Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 5208
Reģ: 09.04.2023
Zuze111888 @ 04.09.2025 15:17
Meitenes gribu padalities ar savu pieredzi pirms apmeram menesa. Vienu dienu parmainas pec aizgaju uz zali darbigaja laika plkst. 18, ko parasti nedaru , jo neciesu tas masas. Aktivi sportoju un peksni pienak Nauris, jauta vai varam uz mainam uz viena trenaziera,es protams piekritu, pasai austinas ausis, esmu aizelsusies un cita pasaule. Nauris ar mani visas 15 minutes ko trenejamies, pec katra seta uzdeva privatus jautajumus un reali izradija uzmanibu. Es sakuma biju maza šoka, nodomaju nu varbut vienkarsi draudzigs/atverts ,jo tomer vinu atpazinu un zinu, ka precets,bet vins staveja blakus un veroja ka taisu pietupienus un smaidijaun par spiti tam, ka austinas ausis,knapi vareju parunat del aizelsas, pec katra seta izjautaja mani par to no kurienes esmu, ar ko nodarbojos,cik ilgi trenejos lai tiktu pie sada “kermeņa” utt.. nu es teiksu uzreiz, man radas pilniba sajuta, ka Nauris skatas/meklejas apkart un nekautrejas izradit ari uzmanibu,vieglu flirtinu. Ja es butu lauliba nekad neko tadu neatlautos, bet es esmu tiesam kristiete ar loti konservativu domasanu,bet energijas nemelo,neticu, ka ari citas vides kur Elinas nav, vins tikai par savu sievinu doma ja nekautrejas pat publika šadi..hmm..
PS. Manuprat Vins dzive izskatas daudz labak neka bildes

Neapšaubu, viņš (vismaz kādreiz) neslēpjoties IG laikoja citu meiteņu bildes, tai skaitā arī pusplikas.
04.09.2025 15:31 |

Reitings 7271
Reģ: 14.09.2024
Zuze111888 @ 04.09.2025 15:17
Meitenes gribu padalities ar savu pieredzi pirms apmeram menesa. Vienu dienu parmainas pec aizgaju uz zali darbigaja laika plkst. 18, ko parasti nedaru , jo neciesu tas masas. Aktivi sportoju un peksni pienak Nauris, jauta vai varam uz mainam uz viena trenaziera,es protams piekritu, pasai austinas ausis, esmu aizelsusies un cita pasaule. Nauris ar mani visas 15 minutes ko trenejamies, pec katra seta uzdeva privatus jautajumus un reali izradija uzmanibu. Es sakuma biju maza šoka, nodomaju nu varbut vienkarsi draudzigs/atverts ,jo tomer vinu atpazinu un zinu, ka precets,bet vins staveja blakus un veroja ka taisu pietupienus un smaidijaun par spiti tam, ka austinas ausis,knapi vareju parunat del aizelsas, pec katra seta izjautaja mani par to no kurienes esmu, ar ko nodarbojos,cik ilgi trenejos lai tiktu pie sada “kermeņa” utt.. nu es teiksu uzreiz, man radas pilniba sajuta, ka Nauris skatas/meklejas apkart un nekautrejas izradit ari uzmanibu,vieglu flirtinu. Ja es butu lauliba nekad neko tadu neatlautos, bet es esmu tiesam kristiete ar loti konservativu domasanu,bet energijas nemelo,neticu, ka ari citas vides kur Elinas nav, vins tikai par savu sievinu doma ja nekautrejas pat publika šadi..hmm..
PS. Manuprat Vins dzive izskatas daudz labak neka bildes

Negribējās aizrādīt, vai precētam vīrietim pieklājas šādas sarunas?
04.09.2025 16:08 |

Reitings 20
Reģ: 03.09.2025
Tastastas @ 04.09.2025 16:08

Negribējās aizrādīt, vai precētam vīrietim pieklājas šādas sarunas?

Nē, jo tomer mums katram sava “norma” ka komunicet un kadas robezas ir ok. Es jau nezinu kada ir vinu reala situacija. Varbut ta ir vina ikdiena. Kas es esmu vinam tomer, lai macitu ka un ar ko runat. Tas,ka man šis nelikas isti lidz galam adekvati, nenozime, ka man ir tiesibas jaukties un macit citu dzivot. Nekadas pieklajibas normas pret mani neparkapa, lai es aizraditu vinam, tikai pret savu sievu, MANUPRĀT😀🙈
04.09.2025 16:20 |

Reitings 453
Reģ: 15.03.2025
Zuze111888 @ 04.09.2025 16:20

Nē, jo tomer mums katram sava “norma” ka komunicet un kadas robezas ir ok. Es jau nezinu kada ir vinu reala situacija. Varbut ta ir vina ikdiena. Kas es esmu vinam tomer, lai macitu ka un ar ko runat. Tas,ka man šis nelikas isti lidz galam adekvati, nenozime, ka man ir tiesibas jaukties un macit citu dzivot. Nekadas pieklajibas normas pret mani neparkapa, lai es aizraditu vinam, tikai pret savu sievu, MANUPRĀT??
Skatieties kad Elīna šo neizlasa tad gan būs drāma vai arī žurnālisti 😆😆😆
04.09.2025 16:46 |

Reitings 453
Vienkārši gribas atslēgt Elīnai internetu nu cik var gorīties pusplikai😡 nevis izbaudīt atpūtu klnos ,bet bildēties un reklamēt tos legingus. Fuj kā Naurim nav piegriezusies Elīna . 🤷🤦
04.09.2025 16:57 |

Reitings 5
Reģ: 04.09.2025
Sveikas.
Ir izveidota jauna grupiņa sieviešu draudzības klubiņš,sīkāk lasi aprakstā un pievienojies.
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/236249-sievietes-sievietem-sirsnigai-draudzibai-un-kopigiem-mirkliem/
04.09.2025 16:58 |

Reitings 453

Nē, jo tomer mums katram sava “norma” ka komunicet un kadas robezas ir ok. Es jau nezinu kada ir vinu reala situacija. Varbut ta ir vina ikdiena. Kas es esmu vinam tomer, lai macitu ka un ar ko runat. Tas,ka man šis nelikas isti lidz galam adekvati, nenozime, ka man ir tiesibas jaukties un macit citu dzivot. Nekadas pieklajibas normas pret mani neparkapa, lai es aizraditu vinam, tikai pret savu sievu, MANUPRĀT??
Varējāt turpināt ar Nauri pajokoties. 😆😆😆 Varbūt daudz ko jaunu uzzinātu par viņu attiecībam. Varbūt Elīna arī tāpat kā Nauris koķetē ar citiem. Man liekas kad Elīna un Nauris viens otru krāpj neticu viņu mīlestībai .
04.09.2025 17:03 |

Reitings 20
Reģ: 03.09.2025
twilight Girl @ 04.09.2025 17:03
Varējāt turpināt ar Nauri pajokoties. ??? Varbūt daudz ko jaunu uzzinātu par viņu attiecībam. Varbūt Elīna arī tāpat kā Nauris koķetē ar citiem. Man liekas kad Elīna un Nauris viens otru krāpj neticu viņu mīlestībai .

Tiesam biju aizelsusies un ar merki-sportot,tapec ari neizradiju interesi sarunai, tikai atbildeju uz visiem Naura jautajumiem un jauki sasmaidijamies vairakas reizes. Meitenes kas iet uz zali zin-viriesi kas ir aiznemti un lojali, uzreiz var pateikt, pec kermena valodas ,neskatas uz citu dibeniem un nenaks klat uzsakt sarunu un neuzdos privatus jautajumus, jo uz zali mes ejam sportot, attistit sevi, nevis meklet uzmanibu/kontaktu ar pretejo dzimumu. Nu tas manas domas. It ipasi esot lauliba!!! Nauris noteikti nav virietis kura skatienu un uzmanibu neaizkers “suligs” dupsis vai skaistas formas. Nekas parmetams vinam, bet tadu virieti nekad negribetu sev. Viens ir uzmest aci, bet otrs ir iet uz kontaktu..Lauliba!
04.09.2025 17:16 |

Reitings 7271
Reģ: 14.09.2024

Nu, es domāju, ja šādas sarunas no precēta vīrieša tev šķiet neadekvātas, tad tā arī viņam ir jāpasaka. Ja viņš to uzskata par normu, tā ir viņa darīšana, bet, ja viņš pārkāpj tavas normas, tad viņam par to ir jādara zināms. Un tas neattiecas tikai uz Nauri un viņa "parunāšanos". Neko neteiksi, un tālāk jau "pagrābstīsies", jo to uzskatīs par normu. 🤷🏼‍♀️
04.09.2025 17:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!