twilight Girl @ 01.09.2025 20:52Skatos Arnita Oliņa arī sākusi līdzināties Elīnai arī sākusi iet uz dejošanu . Arī tas kad lasa Sinepju graudiņu un tusē ar Elīnas draudzenēm . Kad tik nenoceļ Elīnai Nauri???
Luna Com 2000 @ 03.09.2025 08:57Man patika ka Sabina Glazer tik ikdieniški pasaka Didrai- es tev balto vīniņu paņēmu.
Pati Sabina dzer sarkano, un citi skandināja prosecco, tā tad vina zin kuru vinu Didrene dzer. Ka vinai acis sāka šaudities pat nezināja ko samelot. Es pat nezinu ko vina vel mēġina noslēpt, viņas seja bieži izskatas pohaina un sapampusi.
Iedzert vīnu nav nekāds noziegums, bet nu cik var melot!
Aciigaa @ 03.09.2025 07:28Man liekas, ka viņa ir ļoooti kompleksaina pret apkārtējo pasauli. Pati dzīvo savā burbulī, savu fanīšu ielokā, kuras pasākumos klausās to neaptēsto, bet no tā, kas ir burbuļa ārpusē- viņai ir bail, iespējams kauns(par sevi, ka tik kāds ne apsmej, kaut ko nepasaka) , tāpēc viņa neiet NEKUR! Vai ja iet, tad ir galvu nodūrusi un iebāzusi telefonā.
twilight Girl @ 02.09.2025 21:22Elīna aizbrauca ar druškām nodzerties ?
Didra Vēlāk pēc gadiem pateiks patiesību kad dzer.😆Luna Com 2000 @ 03.09.2025 08:57Man patika ka Sabina Glazer tik ikdieniški pasaka Didrai- es tev balto vīniņu paņēmu.
Pati Sabina dzer sarkano, un citi skandināja prosecco, tā tad vina zin kuru vinu Didrene dzer. Ka vinai acis sāka šaudities pat nezināja ko samelot. Es pat nezinu ko vina vel mēġina noslēpt, viņas seja bieži izskatas pohaina un sapampusi.
Iedzert vīnu nav nekāds noziegums, bet nu cik var melot!
CallMeAnnika @ 02.09.2025 21:49https://elyndi.com/products/adas-imitacijas-trencis-midnight-belt-cv2189-choco?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaeMORIt2prUyLYYn42QLpWpEPENbyg9Txa6ybJaxXp3izqlmK5xD9Qk3g--Tw_aem_1BUN4RqxJsuE_GmTcF6gJg Par tādu 99 eiro. Bildēs jau izskatās slikti.