Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
skats briesmīgs😁 viņai noteikti vajadzīga korekcija, bet nav jau laika darbā paņemt brīvdienu 😁 kāds viņai due date?Aizspogulia @ 10.04.2022 22:25Kas šeit ar krūtīm notiek? Viņas tak gandrīz pie atslēgas kauliem sākas
tad saucās tā , ja tas būtu Didri spēkos, krūtis sāktos no kakla 😄😄Aizspogulia @ 10.04.2022 22:25Kas šeit ar krūtīm notiek? Viņas tak gandrīz pie atslēgas kauliem sākas
Piekrītu. Ir mākslīgais skaistums, taču normas robežās atbilstoši auguma proporcijām. + tā bilde bez make-up (tur, kur zaļš peldkostīms) ļoti glīti. :)Mia6 @ 10.04.2022 22:10Ooo tā blondīne tiešām efektīva! Glīta un viss savās vietās.
Daisey @ 10.04.2022 16:34Kā var atrast IG to dāmu blondo?? nekur nav taggota
es jau rakstīju, ka tik pat labi ar citu, nedomāju ka tieši ar kolegem, bet nu atrast jau var. Viņi guļ atsevišķās istabās, tur no tuvības ne smakas, neticu, ka vīrietis bez seksa var dzīvot. Ir jau kas var arī...Huppoo @ 10.04.2022 18:36Cik dumjai ir jābūt, lai katru kolēģi (pretējā dzimuma) piešūtu par mīļāko ??♀️??♀️??♀️ Viņiem bija neglītas modeles jāmeklē, lai jums būtu ko apdirst? ?
kāpēc ne? Ar sievu sex nav, didrene ar katru dienu izskatās ar vien sliktāk. Vispār neparsteigtu, ja pamicas ar citu. Kaut vai ne ar to blondo... Bieži vīrieši sāk krāpt tieši grūtniecības laikā. Vai nu jo nav sex vai kas.Valdet @ 10.04.2022 16:54Kapec jus fantazejat un izdomajat glupibas? Tada sajuta ka sieviete ar virieti viena kolektiva nevar stradat? Es jau atceros ka no random storijiem te panesas tas, ai ka Naurim patik Kitija. Taka tadas mazas 5.klasnieces - paskatijas virsu, tatad patik.
Daisey @ 10.04.2022 16:34Kā var atrast IG to dāmu blondo?? nekur nav taggota
5G @ 10.04.2022 16:19
Ģimenes kašķis par blondo modeli ?