Rumblerx @ 15.01.2026 22:23
Nevaru iedomàties, ka Ğīļa klīnikà dàmas pèc operàcijas segtos ar saviem kažokiem ?
Ģīļa klīnikā ir super biezas segas, nevienā brīdī nesalu 😄 Viņām tie paladziņi tik plāni, nav brīnums, ka gribas kažokā satīties…
Kā man ausīs griež tie teksti, ka “ja man nebūtu vislabākais ķirurgs Turcijā, viņi manai sejai pat neskartos klāt”. Tie teksti atgādina turku tirgu, kad tirgonis mēģina nopārdot savu “sto procentnaja koža” Gučī somiņu, sakot, ka tikai pie viņa tādu kvalitāti var dabūt. Didriņ, esi godīga, Tu ne jau kvalitāti tajā klīnikā novērtē, bet gan to, ka tur uz pusi lētāk kā Latvijā vari zem skalpeļa gulties (un vēl vakariņas ar īpašnieku un ziedi kā bonuss, kas normālās eiropeiskās klīnikās būtu WTF). Fake glamur.
Par Annas trako operāciju - nekad dzīvē par nekādu cenu neparakstītos kaut kādā turku klīnikā pilno mommy makeover taisīt. Kad ieraudzīju, ka Annai lej asinis, bāc, man gribējās kliegt caur telefonu…. Uz ko viņa parakstījās?? Viņai ir 3 burvīgas meitiņas, kāpēc tā jāriskē? Es ļoti ceru, ka nebūs komplikāciju un iznākums būs to moku vērts.
Operācijas kā reklāma, sadarbība… un tiek pasniegts, ka easy peasy, aizbrauc, paraksti doķus, dakters tevi apskata, noņem analīzes un mauc uz operāciju zāli pa taisno - nu tā tam nevajadzētu būt. Būtu jauki plastikas ķirurģiju aizliegt reklamēt.