Es to saku tikai par alkoholu. Elīnai ir bail no katras uzņemtās kalorijas, tāpēc nedomāju, ka viņa ikdienā dzer, bet Nauris gan. Tāpēc viņa arī pīpē saltus - saldi, bez kalorijām un nomāc ēstgribu.Luna Com 2000 @ 14.05.2025 23:46
Viņa nedzer, nepīpē, ir miljonāre, ir īsta kristiete un viņai ir laimīga laulība un vina tik ļoti mīl savu dēlu.
Tiešam kāds tic kaut vienam Didras vārdam?
Viņai tās vīna pudeles nemaz neslēpj, tik pavīd - tad iepirkuma maisiņos tad viesnīcās.
CallMeAnnika @ 15.05.2025 13:55Everests, varbūt kļūdos, bet domā, ka dzīvoju ilūzijā? Paskaties, cik ļoti Elīnai ir bail no kalorijām. :D Viņas ēšanas traucējumi spiežas pa visām malām ārā. Vienā vīna pudelē ir vismaz 500 kcal.
kaulitza @ 15.05.2025 14:08arī nācu par šo ierakstīt, reāli vairākas reizes pārklausījos TG zemeņu video un tpt nesapratu, ko viņa tur izvāvuļoja. dždž normāli pasaka “mammu, zemenes!” didra pretī “whatzehellisthaat memmii” koooo ???
Tonya @ 15.05.2025 14:55Nu es neticu, ka Elīna dzer, nu gan jau dzer, tāpat kā pīpē, bet nu ne tādos apjomos. Citreiz šķiet, ka ir iereibusi, bet tur pietiktu ar vienu glāzi uz to cik viņa ēd.
Varu kā izbijusī kaloriju apsēstā, pastāstīt, ka jā, daudzi līdzīgi domājošie vienkārši aizstāj ēdienreizes, ja vēlas iedzert vīnu piemēram.
Otrkārt, ko es iemācījos, tagad, kad esmu vēl joprojām kaloriju apsēsta, bet sabalansētā veidā :D - organisms alkohola kalorijas pārstrādā daudz reiz ātrāk un savādāk kā ēdienu, kurā ir saturs. Principā, ja arī ēd kaloriju deficītā, vīna pudele vai pat divas neko nemainīs.
kad tev ir atkarība, tad ir vienalga. Kam tad regulāri tie vīni pirkti?CallMeAnnika @ 15.05.2025 13:55Everests, varbūt kļūdos, bet domā, ka dzīvoju ilūzijā? Paskaties, cik ļoti Elīnai ir bail no kalorijām. :D Viņas ēšanas traucējumi spiežas pa visām malām ārā. Vienā vīna pudelē ir vismaz 500 kcal.
Paksijs @ 15.05.2025 15:14Laikam jau tiešām Pidriķene nekur pati nemaksā, vai visur izbrauc uz sadarbībām...storijos salikusi fotosesiju, kuru arī fotogrāfē Ventspils viena fotogrāfe, kuras studija ir turpat blakus Naura mammaškas Atomy telpām, tak što, gan jau arī tā safīrējusi, lai pafočē ?
Sezam @ 15.05.2025 14:38
Nē, Dž teica - Whos that mamii?
Un viņa pretī what a hell is that mamii vai tml ??
Puika vnk ir tik daudz atsēdējies Youtubē, ka latviski vispār nerunā ??
blin cista 🤣Sezam @ 15.05.2025 14:38
Nē, Dž teica - Whos that mamii?
Un viņa pretī what a hell is that mamii vai tml ??
Puika vnk ir tik daudz atsēdējies Youtubē, ka latviski vispār nerunā ??
būs ūdens aizture,un svari tev +1kg no rīta parādis ,vel arī aiznākamajā dienā.Viņa tak nokristu no krēsla ieraugot tādu plusu.Tas ir viens.Otrs .alkohola iespaidā zūd pretestība neest,ja sevi uzturi stingrā režīmā ,un tad nak kārtīgs norāviens un 3 dienas pēc tāda redzēsi plusu arī atpakaļ uz pareizās takas aizejot..Tas nebūs par viņu,ja ir mēģinājusi,tad atteikusies būs noteikti.Varbūt mammai vai darbonēm vins domāts.Tu jau nezini,kā viņai organisms reaģe uz alkoholu.Tev -var aiziet viņai plusā lielāTonya @ 15.05.2025 14:58
Bet nezin kam es šo uzrakstīju, Elīnai gan neviens šito nav pateicis un arī domāju, ka baidās no jebkuras kalorijas :D
Babebbq @ 15.05.2025 16:04Vispār runājot par Teslām, agrāk bija tās nomas Teslas firmai “ox drive”, ja pareizi atceros nosaukumu. un to visu pasākumu, starpcitu līdzfinansēja Šlesers ? un tagad Naurim Tesla,m? ?
Kenty @ 15.05.2025 17:19būs ūdens aizture,un svari tev +1kg no rīta parādis ,vel arī aiznākamajā dienā.Viņa tak nokristu no krēsla ieraugot tādu plusu.Tas ir viens.Otrs .alkohola iespaidā zūd pretestība neest,ja sevi uzturi stingrā režīmā ,un tad nak kārtīgs norāviens un 3 dienas pēc tāda redzēsi plusu arī atpakaļ uz pareizās takas aizejot..Tas nebūs par viņu,ja ir mēģinājusi,tad atteikusies būs noteikti.Varbūt mammai vai darbonēm vins domāts.Tu jau nezini,kā viņai organisms reaģe uz alkoholu.Tev -var aiziet viņai plusā lielā