Izle Zizle @ 18.06.2020 22:49
Es gan neredzu nekā slikta, ja cilvēks tērē 30% no algas savai mašīnai. Tātad tas cilvēkiem sagādā prieku. Labāk, braucot uz darbu, raudāt baltā Lexus nekā autobusā.
Es gan neredzu nekā slikta, ja cilvēks tērē 30% no algas savai mašīnai. Tātad tas cilvēkiem sagādā prieku. Labāk, braucot uz darbu, raudāt baltā Lexus nekā autobusā.
Naomi* @ 19.06.2020 12:02
Ko Tu zini par aktīviem un pasīviem? Pēc Tava domāšanas veida, ir pilnigi skaidrs, ka bagāta, vai vismazs turīga, Tu nekad nekļūsi, jo visu naudu izsvied pasīvos. Iesaku paņemt rokas vismaz vienu grāmatu par finansēm. Elīna, lai arī visticamāk, nav lasījusi tādas grāmatas, viņa tomēr saprot kā strādāt ar aktīviem, nav viņa nekāda muļķe, tieši no biznesa veidošanas, skatu punkta.
Tu mani pazīsti personīgi, lai izteiktu tādu apgalvojumu, kur un ko es izgrūžu pasīvos vai aktīvos? Zini kādi ir mani ienākumi, kādi ir mani ikmēneša tēriņi?
Naomi* @ 19.06.2020 12:14
Man nav jāzin Tevi personiski vai kādi ir Tavi ienākumi, cilvēka materiālo stavokli nosaka viņa domāšanas veids, nevis ienākumu lielums, Tu savu domāšanas veidu atklāji iepriekšējā komentārā, līdz ar to, viss Tavs finansiālais stāvoklis kļuva skaidrs, tajā pašā brīdī.
Naomi* @ 19.06.2020 12:14
Man nav jāzin Tevi personiski vai kādi ir Tavi ienākumi, cilvēka materiālo stavokli nosaka viņa domāšanas veids, nevis ienākumu lielums, Tu savu domāšanas veidu atklāji iepriekšējā komentārā, līdz ar to, viss Tavs finansiālais stāvoklis kļuva skaidrs, tajā pašā brīdī.
Izle Zizle @ 19.06.2020 12:23
Cilvēkiem atalgojums ir ļoti atšķirīgs un manis pieminētie 30% no algas savam auto uz visiem neattiecas.
Cilvēks, kuram atalgojums ir 300 EUR, nemaz nevar atļauties sev auto.
Cilvēks, kuram atalgojums ir 2000 EUR, var atļauties auto un maksāt ikmēneša maksājumu 300 EUR kredītā. 30% mašīnai nav tikai kredīta summa no algas, šajos procentos ietilpst tehniskā apskate, degviela, apdrošināšana, kasko, neparedzēti remonti.
Cilvēks, kuram atalgojums ir 1000 EUR, noteikti nepirks kredītā auto, kurš maksā 20000 EUR.
woman_wonderland @ 19.06.2020 14:48Vot vot :D Ja gribi braukt ar jaunu auto - pazīmēties - pārsteidz mūs. Nopērc to skaidrā :D
Jēga pelnīt daudz, bet ņemt kredītā? Laikam smadzenu trukst, ja tāda domāšana
sla @ 19.06.2020 14:57
Visi pārsvarā Amerikā pērk auto kredītā, un tas ir pavisam normāli. Visu ņem uz kredītu. Rich rich pērk uzreiz
Paulaaaaaa @ 19.06.2020 16:28Pilnīgi piekrītu par mašīnām kredītā.
Dzīvokli gan labāk ņemt kredītā - labāk maksā bankai katru mēnesi, un pēc gadiem īpašums būs tavs, nekā visu mūžu to paū summu atdod citam par īri.