konotiek @ 01.07.2020 23:35Elīnai, ja vēlas saskanīgas attiecības vajadzētu pašai piedomāt pie tā kā ieinteresēt vīrieti ?
Labi, lai vai cil tur krēmīgi - izskatās, ka gatavot prot un katram jau tā gaume atšķiras. Par to malacis, bet viss pārējais.... galīgi garām.
Vīrietis nodsrbināts lupatu veikalā(ok, pienemsim, ka vinam patik) un netiek redzet neko citu kā - atpūta ar meičukiem kafejnīcā(spriežu oec storijiem, kad Tauriņa komanda atpusas) un mūžīgas fotosesijas(es nez, manējam nepatik fotografēšanas un es neesmu satikusi virieti, kurs priecatos par iespējam bildēties dazados laukos, dazados rakursos).
Pedeja laika storijos izskats Nauris neapmierināts un laimampriecajas par katru minuti ar savu māsu - Sāru, jo tad vismaz tiek darīt ko citu.
Jā , piekritu tam, ka te raksta, ka uzvedas cacīgi. Nu, es nezinu nevienu reizi, kad vija butu gatava aktīvajai atpūtai - ta kurpes ne tās, sauļoties braucot uz juru pat kosmētika, ar supiem braukt negribas un visur Elīna tikai “es paris minutites, neesmu gatava”?
Man lieks, ka mani vecus jau sen pamestu, ja es ta kaprīzes savas statitu
Lai ideālas attiecibas kā stasta neizjūk Elīnai derētu Naurim dot lielaku brivibu un pārsteigt pārmaina spec vinu ar aktīvo atputu - es nezinu kaut vai noīrēt udens močus, kas būtu fun, nevis tikai visu laiku domat par to ka ielikt bildi instagrama un nedod Dievs notecināt kosmetiku
Cirks kaut kads, brīnos kā viriesi tadas pacies
Didi_xcx @ 01.07.2020 23:42
Mīļā meitene, kop savas attiecības, un nesprediķo te; Didriķim vienalga!
Didi_xcx @ 01.07.2020 23:42
Mīļā meitene, kop savas attiecības, un nesprediķo te; Didriķim vienalga!
Meitttene @ 02.07.2020 12:26Ko nozīmē Elīna storijā pie kurpēm - "mat hel"? ?
Madara125 @ 02.07.2020 14:41Meitenes, varbūt kādai ir links no aliexpress ar adīto kardigānu pa 50 eiro? ??