Euclid @ 28.09.2025 20:26Neesmu baigi iedziļinājusies, bet nešķiet tipiskā anoreksija viņai. Jo tad arī ar ok figūru šķiet sev resna. Bet didra jau kurā video saka - ka šādā līmenī sev patīk, tīksminās par sevi, publiski gorās plika, tek siekala, velk bieži ļoti atkailinošus apģērbus.
Nevis slēpj savu "resnumu" un cenšas notievēt vēl un vēl, līdz jau skeleta paskatam.
Drīzāk tā ir tipiskā "modeļu" pasaule, kur ir žostkijs ēšanas režīms, jo jābūt maksimāli kalsnām.
Ir, kam tas nāk dabiski, ir, kam jāmokās un jāgrauž tikai burkāni.
CallMeAnnika @ 28.09.2025 13:05Ķermeņa masas indekss ir tikai virspusējs rādītajs. Tāpēc arī svara diapazons ir tik liels, jo katram cilvēkam organisms ir citādāks. Elīna ar esošo svaru nav veselīga. ĶMI neatbild par to, vai cilvēks ir veselīgs.
draugi, ĶMI ir novecojis stereotips tāpat kā Maslova uztura piramīda!! Divas sievietes, ar vienādu auguma garumu, vienādiem ķermeņa mērījumiem un to pašu apğērba izmēru var svērt ļoti atšķirīgi, ja vienai ir uzkačāti kaut cik muskuļi, bet otrai nē, jo muskulis ir krietni smagāks. Tai ar muskuļiem, pēc ĶMI aprēķināšanas vienmēr rādīs, ka skaitās liekais svars. Pati no šī esmu cietusi, kad vecmodīga ğimenes ārste man mēğināja ieskaidrot, ka man ir aptaukošanās un atteicās ņemt vērā to, ka eju uz zāli un ceļu smagumus.day @ 28.09.2025 12:43man arī šķita, ka nav ok, bet iečekoju viņas ķermeņa masas indeksu un uz viņas 1,62cm rādās, ka ieteicamais svara diapazons: 48.6-65.6 kg :o Līdz ar to viņa tajā ietilpst.. nu varbūt silikoni ko sver, bet arī gan jau ne tik daudz, hm
selestine @ 29.09.2025 10:28a kur vini atkal taisas lidot?kautka palaidu gara,
Inese Supe arī :Oflindy @ 29.09.2025 15:18Mana vilšanās - Astro'n'out Māra arī ir ielaikojusi to drausmīgo, drausmīgo reklāmu. :|
queen2820 @ 29.09.2025 18:11Nesaprotu ,kas tas par dīvainām receptēm viņai? Un kāpēc vienmēr visur ir jābāž biezpiens klāt?
day @ 29.09.2025 16:15Inese Supe arī :O
saulexoxo @ 28.09.2025 22:06
Jā, un ja mēnešreizes ir pazudušas kopš viņa ir slimīgi izkāmējusi, tad uz viņu tas ĶMI noteikti neattiecas uz visiem 100%. Viņa izskatījās ļoooti labi, kad bija kaut kāda miesa - tās vecās bildes kuras viņa rāda, lai parādītu cik "resna" bija, patiesībā parāda cik viņa labi izskatījās, žēl, ka pati to nesaprot un nesapratīs.
labojums: tā, kura uz maniem pēdējiem komentāriem te liek "thumbs down" - meitenīt, man ir taisnība, nomierinies didras fanīt. ?
krmmm @ 30.09.2025 17:54Vakariņās puskatls ar vārītiem burkānu gabaliem. Wtf. Neviens man neiestāstīs, ka šādu maltīti var izbaudīt. Mēģina tik piestumt kuņģi, lai dies pas nesanāk apēst ko jēdzīgāku
kautkur redzeju par galas plāceni ,bet tur nebija biezpiens un ola,tur tortilja bija,bet nu gan jau pa savam taisijaqueen2820 @ 29.09.2025 18:11Nesaprotu ,kas tas par dīvainām receptēm viņai? Un kāpēc vienmēr visur ir jābāž biezpiens klāt?
CallMeAnnika @ 30.09.2025 21:47Elīna saka, lai screenshoto un sūta viņai, palīdzot izvēlēties jakas, kas būs Elyndi. Sanāk, ka viņas zīmols uztaisīja dizainus visām jakām, uzšuva veselu wholesale noliktavu un tagad izvēlēsies, kurus tomēr pārdos un kurus nē? :D :D
Viņi savus klientus uzskata par muļķiem, bet vai Elīna pati uzskata un tic, ka Elyndi ir zīmols?