Everests @ 22.05.2025 19:29https://failiem.lv/u/e4hndss6ht tā daune lieto jebko, atskaitot īstu ēdienu. Es šo stulbumu nespēju aptvert, kāpēc neviens ziņu portāls, ārsts neapspriez? Wtf
smūtijs @ 22.05.2025 19:42
Neviens laikam viņam nav pateicis, ka neēdot, vitamīnus dzert ir bezjēdzīgi. Es pat neticu, ka viņai tiešām ir atgriezušās mēnešreizes.
Fionna Gallagher @ 22.05.2025 19:48Tas paziņojums bija fenomenāls. Nu tik cringe. Ak šausmas, viņai taču tiešām krūtis lielākas kā IQ
Everests @ 22.05.2025 19:29https://failiem.lv/u/e4hndss6ht tā daune lieto jebko, atskaitot īstu ēdienu. Es šo stulbumu nespēju aptvert, kāpēc neviens ziņu portāls, ārsts neapspriez? Wtf
Nu gudra viņa nav. Visai Latvijai jāzina, kad viņai mēnešreizes atgriezās. Kam tas interesē??? stulbums kaut kāds.Euclid @ 22.05.2025 20:31Atkal jau piedēvē pārdabiskas spējas...tātad tā eļļa un šķiedrvielas atrisina sievietēm hormonālās problēmas, neauglību?
Tas mr paziņošanas video - nu paldies par kārtējo smiekla devu ?
Nu bet protams. Te tās ir, un nākošmēnes tās vairs nebūs. Ko viņa mums te katru reizi stāstīs, kad atgriežas, jau kuro reizi. Mums neiteresē tas. Nu viņa tak ir neaudzināta vista.magdalena333 @ 22.05.2025 19:57Es arī neticu nekādām mēnešreizēm, viss ir tikai dēļ eļļas, nākamās dienas ar putām uz lūpām stāstīs kā Zinzino palīdzēja. Vēl lielāku liekuli un meli ir jāpameklē.
Viņa pati sevi no malas neredz kā izskatās. Kura biznesa lēdija tā ģērbjās? Kā 90to krievu stils, kas ieradusies uz modes skati. Nu drausmīgi. FujKirbis32 @ 22.05.2025 21:10
Viņa izkatās pēc pērtiķa parūkā.
Jo vecāka paliek, jo stulbāka. Kur viņai prāts??Fionna Gallagher @ 22.05.2025 19:48Tas paziņojums bija fenomenāls. Nu tik cringe. Ak šausmas, viņai taču tiešām krūtis lielākas kā IQ
Nu un Anna arī tur pietēlo ar savu izbrīnu un apsveikumu.Itkā tā būtu pirmā reize četru gadu laikā. Kuro reizi Elīna mums šo paziņo, paslavējot Annas zinzino eļļu, kuru viņa tagad arī cenšas nopārdot visiem. Arī Annai pagajušo mēnēsi, kāda sakritība, bet bija sasniegusi jaunu augsto līmeni, jo Elīna ielīda zem viņas. Tagad Elīna meklē, kas pirks visas to sasūtītās bundžas.magdalena333 @ 22.05.2025 18:35????????????
Tak mēnešreizes atgriezās, jo tak ir jāpārdo eļļa, brīnumlīdzeklis, skrieniet pērciet? Un uz atgriešanos bija jau oktobrī, un pagājušo kaut kādā janvārī! Man trūkst vārdu kā to sievieti nosaukt, ar kādu mēslaini viņa ikdienā nodarbojas, es varu tikai pabrīnīties.
Un viņa arī nesāks normāli ēst, jo ir taču brīnumlīdzeklis atklāts, kuru lietos, jo nepieņemsies svarā, būs mēnešreizes.. Viņai līdz smadzenēm laikam neaiziet, ka jāēd pilnvērtīgi. Darīs da jeb ko, lai tikai neēstu..smūtijs @ 22.05.2025 19:42
Neviens laikam viņam nav pateicis, ka neēdot, vitamīnus dzert ir bezjēdzīgi. Es pat neticu, ka viņai tiešām ir atgriezušās mēnešreizes.
Tā ir Jansona sieva, bet vai tad Elīna zem Gitas reģistrējusies? Vismaz tā nebija viņa, kura pie Elīnas mājās bija un taisīja omegat testu.Ciena @ 22.05.2025 13:20Nezini, kā te ielikt attēlus, bet instagram profila gio.ozz sieviete ir viena no lielā vedināra organizatora sievām, kas pārdod zinzino produkcija un Andelē pārdod dior somiņas, jo ļoti apkrāpj pircējus ar zinzino, tas bija seminārs, kur piedalījās Šlesers un viņi tagad story liek, kā priecīgi iepērkas Elyndi, tātad tas ir tāds mahinātoru aplis.