man arī radās gads un mēnesis, un datums.CallMeAnnika @ 10.07.2025 22:36Es arī neticu, ka norezervējusi gadu iepriekš.
Interesanti, ka man pagājušā gada ziņas rādās ar July 2024, bet Elīnai tā nav. Varbūt nav fake, varbūt arī ir, un tagad gaida sadarbību pēdējā brīdī.
visticamāk šisJapānas princese @ 11.07.2025 07:05
Tieši nācu te to rakstīt, nu nav Elina to rakstijusi. Viņa tā neraksta. Tur ir 2 varianti, vai nu patiešām tā bija un Elīnas vietā raksta kalpone, otrs ticamākais, ka tas viss ir cirks un gaida, kad kāds piedāvās pēdējo brīža piedāvājumu, jo attapās, ka dēlam ir dzimšanas diena un, protams, uz sadarbību.
Kirbis32 @ 11.07.2025 08:30Izkatās scenārijs pirms gada izdomāts? pati ar sevi sarakstas no cita profila,valoda un atbildes tik pat prastas kā Elīna.
?
Dainuviete @ 10.07.2025 23:09
Tās ziņas ir vairāki cilvēki rakstījuši un neviena no tām nav Elīna :D
Quickyy. @ 10.07.2025 23:37Viņai gadījumā pagājušo gad nebija līdzīgs scenārijs uz dēla dzimšanas dienu ?
KatyB @ 10.07.2025 22:52
Visticamak izlasīja te ka visi komentē viņas vienaldzību pret bērnu saprata ka taisnība un tagad notēlos ka nevarēja svinēt ko atkal nabadzīte apbižota. Tas ziņas no viņas arī tik stulbas, kā 10 gadīga meitene būtu rakstījusi un nav jau viņiem nemaz tik daudz to vietu ko uz vairākiem svētkiem būtu nomājuši
ja uzjautā Bejas Lux, vai pēc nakšņošanas varēs paņemt halātu 😀Tastastas @ 10.07.2025 10:33Emm, Elīna jau tik nabaga, ka sāk halātus no viesnīcām savākt? ? Šorīt Rīgas dzīvoklī mugurā balts halāts ar uzrakstu Bejas Lux, skaidrs, ka no tās dzimšanas dienas tusa vietas. Nez, vai šī vienkārši izdomāja, ka visu, ko viesnīcā redz, var stiept mājās, vai tas arī tās #pati sadarbībiņas ietvaros?
CallMeAnnika @ 10.07.2025 22:36Es arī neticu, ka norezervējusi gadu iepriekš.
Interesanti, ka man pagājušā gada ziņas rādās ar July 2024, bet Elīnai tā nav. Varbūt nav fake, varbūt arī ir, un tagad gaida sadarbību pēdējā brīdī.
Es arī neticu, ka norezervējusi gadu iepriekš.Dainuviete @ 10.07.2025 22:19Nu kurš gan tic,ka Džeisona svinību vieta ir gadu atpakaļ rezervēta? :D
Pēdējā brīdī meklē sadarbības vietu - lai tik varētu pareklamēties,ka kāds viņus izglābis.
Neticu.
:D :D :D Visu cieņu Kasparam par tik asprātīgiem video.Candelaria @ 10.07.2025 18:35Tiktok šodien redzeju smiekligu video.kasparskarlsons nu tak tā Zentina ir Elīna un Aldis ir Nauris.
Viņa teica, ka visu mazgā un nemaz negroza režīmus. :Dsmūtijs @ 10.07.2025 16:55
Arī dvieļus 20 grādos? ?
Un nākamais solis pēc atzīšanas sev, ir ar to strādāt, lai neciestu bērni. Visu mūžu sevi ienīst par cita nepiepildītajām ekspektācijām, ir murgs ne dzīve.LadyBugy @ 10.07.2025 14:47
Drosme ir šo atzīt.
Candelaria @ 10.07.2025 18:35Tiktok šodien redzeju smiekligu video.kasparskarlsons nu tak tā Zentina ir Elīna un Aldis ir Nauris.
Celsies ātrāk, lai var uzvilkt saltu pirms visi mājās pamodušies, un ātrak beigs darbu, lai atkal varētu uzvilkt, jo nevar citiem rādīt, kā turpina vilkt. :Dkrmmm @ 10.07.2025 14:11Jebkurā bildē, kur Elīna ir blakus nesatjūnētam cilvēkam, viņa izskatas pēc citplanētieša tāpēc, ka viss sejā ir palielināts, lai pielāgotos "lielajam" degunam. Milzīgi sakrāsotas acis, uzacis un xxxxl kāpurskropstas, lūpas pāršpricētas līdz atsitienam. Rezultātā tas nedabīgi aizņem visu seju, kā normāliem cilvēkiem nav. Tas vēl vairāk pastiprina to bratz dolls efektu. Ķermeņa dismorfija ir briesmīga lieta
Nebūtu labu attiecību ar meitu. Elīna ir kā karaliene no Sniegbaltītes. Viņa grib būt skaistākā, grib, lai ir uzmanības centrā, visu pielūgta. Ja būtu meitiņa un sekotu teksti cik skaista meitenīte utt ātri vien skaudība atnāktu.LadyBugy @ 09.07.2025 20:53Ja Elīnai būtu meita, tad, domaju, viss butu savadāk. Un viņa drosi vien arī gribeja meitu. Butu princešu kleitas, bantes, krelles, kopigas saskanotas fotosesijas, utt.
Elinai ar mammu ir labas attiecības, var redzēt, kad mamma bernibā par vinu rūpejusies, pieversusi uzmanību, tapec Elina tagat mammai "atmaksā". Bet tētim par šiem gadiem nav bijis nekas, jo viņš Elīnu nav mīlējis. Nav bijusi viņai teta milestība, tapec ir kaut kada nievājoša attieksms pret vīriešiem. Skumji. Pareizi jau vina pateica - nevajag domāt, bet vajag biežāk teikt "es tevi mīlu". Tad Elīn, biežāk pasaki to savam delam.
Tik loti parnemta ar sevi - es, man.