Es nesaprotu, kā VID nav paņēmis viņus priekšā? Neviens, neviens uzņēmums nekad nemaina telpas 2x gadā.telma @ 22.07.2025 17:47Didijiem jauns naudas atmazgāšanas plāns laikam top ? nesen pārvācās uz noliktavu, nesen remontēja studiju un podkāsta telpu, spa kabinetus. Un, ba-baam, taisam atkal jaunas telpās visu ?
Luna Com 2000 @ 22.07.2025 10:28Jezus - tās žaketes, ar roku garumu 2/3 - viņas daudz gadus jau ir kā antitrends. Sapirkusies noteikti par kapeikam jo tadas nevienam nevajag un met pakaļ.
Un viņai nepiestav vispar neviena krāsa. es saprotu , nav vērts cepties - bet šis cilveks taisa modes skati?par modi zinot 0
CallMeAnnika @ 22.07.2025 18:04Es nesaprotu, kā VID nav paņēmis viņus priekšā? Neviens, neviens uzņēmums nekad nemaina telpas 2x gadā.
Kā uzņēmumi iet pie viņiem mentoringā? Ja pasniedz lekcijas kā atmazgāt naudu vai šmauties, tad jā, un to tāpat Nauris tikai saprot.
CallMeAnnika @ 22.07.2025 17:58Bravo, Elīna. Tas bija tavs sapnis pēc 8 gadiem, likt vairumtirgotājiem piešūt Elyndi birkas.
Vismaz tagad darbiniecēm tas nav jādara, pa to laiku var pakot šķiedrvielas. :D :D
Šis bomba. Viss kas viņai mugura jau sen nav aktuāli- masīvie loferi, skinny cargo adas bikses, ta cepure, žakete🤦🏻♀️ vnk 2010cory @ 22.07.2025 18:05
Tās “modes tendences”, ko Didrihsone piedāvā savā veikalā ir visus 10-15 gadus novecojušas. Gaume viņai ir vispār apaļa nulle. Kaut kas tāds varētu tirgoties Svetas tirgus būdiņā un nevienu nepārsteigtu, bet te dāma organizē modes skati, bet savā veikalā piedāvā “punķu auduma” žaketes un lēta paskata platsmasas ādas jakas.
Un te salīdzinājumam Didras ‘konklekts’ pa kreisi un aktuālāks ģērbšanās stils ar žaketi pa labi.
. Varētu vēl Tonni uzaicināt 🤭Popija @ 22.07.2025 13:58
Es arī to pašu skatījos un domāju. Stiliste Karina Tonne šāda tipa žaketes nosauca par neaktuālām un ieteica nepirkt. Didra rīkos modes skati. Bravo! ??
CallMeAnnika @ 22.07.2025 18:04Es nesaprotu, kā VID nav paņēmis viņus priekšā? Neviens, neviens uzņēmums nekad nemaina telpas 2x gadā.
Kā uzņēmumi iet pie viņiem mentoringā? Ja pasniedz lekcijas kā atmazgāt naudu vai šmauties, tad jā, un to tāpat Nauris tikai saprot.
Jā, -94k. :Dkrmmm @ 22.07.2025 19:29
Vēl arī šodien sūdzējās par savu dzīvokļu izīrēšanu, redz, jāmaksā nodokļi, tāpēc neko nevar nopelnīt. Tikmēr flyndi gan ir tik mistiska peļņa, ka var atļauties reizi pusgadā vismaz par 50k remontēt jaunas telpas un pamest iepriekšējo 50k remontu. Wtf?
Kā tu zini, ka krāsas neatbilst? Nepieļauj, ka ir vairāki pelēko krāsu veidi tam setam? Par uzcenojumu piekrītu.coffee lover @ 22.07.2025 22:29Ja kāda vēl šaubījās par didriķu luxus super kvalitatīvo preču uzcenojumu (šo atrast prasīja 5 minūtes. Noteikti, ka visiem citiem produktiem ir tas pats). Bilde arī skaisti apstrādāta, krāsas neatbilst vispār.
Pa kreisi Elyndi, pa labi kāds cits veikals, kas arī jau ir uzlicis savu uzcenojums.
sitas sûds 80 eiro? 🙄coffee lover @ 22.07.2025 22:29Ja kāda vēl šaubījās par didriķu luxus super kvalitatīvo preču uzcenojumu (šo atrast prasīja 5 minūtes. Noteikti, ka visiem citiem produktiem ir tas pats). Bilde arī skaisti apstrādāta, krāsas neatbilst vispār.
Pa kreisi Elyndi, pa labi kāds cits veikals, kas arī jau ir uzlicis savu uzcenojums.
Nika sevi noraks. Viņai esot problēmas ar telpu īri, pārtrauks savu podkastu, jo prasa lielus resursus, izpārdod savus kursus ar atlaidi. Bet vai čupošanās ar Elīnu palielinās kursiku pārdošanu? Varbūt tās, kuras piedalījās līdz šim aizies un būs vēl viss sliktāk. :DMcare @ 22.07.2025 22:49
Šo es arī nesaprotu,kas iet mācīties pie tādiem ?
Nika pat sākusi ģērbties kā Didrihsone?tāda skolotāja,vnk zeme atveries…
CallMeAnnika @ 22.07.2025 23:03Kā tu zini, ka krāsas neatbilst? Nepieļauj, ka ir vairāki pelēko krāsu veidi tam setam? Par uzcenojumu piekrītu.
paskaties pievienotos video un attēlus. krāsas ĻOTI atšķiras. katrai precei to var redzēt, ka foto uztjūnēts.CallMeAnnika @ 22.07.2025 23:03Kā tu zini, ka krāsas neatbilst? Nepieļauj, ka ir vairāki pelēko krāsu veidi tam setam? Par uzcenojumu piekrītu.