Sunflower @ 06.06.2020 11:30
Tagad saprotu jūs, visas visu grib bezmaksas tāpēc arī tāda attieksme pret Didrihsoni. Nu tad iepērkaties humpalas
Vai kāda te ir teikusi, ka visu grib bezmaksas? Kaut kā neesmu pamanījusi.
Personīgi es uzskatu, ka Butterfly nopērkamās drēbes
nav tā vērtas, lai pa tādām maksātu tādu cenu. Ja cilvēks ir turīgs, tad viņš nekad nepirks Burttefly pārcenotās drēbes, riskējot ar to, ka pirmajā valkāšanas reizē tās jau var izirt pa vīlēm, bet tā vietā iepirksies veikalā, kurš piedāvā apģērbu, kuram nav nogrieztas birkas un kur par pirkumu izsniedz čeku, un kur pārdevējs tevi nenobloķē, ja pasūdzies par to, ka esi saņēmis bojātu preci. Bet, ja cilvēks nav tik turīgs, tad atkal - priekš kam iepirkties Butterfly un pirkt kaut kādu t-kreklu un velobraucēju šortus pa 45eur, ja tādas pašas drēbes, tādā pašā kvalitātē (ja ne vēl labākā!) var iegādāties vai nu
humpalās, vai, ja nu
humpalas neiet pie sirds, kaut vai tādā pašā Siluetā, kur cena atbilst kvalitātei un, jau atkal, kur pircējam tiks izsniegts čeks, apģērbam nebūs nogrieztas birkas un pārdevējs nenobloķēs, ja gribēsi atgriezt preci. Grozies kā gribi, bet Butterfly ieprikties
nav izdevīgi ne tad, ja esi bagāts, ne tad, ja ar naudas nav daudz, jo drēbes ir dārgas un sliktas kvalitātes. Par Elīnas attieksmi pret pircējiem es vispār paklusēšu. Latvija ir maza, es nezinu cik ilgi var veiksmīgi darboties veikals, kura īpašnieks atklāti bloķē potenciālos pircējus vai cilvēkus, kuri ir viņai samaksājuši naudu, bet saņēmuši pa vīlēm izjukušu vai netīru apģērbu.