magdalena333 @ 04.06.2024 13:55Tajā pēdējā epizodē uz jahtas, paņēmuši jahtu uz 2h, vīram jubileja, bet sieviņa fonā lēkā apkārt no viena jahtas gala uz otra, jo komplektiņi jābildē, kamēr apkalpes veči uz šo lūr. Apsēžas, mugurā kleita, paceļ kāju gaisā, lai novilktu kurpes, skats noteikti bija labs apkalpes vecim?
Tālāk, Nauris tiek izdzīts no vietas kur viens pats sēdēja, jo Elīnai vajadzīgs labs kadrs. Tas kaut ko saka, šī pat galvu nepagriež. Beigās Nauris pasaka, ka nākamo gadu labāk grib svinēt dāčā ar ģimeni, es to saprotu ar to ģimeni, kam viņš rūp, kas iespējams sagatavos viņam kūku un svinību galdu, pieļauju mamma, dēls, brālis un māsa, jo Elīnai tak nav laika. Saaicinātu draugus, kuriem viņš tajā īpašajā dienā būtu pirmajā vietā, nevis kā sieviņai kurai visu dienu jātaisa kontents. Elīna, protams, nepiekrīt, jo viņai šāds pasākums ir daudz izdevīgāks, prom no bērna, var fočēt savas lupatas līdz atsitienam, nav jādomā, ko tam vīram likt galdā, jāpasūta kūka, un jāizbrīvē vesela diena, lai kontaktētos ar Naura ģimeni un draugiem. Es pat varu iedomāties kādu paniku viņa noķēra, kad Nauris to pateica?
Kopumā, tur jebkuram ir skaidrs, ka tajās attiecībās ir iestājusies krīze, Nauris to saprot, Elīnai nav laika to saprast, un viņa to nekad nesapratīs, jo viņas prioritāte ir bijusi un vienmēr būs lupatas. Un, nē, viņa nemainīsies, jo, lai cilvēks mainītos viņam ir jāaug ka personībai, bet Elīnai nav laika sevi pilnveidot, paskatīties uz pasauli plašāk, viņa pat nav spējusi iemācīties basic angļu valodu ne skolā, ne 7 gadus ceļojot, tur ir tik šaurs skats uz dzīvi, ka es pat nespēju iedomāties kādam ir jābūt vīrietim, lai spētu ar viņu būt kopā, ne sievas pienākumus spēj izpildīt, ne mātes, ne viņā sievišķība (izkarināt savas krūtis un vagīnu IG nav sievišķība, tā ir vulgaritāte), kā arī kā personība viņa liekas tukša.
Roze sarkanā @ 04.06.2024 12:55Piekrītu, Amanda ne tuvu nestāv Elinai, vienkārši viņa naivi ir uzticējusies Elinai, tāpat kā tas filmētājs Giba no Daugavpils.Mēs jau zinam,kā Elina prot cilvēkus apčakarēt tā,ka viņi pat nepamanīs kā būs Elīnas nagos, Elīna skolā nav gājusi,bet Prieka Vēsts pārliecināšanas manieres apguvusi labi. Amanda, atšķirībā no Elinas,sapratīs,ka ir kļūdījusies, un viss viņai būs labi,ko es ,tiešām no sirds, viņai novēlu.Tā kā,nu "nebrauciet"Amandai virsū.
Justiine @ 04.06.2024 16:06Es ceru, ka Nauris sapratīs, ka ir kļūdījies ar sievas izvēli. Nav tur ne mātes, ne sievas materiāls.
amoreamore @ 04.06.2024 15:26Man vienīgajai nāk smiekli, kad didra runā par savas ģimenes vērtībām?
Viņas pasaulē vērtība ir tikai bezvīļu trusenēm, koriģējošajiem bodijiem un močīšanai.
Kādas vēl ģimenes vērtības? Nav laika ģimenei! Jāmočī!
nopietni??? Ir prūvs? 😮😮😮Yololo @ 04.06.2024 15:03Draudzene Annuška iet uz solāriju un zīdainis blakus solārija gultai ratos guļ. Zeme atveries ?
a kas tur tāds? Mazais čuč uz stariem neskatās?The Princess @ 04.06.2024 19:20emsii teksts @ 04.06.2024 18:43[/quote
https://failiem.lv/f/p85wtar6kg