būt godīgi,ka Didriķe iziet cauri lidostas kontrolei ar čupu fake somu?! Šobrīd tik daudz ar to cīnās, pat bērnu mantiņas pastā, ja neiztur orģināluma pārbaudi, tiek utilizētas! Par šādām pārbaudēm pastā vēl nesen stāstija ziņās...
Pēc pagājušā gada Dubaijas brauciena, Naura drauga draudzene Loreta izveidoja lG @brandoutlet365 , bet bizness neaizgāja. Soma tur tikai viena, diez arī feiki? ledvesmojās no Didrihsoniem vai tas tapa sadarbībā ar viņiem?Mashka Kakashka @ 05.09.2024 13:40
Te agrāk klīda runas, ka viņi no Turcijas arī ved fake somas un viņi tirgo kaut kādā Instagram kontā.
Biju iepriekš to sievieti kaut kur redzējusi, bet nezināju, ka politiķe. Live laikā varēja pacensties runāt latviešu valodā.sandale @ 05.09.2024 18:43Uzvilka viņai divus prastus kostīmus un tā ir stailošana un baigā kapsula? Kurā vietā te ir pārvērtības vispār drēbju ziņā? Meikaps okei bet matus arī varēja sakārtot vismaz. Kautkādi viļņaini bet taisni tajā pašā laikā un izskats vienkārši kautkāds izspūris un nevīžīgs. Komplekti galīgi nekādi, tikpat garlaicīgi kā viss pārējais ap pidriķiem
Dalia @ 05.09.2024 20:21Dakteris Raivis ieraudzīja, ka Elīna reklamē Turcijas zobus, pasauca uz jaunu sadarbību?
Nobijās, ka Elīna visus klientus aizvilinās uz Turcijas sadarbību.
Elīnai arī tie viedokļi mainās no sadarbības uz sadarbību.
Elīnai vispār nevar ticēt. Tik daudz melo
Aija Nagle, kā jau visi sāka savu karjeru caur blogu un tagad ķipa baigi lienot politkā, ūkstos utt..CallMeAnnika @ 05.09.2024 18:53Biju iepriekš to sievieti kaut kur redzējusi, bet nezināju, ka politiķe. Live laikā varēja pacensties runāt latviešu valodā.
lnteresanti, vai Elīnas pakalpiņiem ir jāraksta scenārijs katras dienas storijiem? :DDalia @ 05.09.2024 20:38
Elīna jau sākusi melot un dzēst storijus.
Pirmais storijs - Raivis man uzrakstīja, lai atnāku atrādīties. “Sūdzību man nebija”
Otrais storijs - “Man bija diskomforts tāpēc pieteicu vizīti”
Ko var tik daudz melot un dzēst storijus
Vispār,tie nedaudzie uzņēmēji,kas ar Elinu sadarbojas ir pārāk lētticīgi.Didra jebkurā brīdī var viņus "uzmest"Elinai nav nekāda saprašana par terminu "biznesa ētika un godīgums"tikko zobus lika pie Raivja,domāju,kā sadarbību,bet no Turcijas paziņo,ka būtu labāk likusi zobus tur,jo lētāk un labāk.Atceraties,reklamēja Druvas saldējumu,esot vislabākais( Druvas pārstāve vēl viņai bildi uzdāvināja,kas didrai virtuvē stāv),bet nākošajā dienā jau reklamē Molberta saldējumu,tas esot visgaršīgākais😅un t.t.Un ja viņa kautkādu firmu reklamē,tad dara to ļoti pavirši.Ievērojāt,kā Augļu Servisu reklamē Paula Freimane un kā didra🤣🤮🤮nesaprotu,kā tas Augļu serviss ar Elinu vēl strādā.Elinai ir slikta reputācija,un tāda Kafijas Banka,sadarbojoties ar Elinu, ir pati sev "iešāvusi kājā"nedomāju,ka tās Elinas fanes to kafiju pērk pat ar atlaidi, bet,tie, kam Elina asociējās ar bezsmadzeņu klaunu,😅,jau pērk kafiju citur,arī es.Dalia @ 05.09.2024 20:21Dakteris Raivis ieraudzīja, ka Elīna reklamē Turcijas zobus, pasauca uz jaunu sadarbību?
Nobijās, ka Elīna visus klientus aizvilinās uz Turcijas sadarbību.
Elīnai arī tie viedokļi mainās no sadarbības uz sadarbību.
Elīnai vispār nevar ticēt. Tik daudz melo