Hahahahaha, kā smejos. :D Viena ierakstījusi komentāru zem Elīnas reela un ietagojusi @edvardssmilēts, ka jāizsludina brīvdiena sarkano dienu dēļ. :DAciigaa @ 22.05.2025 18:09Akd, ko es tikko redzēju. Es reāli sāktu rēkt. Pirmajā brīdī domāju, ka paziņos, ka ir stāvoklī - vot tas būtu kaut kas. Bet mēnešreizes. Meitenīt, sāc normāli pilnvērtīgi ēst un beidz smīdināt tautu
Tur nebija tikai Nauris, bet vēl divi citi vīrieši. :D Negribu iedomāties, cik tizli viņi jutās.telma @ 22.05.2025 17:43Ja es būtu pedējā video pie galda, nezinātu, kur likties. Naurim izskatījās līdzīgi ?
Anīle līne @ 22.05.2025 22:44Gaidu Elīnas nākamo paziņojumu - es labierīcībās nokārtojos pa lielam ?
Sanāk, ka piramīdu shēmas produkti var atrisināt visas problēmas. :DEverests @ 22.05.2025 19:29https://failiem.lv/u/e4hndss6ht tā daune lieto jebko, atskaitot īstu ēdienu. Es šo stulbumu nespēju aptvert, kāpēc neviens ziņu portāls, ārsts neapspriez? Wtf
atradusi veidu kā ēst vēl mazāk…ModžoDžodžo @ 22.05.2025 21:52Viņas story - "JA NEUZŅEM AR UZTURU, TAD AIZVIETO AR UZTURA BAGĀTINĀTĀJU"??? Koooooo?
#uztura bagātinātājs neaizvieto pilnvērtīgu uzturu?, es nevaru, vnk lūdzu nosūtiet PTAC šito sviestu
Bet tajā pat laikā reklamē Easyfit ēdienu piegādi, kur viss saservēts un nodrošināti ogļhidrāti, olbaltumvielas, tauki un šķiedrvielas. :DModžoDžodžo @ 22.05.2025 21:52Viņas story - "JA NEUZŅEM AR UZTURU, TAD AIZVIETO AR UZTURA BAGĀTINĀTĀJU"??? Koooooo?
#uztura bagātinātājs neaizvieto pilnvērtīgu uzturu?, es nevaru, vnk lūdzu nosūtiet PTAC šito sviestu