Luna Com 2000 @ 26.07.2025 11:59
Tā tak ir īsta biznesa silķe?
Elyndi
Žakete 79€
https://elyndi.com/en/products/lux-balta-one-size-zakete-hearts
Aliexpress
Žakete 13,79 ( ņemot vera ka tur jau ir uzcenojums ņemot, pa tiešo no ražotaja varetu būt 6-7€ iepirkums )
https://a.aliexpress.com/_EQ3pLV4
Ta kā uzcenojums ir no 1000%. -1200% skatoties kāda pašizmaksa
mazaaduuda @ 25.07.2025 23:39
Bērziņš ar viņu sapinies? Tam visi mājās? Es viņu par drusku gudrāku turēju.
vot šitas ir pretīgi melošana klientu maldināšana. Domāju ar laiku likvidēsies tas uzņēmums. Jo ar laiku tirgū parādīsies konkurēt spējīgi uzņēmumi .magdalena333 @ 26.07.2025 14:06Vai Elīna nenodarbojas ar savu klientu maldināšanu ar šiem tekstiem, mēs paši ražojam, paši šujam? Tā vien niez pirksti viņai uzrakstīt, kur tad atrodas tā viņu ražotne, teorētiski tam tak nevajadzētu būt nekādam noslēpumam, ja Tev ir pašam sava šūšanas darbnīca, ar to būtu jālepojas! Mele, viss, ko viņi dara aizved uz ķīniešu ražotni (jā Itālijā, bet tie ir tie paši ķīnieši) iedod savas birkas, izvēlas jau gatavu modeli un liek piešūt savas birkas, kāda mēs paši ražojam!!!!? Tad kāpēc Tu nedalies ar visu procesu, kur ir Tava komanda, kas veido skices, taisa modeļus, kur ir tā ražotne? Nu cik var tik publiski melot, viņai nav bail, ka viņai mēle nokaltīs?
Un 100% kārtējais naudas atmazgāšanas projektiņš top, viņu peļņa nav tāda, lai tagad visas telpas kurās ieguldīts tā vienkārši pamestu un pārietu, remontētu tādas milzīgas telpas. Tur reāli notiek naudas atmazgāšana, nu vai arī šis gājiens ir tikai, lai fanītēm radītu ilūziju cik viņi veiksmīgi, ka domā par šādām telpām, viss ko viņi saka, translē smird pa gabalu, ka nav kaut kas tīrs!
Un Elīnai tiešām ir riktīgi pamanāms celulīts, katru reizi kā viņa sēž tas krīt acīs, protams, celulīts vairāk vai mazāk ir visām, bet tās kuras es zinu, kas ir slaidas, trenējas, daudz kustas, nu nav šāds celulīts, pie tam viņa vēl jauna. Tā ka tie sporta zāles treniņi un visi viņas padsmit tūkstoši soļi katru dienu visticamāk ir kārtējie viņas meli, lai pati sevi atkal celtu debesīs.
PTAC būtu jāreaģē uz šiem meliem, jo tā ir patērētāju maldināšana.magdalena333 @ 26.07.2025 14:06Vai Elīna nenodarbojas ar savu klientu maldināšanu ar šiem tekstiem, mēs paši ražojam, paši šujam? Tā vien niez pirksti viņai uzrakstīt, kur tad atrodas tā viņu ražotne, teorētiski tam tak nevajadzētu būt nekādam noslēpumam, ja Tev ir pašam sava šūšanas darbnīca, ar to būtu jālepojas! Mele, viss, ko viņi dara aizved uz ķīniešu ražotni (jā Itālijā, bet tie ir tie paši ķīnieši) iedod savas birkas, izvēlas jau gatavu modeli un liek piešūt savas birkas, kāda mēs paši ražojam!!!!? Tad kāpēc Tu nedalies ar visu procesu, kur ir Tava komanda, kas veido skices, taisa modeļus, kur ir tā ražotne? Nu cik var tik publiski melot, viņai nav bail, ka viņai mēle nokaltīs?
Un 100% kārtējais naudas atmazgāšanas projektiņš top, viņu peļņa nav tāda, lai tagad visas telpas kurās ieguldīts tā vienkārši pamestu un pārietu, remontētu tādas milzīgas telpas. Tur reāli notiek naudas atmazgāšana, nu vai arī šis gājiens ir tikai, lai fanītēm radītu ilūziju cik viņi veiksmīgi, ka domā par šādām telpām, viss ko viņi saka, translē smird pa gabalu, ka nav kaut kas tīrs!
Un Elīnai tiešām ir riktīgi pamanāms celulīts, katru reizi kā viņa sēž tas krīt acīs, protams, celulīts vairāk vai mazāk ir visām, bet tās kuras es zinu, kas ir slaidas, trenējas, daudz kustas, nu nav šāds celulīts, pie tam viņa vēl jauna. Tā ka tie sporta zāles treniņi un visi viņas padsmit tūkstoši soļi katru dienu visticamāk ir kārtējie viņas meli, lai pati sevi atkal celtu debesīs.
Man viņa atgādina alus cilvēku. Trūkst vēl liela nūja rokās. :DBabebbq @ 26.07.2025 15:58Tie video noliktavā, kur viņa izlijusi iet cauri, pēc tām zandelēm pa 19,90 ??? vnk užas, kas tā par gaitu ? Iet takā bokseris uz ringu
Riktīgs pacans
CallMeAnnika @ 26.07.2025 16:17Man viņa atgādina alus cilvēku. Trūkst vēl liela nūja rokās. :D
Kas ir alus cilvēks? Janka vai Serjoža, kas mauc dvuļas?CallMeAnnika @ 26.07.2025 16:17Man viņa atgādina alus cilvēku. Trūkst vēl liela nūja rokās. :D
Katram gadās pārrakstīties - alu (nevis alus) cilvēku.2biletes @ 26.07.2025 19:27Kas ir alus cilvēks? Janka vai Serjoža, kas mauc dvuļas?
Div in one. :D Paldies, kārtīgi izsmējos. :D :D :DEuclid @ 26.07.2025 19:52Didra ir 2 vienā - pēc bazara - "alus", pēc gaitas un manierēm - "alu" cilvēks ?
krixis3 @ 26.07.2025 22:52Viņa tajā PV koncertā izskatās briesmīgi. Tie melnie mati ir vnk traģēdija.