māju jau tik ceļ, nav jau reāls dzīvoklis. Es domāju, ka Nauris ir appists, viņš tikai vēl Elīnai nav pateicis :D:D:Dmagdalena333 @ 17.05.2024 09:14Man, ja godīgi līdz galam nav ticamības par tiem dzīvokļiem, vai arī kaut kas tur tiek slēpts. Tagad tā neveiklā iestudētā saruna ar Elvi, lai kaut kā attaisnotos kāpēc tā arī tie dzīvokļi pazudīs, bet tak skaļi bļāva, mums pieder.
Nauris, bija jāiemaksā 10%, 20%, 30%, tad cik bija jāiemaksā, tā tomēr ir liela atšķirība 10% vai 30%. Kad Elvis prasa, kur ir tie dzīvokļi, Nauris atbild, nu kaut kur šeit? Ko Tu pat nezini, kur viņi ir? Un tas ir noticis it kā pirms 2 gadiem, viņi katru gadu brauc uz Dubaiju, un viņš pat nav aizbraucis un apskatījis tos dzīvokļus, un izskatās, ka nemaz netaisās, neticu, ka Elīnai neinteresē to parādīt IG, tas tak labs kontents, ko atrādīt, redziet, es jums arī varu iemācīt kā strādāt tā, lai jums arī būtu ?Un nevajag muldēt, 1 istabas dzīvoklim ir pieprasījums, viņiem dzivokļi nāk daudz lielākos m2, viņu 1 istabas dzīvokļi ir kā mūsu 2 istabu. Priekš 1-2 personām perfekti. Var viņus izīrēt, tak nauda viņiem nav problēma, saved kārtībā, izīrē, un pēc gadiem pārdod, nekustamais īpašums Emirātos tiešām nav slikta investīcija. Man tomēr izklausās kaut kāda muhļīšana no Naura puses, varbūt šis tiešām izdomājis tās pasakas par dzīvokļiem, lai piesavinātos līdzekļus no uzņēmuma konta, un muļķītei Elīnai tik pasaka, ka upsī bija neveiksmīga investīcija.
Everests @ 15.05.2024 15:38nu es mazgaju 2x nedēļā. Man mati nav uz tendenci taukoties, bet svētdienās un trešdienās ir ok matu dienu sataisīt. Arī pārlieku bieža mazgāšana var novest pie matu lūšanas, bet ne par to ir stāsts, Elīna nedēļām nemazgā.
izskatās, ka 100%, ka jā.LivaLauva1 @ 17.05.2024 08:06
Es domāju, ka viņa daudz ko nesaprot un neprot, ja tā godīgi, jā, Elīna ir seja šim veikalam, bet par pārējo, es domāju ir atbildīgs Nauris. :D Es pieļauju faktu, ka viņam gan jau arī ir savs slēptais konts, par kuru Elīna var nezināt :D
Everests @ 17.05.2024 08:02nu visvairāk prikole, kad viņa teica, lai parāda kontā izrakstu. PARĀDA, nevis pati var ieiet un apskatīt ?? un tikai tad Nauris bija spiests pateikt, ka nopircis rezervācijas. Smieklīgi.
Es domāju, ja Elīna nebūtu visiem lielījusies par Dubaijas dzīvokļiem, tad nekas netiktu celts gaismā, tā kā pati vien iešāva kājā. :DEverests @ 17.05.2024 00:04https://www.1188.lv/zinas/nauris-didrihsons-gandriz-izputinajis-gimeni-uz-speles-liekot-300-000-eiro/30915 ??????? tā jau ir, lohiem lohu problēmas.
nu visvairāk prikole, kad viņa teica, lai parāda kontā izrakstu. PARĀDA, nevis pati var ieiet un apskatīt 🤣🤣 un tikai tad Nauris bija spiests pateikt, ka nopircis rezervācijas. Smieklīgi.cory @ 17.05.2024 03:49
Pēc Elīnas komentāra tajā video, izklausījās, ka viņš to naudu paņēmis no uzņēmuma konta, jo Elīna esot paprasījusi konta izrakstus un esot bijusi šokā, ka tik maz naudas tur, kaut arī regulāri nākot pasūtījumi. Pēc Naura stāstītā (tajā pašā video rullītī), pēc tam, kad nav izdevies uzsist gaisā rezervācijas, viņš esot izstāstījis Elīnai par savu investīciju. Atkal katram no viņiem ir sava versija un hvz, kurš d*rš, bet es lieku uz to, ka Didra muld, jo atkal grib iztaisīties gudrāka, nekā ir.
SantaBarbara @ 17.05.2024 02:41
Tas vēl jautājums vai vinš vispār savu naudu ieguldĩjis…
cory @ 17.05.2024 01:35
Pēc šī sižeta ir skaidrs, ka ne jau Didrihsoni ir nopirkuši dzīvokļus Dubajā (kā tas tiek pasniegts no Didrihsones puses), bet Naurelis ir iegādājies divu dzīvokļu 'rezervācijas' jaunā projektā ar domu pārdod tālāk to rezervāciju kādam par dārgāku cenu. Pērkot 'rezervāciju' tiek iemaksāta attīstītāja prasīta % summa no dzīvokļa cenas un vēlāk jāsamaksā atlikusī daļa, lai iegādātos dzīvokli. Ja dzīvoklis netiek līdz galam iegādāts, tad to iemaksāto naudas summu par 'rezervāciju' var arī neatgriezt. Un pēc tā STV video izskatās, ka Naurelim tas brīdis ir pienācis (vai tūliņ pienāks), kad būs jāiemaksā atlikusī summa par dzīvokļiem, ja nē šī 'rezervācijas' nauda, var tikt pazaudēta.
Tribus nekustamajiem īpašumiem FB ir podkāsts par Dubajas nekustamo īpašumu tirgu, tur viņi pārrunā šo 'shēmu' (var sākt skatīties ap 1h 23min ja ir vēlme paklausīties):
https://fb.watch/s6fMR-EG2h/
Everests @ 17.05.2024 00:04https://www.1188.lv/zinas/nauris-didrihsons-gandriz-izputinajis-gimeni-uz-speles-liekot-300-000-eiro/30915 ??????? tā jau ir, lohiem lohu problēmas.
Bāc, jo tālāk skatos, jo vairāk iecepī tās viņu attiecības. Un jo tālāk raidījums, jo vairāk brīnos, ko viņš ibio rio dara ar viņu, esot kopā... 😅😅😅lss @ 16.05.2024 06:43
Tagad tiešām to var nosaukt "Slavenības bez filtra", vismaz atklāti parāda reālās "saldā" pārīša attiecības. Tā vien liekas, ka abi viens otram riebjas
Pieļauju, ka viņi vienkārši ir nobeiguši to akumulatoru. Šiem auto parasti problēmas ir tikai ziemā, ja tiek braukts reti un mazi attālumi.Everests @ 16.05.2024 20:32Ko viņi ar to mašīnu dara, ka tik bieži akumulators izlādējies? Lohi
man pa maniem 10+ autovadītājas gadiem nekad tā nav bijis 😅Everests @ 16.05.2024 20:32Ko viņi ar to mašīnu dara, ka tik bieži akumulators izlādējies? Lohi