LadyBugy @ 26.09.2025 14:03
Reportoju šo reels. Nu nav normāli šitā lamāties! Bet no otras puses, ceļ viņiem skatījumus, kas, droši vien, bija viņu merķis, jo Elīna ir palikusi gaužām garlaicīga ...
Tur pat Didrihsonu fani ir šokā. :D Raksta, ka viņi patīk un ko dara, bet šis bija drausmīgi.Murka39 @ 26.09.2025 15:28
Ir joprojām https://www.instagram.com/share/BBYm-ME8JP
queen2820 @ 26.09.2025 15:32
Nu varbūt paceļ skatījumus ,bet nu vai pēc šī man gribētos iegādāties jaku ar atlaidi ? Nē paldies . Tāda dīvaina reklāma .
Nauris vismaz varēja izlikt savas dabiskās emocijas uz Elīnu. :D Ikdienas storijā jātēlo mīlošais vīrs. :Dqueen2820 @ 26.09.2025 15:32
Nu varbūt paceļ skatījumus ,bet nu vai pēc šī man gribētos iegādāties jaku ar atlaidi ? Nē paldies . Tāda dīvaina reklāma .
Pirms tādas reklāmas vajadzēja brīdinājumu uzlikt,es nobijos😂Bet laikam panākuši savu,skatijumi un komentāri ir vairāk kā citur,vel citās platformās sāk runāt.Nezinu kāpec uz viņiem strādā,bet antireklāmas sapurina "aizmigušos civēkus" viņiemCallMeAnnika @ 26.09.2025 15:52Nauris vismaz varēja izlikt savas dabiskās emocijas uz Elīnu. :D Ikdienas storijā jātēlo mīlošais vīrs. :D
latvjubarbija @ 26.09.2025 13:04
Cik pretīga valoda ? noteikti šāda leksika arī ikdienā skan viņu mājās.
LadyBugy @ 26.09.2025 14:56Apskatījos visus vinu profilus, nav vairs tas debilisms, izņemuši arā?
māmiņu klubs jau intervēja. Ko mk iefilmēs ja tur šobrīd darbā ņem tādas pašas intelekta apdāvinātās kā Didra?Euclid @ 26.09.2025 13:01Reklāma ar lamuvārdiem, principā pat verbālo vardarbību, un atsaldēto didras seju...
Jā, lai mēs komentējam, rakstamies un visādi citādi ceļam viņai statistiku.
Cik var tiražēt debīlisma saturu? Negrib delfi uzrakstīt un māmiņu klubs šo iefilmēt? Nu taaaaada iedvesma un paraugs, ja sakāt A, tad pasakiet arī beidzot B - kādi patiesībā ir tie primāti.
Golden showerIceCream @ 26.09.2025 13:10Precīzi, no Ņura mutes tas skan tik dabiski, ka 100 punkti tā ir ikdienas valoda.
Kārtējais level up.
Protams, fanēm atkal lej sūdus ausīs, bet viņām tas liekas medus.
Kenty @ 26.09.2025 16:51Pirms tādas reklāmas vajadzēja brīdinājumu uzlikt,es nobijos?Bet laikam panākuši savu,skatijumi un komentāri ir vairāk kā citur,vel citās platformās sāk runāt.Nezinu kāpec uz viņiem strādā,bet antireklāmas sapurina "aizmigušos civēkus" viņiem
krixis3 @ 27.09.2025 11:35Es ikdienā ik pa laikam mājās varu no lamāties un vispār, man patīk kāds sulīgaks vārds. Bet pat man bija nepatīkami skatīties to viņu reklāmu. Lēti un pretīgi.
klusums. @ 27.09.2025 11:53https://failiem.lv/u/2t3qccjn2b
Viņa tiešām zem bodijs neko nevelk? Un šis ir tikai reklāmai, kas nozīme, ka pēc tam tirgos tālāk? ?
Vietējie rajona dzērāji ir pieklājīgāki, ar labāku valodiņu.krixis3 @ 27.09.2025 11:35Es ikdienā ik pa laikam mājās varu no lamāties un vispār, man patīk kāds sulīgaks vārds. Bet pat man bija nepatīkami skatīties to viņu reklāmu. Lēti un pretīgi.