€rica @ 05.06.2024 19:17Domā uz Rīgu atveda? Čemodānā iespieda??
€rica @ 05.06.2024 19:13Kāda zina, kur Elča izmeta azartiskā Naura laimēto kurkuli?
Veiksme @ 05.06.2024 18:29nuu, tas ir fastings 23/1. Arī tāds ir, nevis tikai 16/8, 18/6, 20/4. Tas nav nekas kaitīgs, bet lidz tādam ir jāizaug, jo parasts cilvēks uzreiz uz tādu pāriet nevarēs. Un tas, ka neēd cukuru,vai glutenu- arī nav nekas kaitīgs. Tev tikai gribas, lai citi pašausminās, bet reāli, tur nav par ko šausmināties, fastings atveseļo ķermeni, kad tas pārslēdzas uz autofāgiju. Ne velti tās atklājējs ieguva Nobela prēmiju.
nuu, tas ir fastings 23/1. Arī tāds ir, nevis tikai 16/8, 18/6, 20/4. Tas nav nekas kaitīgs, bet lidz tādam ir jāizaug, jo parasts cilvēks uzreiz uz tādu pāriet nevarēs. Un tas, ka neēd cukuru,vai glutenu- arī nav nekas kaitīgs. Tev tikai gribas, lai citi pašausminās, bet reāli, tur nav par ko šausmināties, fastings atveseļo ķermeni, kad tas pārslēdzas uz autofāgiju. Ne velti tās atklājējs ieguva Nobela prēmiju.Nu bombiski @ 05.06.2024 18:22Kāda tirgone, tādi klienti. Pēdējā storijā izplata vienas no dāmām veiksmīgu iedvesmojošu svara nomešanas stāstu - brokastis izlaiž, četros vienreiz pa visu dienu paēd, nekāda cukura, augļu, laktozes, glutēna, viss izslēgts. Kā var ko tādu reklamēt???
emsii @ 05.06.2024 18:10Personīgi es nejūtu, ka viņas ir mainījušās. Tantuki saģērbti puķainās kleitās, mauku apavos, kas neiederas koptēlos.. pat nav smuki uzkrãsotas, tā wow, lai gribētos teikt - wow, šī nu gan neizskatās pēc saviem gadiem... Kārtējā huiņa, no kuras uzpūta mega pasākumu.....
Ja Elīna kaut ko jēdzīgu darītu nevis imitētu, varētu vēl pievērt acis, bet viņa nestrādā. Pārbildēt jau sabildēto - tā ir lieka laika izšķiešana nevis močīšana.queen2820 @ 04.06.2024 07:09
Jo tā ir briesmīga sajūta , ka otra puse neko tālāk par darbu neredz , kad aizbraucat kautkur kopā , bet viss par ko otrs cilvēks ir spējīgs domāt ir darbs un kā kautkur tālāk jāskrien, kā bērns tiek atstumts malā , jo jāstrādā taču . Pati esmu gājusi tam cauri , nu tādas attiecības agri vai vēlu sabrūk
Veiksme @ 05.06.2024 15:15nopietni? Tu taisi skrīnus? ? Tavā telefonā ir didra? Nav slimi?
nopietni? Tu taisi skrīnus? 🤣 Tavā telefonā ir didra? Nav slimi?MēnessSieviete @ 05.06.2024 15:13Didrai vakardienas meikaps vai kas? Kas ar tām lūpām božemoj
ieva_she @ 05.06.2024 11:36
Amandai sekoju jau sen un nevis tādēļ, ka viņa kā personība iekrita acīs,bet tieši kulinārijas šedevru, apmācību utt dēļ..un tiešām bija kolosāls profils.
Bet tad piepeši kūku cepēja sāk atstutēt kameru istabas stūrī un tās priekšā stāvēt krūšturī un vilkt zeķubikses.. Likās tāds wtf?
Tad tās Go Go dejas.. Nu nē, nē, nē...
Tad man draudzene apgaismoja - tak mentore Didriķe apmācījusi.
Uzskatu, ka šādiem uzņēmējiem nevajadzētu jaukt biznesa profilu ar privāto.Jo kūkas ar puspliku konditori mani vairs tā neiedvesmo.