man viņa atgādina čigānieti,kas daudz runās un tevi apkrāps aci nepamirkšķinot🤣Domāju, Elinas mamma tomēr sagrēkojusi ar čigānu🤣un rezultātu mēs redzam🤣bet ja nopietni, tiešām kādam jābūt pamuļķim,lai pēc šīs caurejas,pieteiktos kursikos pie šīs ķertās sievietes🤣ja nu tikai 100 euro atlaide iepatiksies🤮🤮🤮🤣🤣Angelina33 @ 24.07.2024 12:42tīrākā rīta caureja, ar putām uz lūpām mēģina kādam lētticīgajam notirgot savus neizdevušos kursikus, smiekli nāk
Angelina33 @ 24.07.2024 16:02Ņuris uz diētas esot, aleluja, tas tik būs cirks
gan jau vairāk par pāris dienām nenolauzis 🤣🤣 es domāju, ka redzēja Jūlijas dzimene, cik fit ir tie brāļi un viņš tauku blāķis blakus.Angelina33 @ 24.07.2024 16:02Ņuris uz diētas esot, aleluja, tas tik būs cirks
ar to pašu domāju, vai viņš kaut dienu var izvilkt bez kebaba vai burgerīšaEverests @ 24.07.2024 17:00gan jau vairāk par pāris dienām nenolauzis ?? es domāju, ka redzēja Jūlijas dzimene, cik fit ir tie brāļi un viņš tauku blāķis blakus.
Kā šodien minēja - es nedomāju vai vajag, vai nevajag, sanāks vai nesanāks. Nu jā, normāli cilvēki nevis bezjēdzīvi močī, bet paanalizē, no kā būs jēga un no kā nē. Un tad nav jāceļās 5os un jānāk mājās 22os, ja netērē laiku bezjēdzīgās lietās. Visa tā ir haotiska darbība. Tā nav plānošana, tā ir visa apgrābstīšana, izdarot pa fikso, nepārdomāti, nekvalitatīvi, nu un puse no tā ir vispār bezjēdzīga.Roze sarkanā @ 24.07.2024 16:31Viņa dalīsies ar uzņēmējiem kādiem sūdiem ir gājusi cauri?lai viņi nepieļautu šādas kļūdas,nu es nevaru??un par to jāmaksā 300 euro? Nebūtu tāda dura,sūdu būtu mazāk?Vispār viņas zināšanas ir 0 līmenī, un cik mēs redzam,pati neko plānot nemāk,bet citus mācīs???Visu dara nepārdomāti un steigā,un tā "super komanda" no 5 cilvēkiem,nevarēja Elinai pateikt,ka tas uz noplēsta kartona uzrakstītais atlaides sūds,izskatījās tik lēti un nepārdomāti,kā arī visa fotosesija iznāca totāli stulba un bezgaumīga,toties bija spīguļi,un Elina pat galvu ūdenī pamērcēja??Jautājums,ko tur darīja viņas izslavētā komanda?Žēl,ka lētticīgi cilvēki uzķeras uz viņas profesionālo cilvēku mānīšanu,jeb apčakarēšanu.
Lyncha @ 24.07.2024 14:19Sapratu, ko man atgādina Didrenes mati rīta video. Nevaru ielikt bildi - Bet saules karalis Luijs.
gan jau 🤣🤣🤣🤣 tāda stulbeneZizii @ 24.07.2024 17:58Es nevaru, man nāk smiekli. Didra savā live stāsta, ka braukā pie Amandas cept savas tiramisu pļockas, un kā viņa gribot ņemt līdzi savu kafijas automātu, bet Amanda esot teikusi, ka iebērs turpat savā automātā, bet Didra uztraucas, ka garša nebūs tāda kā no viņas automāta. Nu bāc, viņa laikam tiešām tās zaļās aļģes speciāli tur audzē, lai būtu pēcgarša! ?
krixis3 @ 24.07.2024 19:21Ja Elīna ar mammai aizbrauksim uz Turciju, tie būs vesela epopeja ar vinfad un mammfad operācijām. Tam., kuras neredz Elīnas story, viņas mamma grib tur zobus taisīt. Un Elīna jau domā, ka ja brauc līdzi, obligāti arī kāda operacija jāuztaisa, jo tjip pie reizes, lai nav pa tukšo brauciens. Bet viņa taču vispār neko nerubi. Ne angliski, ne turciski. Ielism sev nezināmas izcelsmes pupeļus un varēs atkal pus dažādu uz priekšu haipu taisīt. Es nesaku, ka Turcijā to ngevar izdarīt labi. Dārgā gala klīnikās noteikti. Bet ņemot vērā kāda kapeikpisēja viņa ir un cik visi ceļojumi notiek caur dirsu vienmēr. Es teiktu, ka bus jautri ??
viņai jau tāds rīkojums. Jālasa tikai ziņas ,kur rakstīts. - Elīna, tu esi mana iedvesma. Elin, pie jums šo smuko kleitu var nopirkt ? ELINA, TU ESI BOMBA., UTT. Viņai jau taisnību nepatik dzirdēt. Tikai frāzes ko raksta mazās fanespepija @ 24.07.2024 19:47ta aizkadra balss gan nevienu nepatikamo jautajumu nenolasija Elinai?