Helita @ 27.01.2026 22:22KatyB teksts @ 27.01.2026 21:37[/quote
Kā viņi vispār sagāja kopā - ja Nauris no Ventspils, bet Elīna no Dobeles? Rīgā sapazinās?
Castorella @ 27.01.2026 20:16Man liekas, viņa bērnībā par daudz ar Bratz lellēm spēlējusies
deguna tiešām liels izskatās tuvplānā 😁 tik pretīga tajā TG video izskatās… tas lūpas un tie vēdekli… plakstiņi kkadi milzīgi 😁smūtijs @ 28.01.2026 08:44Atkal kaut kur lido, Nauris kā vienmēr neomā un Elīna ņirgājas, ka viņam taču ir tikai iesnas. Tas, ka viņa pa galvu pa kaklu slima iet un močī, nenozīmē, ka tas ir normāli. Kad pēdējo reizi Nauris ir redzēts noskaņojumā? Priecīgās bildes pie burergiem neskaitās. ?
smūtijs @ 28.01.2026 14:22Kura piedalīsies konkursā, lai vinnētu bezmaksas plastisko? ?
Kāpēc, lai uzreiz būtu skandāli un vēl publiski? Lietas var nokārtot arī bez tā.LindaP @ 25.01.2026 21:42
Kaut kā nav bijuši skandālus, ka kādu LV ārstu apsūdzètu bezatbildībā. Kā arī nav nācies dzirdēt nevienu gadījumu par pacienta nāvi pa ceļam uz mājām.
Ledus sirds @ 28.01.2026 19:22Kāpēc, lai uzreiz būtu skandāli un vēl publiski? Lietas var nokārtot arī bez tā.
Ja ir zināmi kādi no ārstu anesteziologu aprindām utt. Vnk parunājies, apjautājies, gan jau kāds izpļāpāsies.
Taču, ja labpatīk domāt, ka mirst tikai citur un LV ne, tad droši drīkst to darīt. Galīgi nav iebildumi.
.smūtijs @ 28.01.2026 19:47
Latvija ir maza, tādu informāciju nenoslēptu.
Pasaki vai nu reālus gadījumus, vai nu klusē.
Ledus sirds @ 28.01.2026 19:56.
Cik jocīgam jābūt, lai ticētu brīnumu pasakām, ka uz plastisko ķirurgu galda mirst tikai Turcijā?
Izskatās, ka ir tuvāk sejai (no sāna skatoties), bet no priekšas ir palicis platāks. Protams, īstais rezultāts būs pēc vairākiem mēnešiem, bet viņa neizskatās labāk kā iepriekš.He730 @ 28.01.2026 13:34deguna tiešām liels izskatās tuvplānā ? tik pretīga tajā TG video izskatās… tas lūpas un tie vēdekli… plakstiņi kkadi milzīgi ?
Man šis arī neliekas normāli. Man liekas reāli ir par traku. Elīna neredz robežas instagramā un lec augstāk kā vajag. Viņa dara visu, lai izceltos.cory @ 28.01.2026 19:16Man liekas, ka tur būs atkal kaut kāds app*siens ar tām plastiskajām operācijām. Didra tikai gudri vervelē, ka pilnībā apmaksātas plastiskās operācijas. Izklausās, ka viss nokļūšanas pasākums uz Turciju un no Turcijas Didras upurēm būs pašām jāapmaksā, bet to jau protams Didrene skaļi nepasaka un noteikti tur vēl apakšā ir izmaksas, kas būs jāsedz pašām. Turklāt viss šitais plastiskās operācijas giveaway liekas konkrēti neētisks. Plastiskā operācija ir nopietna medicīniskā procedūra un Didra to uztaisa par tādu chill giveaway pasākumu, kuru viņa tik dāsni dāvinās. Nez tās viņas aitas, kas lēc iekšā šitajā giveaway vispār apzinās riskus uz ko viņas parakstās? Vispār Latvijā ir atļauts šitā reklamēt plastisko operāciju giveaway, kā Didra to dara, neizstāstot visus riskus un reklamējot "plastisko operāciju", kā balviņu?
lieniite2015 @ 28.01.2026 22:17Man šis arī neliekas normāli. Man liekas reāli ir par traku. Elīna neredz robežas instagramā un lec augstāk kā vajag. Viņa dara visu, lai izceltos.
Un tās sekotājās arī nav ar smadzenēm. Tas viss ir nopietns pasākums, un visam ir jāsagatavojas.
Kam šo video var nosūtīt, lai apskata cik tas ir legāli??
MatildeR @ 28.01.2026 22:24
PTAC, Veselības inspekcija, bez tabu