mokabezpiena @ 29.12.2025 15:42Blaaa .. tie apavi sporta zāles selfijā ? pirmo reizi mūžā redzu, ka kāds ar tādiem kablukiem iet uz zāli. Un vēl - cilvēks baigi atrāda, ka iet sportot, bet kājas tādas ļumīgas, nav muskuļu masas necik. Droši vien 90% laika zālē tā arī pavada - pie spoguļa gorīdamās.

Bet cik viņa ir slima ka vinai tik svarigs cisku lielums, bet pilniba tiek ignorētas ārpratiga varikoze. Un tas story kur Nauris lasa vinas dienasgramatu ar vinas mērķis- veseliba esot 10/10 jo zin zino. Ja Didriņ jaunai meitenei kurai 4 gadus nav mēnešreizes un ir tādas kājas tiešam viss ir ok!cory @ 29.12.2025 16:45
Apavi krimināli, bet man liekas, ka pie ciskām arī fotošops ir pabijis! Vienai no kājām riktīgi paplūdusi iekšējā līnija pie augšējās ciskas.
VissIrSlikti @ 29.12.2025 12:27Tā Baiba gluži kā sardele celofānā iestīvēta. Apģērbs galīgi neglaimo
cory @ 29.12.2025 16:45
Apavi krimināli, bet man liekas, ka pie ciskām arī fotošops ir pabijis! Vienai no kājām riktīgi paplūdusi iekšējā līnija pie augšējās ciskas.
LindaP @ 29.12.2025 21:29https://failiem.lv/u/3d9xdkmwh5
Es ceru, ka Naura mammīte pēc šī vēlāk vēlreiz paskatījās spogulī un saprata, kur šai brāķētajai ārjakai ir īstā vieta un viņu reāli nevilks uz ielas.