jā, dēliņš viņiem mīlīgs, bet man liekas, ka, diemžēl, viņam nav viss tik labi ar veselību. Varbūt tas ir iemesls Elinas bēgšanai no dēla. Man viena meitene stāstīja, ka viņas paziņai ir meitiņa ir ar autismu,.pēc izskata tāda mīļa, bet kad uznāk, kad viņa kautko grib, meitenīte pārvēršas, un nelabi pilnā balsī var bļaut visu dienu. Ir arī momenti, kad tā meitenīte no kautkā pēkšņi sabīstas.Vecāki nesaprot no kā. Ļoti slikti runā, meitenītei 9 gadi.Vecāki ir uz maiņām, arī omītes, nekad neatstāj viņu vienu, daudz ar viņu nodarbojas, ar cerību, ka bērnam paliks labāk. Bet tas jau nav par Didrihsoniem, viņi labāk nedarīs tieši neko bērna labā, un viņi vēl esot kristieši.Atceroties, kā Elina uzvedās grūtniecības laikā, tur nav jābrīnās . Elinas domu gājiens varētu būt tāds, šis bērniņš nav tāds kā gribu, taisam citu.Gan jau drīz visu redzēsim, un ja tā izrādīsies taisnība, nu tad, Elin, turies, ceru , ka tad lielākā daļa tavu fanu no tevis pazudīs.Elin, tavs dievs atļauj tev būt mātei MONSTRAM, un tik ļoti nemīlēt savu dēlu?CallMeAnnika @ 27.05.2025 22:48Elīna laimīga, ka ir kārtējais attaisnojums, lai nebūtu ar dēlu mājās.
Bet klausījos TG aplīšus, un Elīna saka, ka viņu šodien kārtīgi nogurdinājuši runātīgi cilvēki, un viņa noteikti nespētu dienas pavadīt lekcijās. Viņai patīkot visu praktiski darīt.
Elīna, uzņēmēji lasa grāmatas, klausās, mācās. Ne jau visiem tas patīk, bet tas ir vajadzīgs attīstībai.
Un kad Elīna pati uzstājas, tad visiem jāklausās, tikai pār Elīnas lūpām tur nāk nesaprotamas, neloģiskas lietas un meli.
User9891 @ 28.05.2025 00:51Mūsu dāma ir jau pāris dienas saaukstējies un šodien nejūt arī garšu... Visu dienu bijusi visādās tikšanās! Tā var gadīties uz iesnām, taču diemžēl Covid nekur nav pazudis, būtu vismaz testu uztaisījusi, pirms laist savus baciļus visiem pa riņķi, bet kur nu... Neesot varējusi izbaudīt ēdienu, kurš esot šodien vienīgais iespējamais mierinātājs!
nu caurejas zāles dzēra, lai tas pats minimums ko apēda, iziet ārā.Citi tādi tievētāji" vemj ārā uzņemto ēdienu.Zinot viņas nemazgāšanos, tīrās šausmas, to vēl vajag izturēt🤣pļūtīt 3 gadus, kautgan pieļauju, ka Elina sev tagad izdomās visādus brīnumus, Zinzino taču jātirgo🤮Japānas princese @ 28.05.2025 14:57Es saprotu, ka caurejas zāles dzēra, jo neēd pilnvērtīgu uzturu, bet no.otras puses, viņa tak ēda brokoļus, augļus, tad tak nevajadzētu tādas zāles. Bet nu vispar nav normāli, ko viņa tur sludina, nevis pillnvērtīgi ēst, bet triekt iekšā pulverus vai otra alternatīva-caurejas zāles. Un ir tak naivās, kas klausās un dara tāpat.
Šaubos, ka ārsts Elīnai nozīmēja dzert caurejas zāles ikdienā, katru dienu. Tas var izraisīt reālas problēmas (nevis izdomātas) ar zarnu darbību, dehidrāciju un uzturvielu uzsūkšanos.Japānas princese @ 28.05.2025 14:57Es saprotu, ka caurejas zāles dzēra, jo neēd pilnvērtīgu uzturu, bet no.otras puses, viņa tak ēda brokoļus, augļus, tad tak nevajadzētu tādas zāles. Bet nu vispar nav normāli, ko viņa tur sludina, nevis pillnvērtīgi ēst, bet triekt iekšā pulverus vai otra alternatīva-caurejas zāles. Un ir tak naivās, kas klausās un dara tāpat.
magdalena333 @ 28.05.2025 18:13Es pat tagad esmu pilnīgi droša, ka Elīna visu grūtniecības laiku dzēra tās caurejas zāles, plus ēda 13 kaloriju skābeņu zupu un griķus, jo nu būsim reāli, kā slaida meitene var iznēsāt bērnu es vairs neatceros +2kg visu grūtniecības laiku vai pat viņai bija -2 kg no sākuma svara. Viņa izskatījās drausmīgi uz dzemdību laiku.
Un kāds tur brinums, ka viņai krīt mati ārā un viņa izskatās uz 40 gadiem un nav gadiem mēnešreizes, ja viņa gadiem dzīvo uz caurejas zālēm plus vēl kaloriju deficīts, šausmas kam tas organisms iet cauri.
ko tur brīnīties. Viņa pieņēmās svarā tikai par 2 kg. Bērns, placenta, ūdeņi, nu tur 6kg būtu jābūt kā minimums. Bet viņa tiešām ļoti notieveja pati, līdz ar to pat nejuta grūtniecības svaru. Paskatieties viņas pēdējā GR mēneša bildes. Viņa ir vienkārši skelets ar milzu vēderu.smūtijs @ 28.05.2025 19:51
Nu es neticu, ka viņa bija tik stulba.
Hilva @ 28.05.2025 21:21Tas, par ko Elīna vispār nedomā, ir fakts, ka ilgstošas un intensīvas badošanās rezultātā ne tikai mati un zobi izkrīt, bet arī parādās milzīgi osteoparozes riski un sirds slimību riski. Viņa burtiski dzen sevi kapā - un neizskatās, ka viņai īpaši rūp risks dēlu par pusbāreni pataisīt, lai tikai izskatītos tieva instagramā. Viņai vajag terapeitu, kas specializējas ēšanas traucējumos, nevis Jēzu.
Sonic @ 28.05.2025 21:38Besī Elinčiks, bet nu atzīstas godīgi, tāpat te visas esam anonīmas.. kura no jums pie saslimšanas pēdējā laikā ir taisījusi covid testu? Covid vairs nav nekas īpašs vai satraucošs, tāpat kā saaukstēšanās. Arī vakcīnas vairs neuzspiež. Nu pasakat godīgi, kura taisa? Kura pie iesnām sēž mājās? NE-TI-CU, ka te visas ir svētas un sēž mājās. Es to nedaru. Ja man vajag veikalu, es iešu, man ir jārūpējas par ģimeni. Es arī mēdzu satikt cilvēkus savējos (te gan iepriekš pabrīdinu, ja nu ir kāds, kuram bail no apslimušiem). Maskas nelietojam neviens. Daļa te tādas svētās tēlo, lai tik varētu paburkšķēt par Didru un visiem citiem, bet gan jau pašas nemaz tik svētas neesat, tik cik to noklusējat.
Ēšanas traucējumi (un dažādi to veidi) ir diezgan izplatīti, bet Elīnas gadījumā viņa nevienā neklausās, jo apkārt ir cilvēki, kuri tikai haipo. Neviens nepateiks patiesās domas vai neiestāsies pret Elīnu, lai gan, gan jau visi nemaz nav iedziļinājušies Elīnas melos un acīmredzamajās problēmās.magdalena333 @ 28.05.2025 18:13Es pat tagad esmu pilnīgi droša, ka Elīna visu grūtniecības laiku dzēra tās caurejas zāles, plus ēda 13 kaloriju skābeņu zupu un griķus, jo nu būsim reāli, kā slaida meitene var iznēsāt bērnu es vairs neatceros +2kg visu grūtniecības laiku vai pat viņai bija -2 kg no sākuma svara. Viņa izskatījās drausmīgi uz dzemdību laiku.
Un kāds tur brinums, ka viņai krīt mati ārā un viņa izskatās uz 40 gadiem un nav gadiem mēnešreizes, ja viņa gadiem dzīvo uz caurejas zālēm plus vēl kaloriju deficīts, šausmas kam tas organisms iet cauri.