emsii @ 01.05.2025 19:35https://failiem.lv/u/qpxjd9ptrd nu Elincik, nenožēlo, ka taisīji pupus Turcijā? Tie krūtsgali, kas izspiedušies un skatās viens uz ziemeļiem, otrs uz dienvidiem ir smieklīgi ???
es nesaprotu kā uz kko tādu var ekonomēt, ja tu katrā otrā bildē ar redzamiem krutsgaliem bildē lupatas 😁😁 tas izskatās traģikomiskipradacandy @ 01.05.2025 19:44
Elīna komentēja šo jautājumu, teica, ka klīnikā Turcijā viņai piedāvāja arī krūšu galus taisīt vai ko tur, bet viņai interesēja tikai ielikt jaunus bumbuļus, pohuju kā izskatās. Gan jau tad dārgāk būtu jāmaksā?
Kirbis32 @ 01.05.2025 17:37
Grāmata "stādi kokus vai ej dillēs"??
emsii @ 01.05.2025 19:47es nesaprotu kā uz kko tādu var ekonomēt, ja tu katrā otrā bildē ar redzamiem krutsgaliem bildē lupatas ?? tas izskatās traģikomiski
super eļļa šī zinzino 😁 palīdz visām didras problēmām 😁CallMeAnnika @ 01.05.2025 16:20Loģiski, ka tagad reklamēs ZinZino eļļas. :D Ar tām var visu - atgriezās (uz mēnesi) mēnešreizes, izstaipītā zarna sarāvās. :D
Elīna pieaugusi sieviete (vismaz pēc gadiem, ne prāta). Es brīnos par to, kā viņas "kristīgā" ģimenīte to visu akceptē. Ja neakceptētu, tad neskrietu pieskatīt bērnu, bet pateiktu, lai pati paliek ar bērnu, ja aukle nevar tajā dienā. Elīna ir tikai ģimenes spogulis, ko visi redz publiski.twilight Girl @ 01.05.2025 19:04Reāli esmu pārsteigta ko stingrie vecāki nesaka neko Elīnai par to kad plika vazājas apkārt . ?Mana mamma sen traka paliktu nosirmotu ja es tā apģērbtos un tēvs riktīgi nikns būtu . Pretīgi tas vis ir.?
cory @ 01.05.2025 22:21Tas pasākums, kur Didra uzstājās ir Venstpils tūrisma salidojums. Viņai iedalītā tēma bija 'kā piesaistīt tūristus ar digitālo reklāmu'. Es jau laicīgi atvainojos par savu valodiņu, bet nu pidz*ts - dome atraduši īsto, kas varētu stāstīt kā taisīt digitālo reklāmu tūrismam. Un naf*g tur vēl tās tēmas kontekstā visa tā h*iņa par dillēm un kokiem? ? Atkal d*rš kko un ne pa tēmu, grib izklausīties pēc viedokļu līderes, bet beigās pataisās par pēdējo muļķi. Ne viņai sajēga par tūrisma reklāmu, ne par dillēm un ne kā koki aug. Koku laistītāja piecu gadu garumā atradusies. ?
"Tu gribi stādīt dilles vai tu gribi stādīt kokus, tad, kad tu stādi dilles, cik dilles izaug, mīļie? Tu super ātri viņu iestādi, pa lielam tas gandrīz neko nemaksā un tas super ātri izdīkst un novīst. Es gribu stādīt kokus, tas ir kaut kas kur tu laisti, laisti, stādi, ņemies, un pēc pieci gadi labākajā gadījumā kaut kas izlien"
kur viņa teica kad zinzino palīdz ?He730 @ 01.05.2025 20:17super eļļa šī zinzino ? palīdz visām didras problēmām ?
CallMeAnnika @ 01.05.2025 16:18Elīnu Ventspilī uzaicina Ventspils dome, un viņa uzstājās apģērbusies kā prostitūta ar blondo parūku. Tiešām pasaule iet kukū?
tās reklamē tās viņu vebinārā kopējais vadītājs, kuru sieva staigā ar dior somas, jo uz pārcenojuma to nopelnījusi.CallMeAnnika @ 01.05.2025 16:20Loģiski, ka tagad reklamēs ZinZino eļļas. :D Ar tām var visu - atgriezās (uz mēnesi) mēnešreizes, izstaipītā zarna sarāvās. :D
Kā kuru reizi - citreiz Dievs palīdz, citreiz eļļa. :D Kā ir izdevīgāk, tā stāsta. :DHe730 @ 01.05.2025 20:17super eļļa šī zinzino ? palīdz visām didras problēmām ?
Viņai jo plikāk jo labāk. Vienmēr pasākumos atkailina vai nu krūtis, dibenu, vai kājas..Gudralapsa @ 01.05.2025 23:10
Drausmas! Man tāds kauns!! Viņa šitādu mēslu runāja par kokiem un dillēm? Omfg, un tur Klepers uzstājās, kas ir tiešām tūrisma top speciālists, seko nozarei un raksta grāmatas! Kamēr Didra stāda dilles! Didra, DILLES SĒJ, for fuck sake. Un blaaa, tiešām viņa pat nejēdz stāstīt par diļļu un koku augšanu! Kur cilvēkam dūša līst pasākumos, kur viņš nav kompetents par ne drusku? Un izskats arī vnk - uz kurieni Tu atnaci, sieviete?
Šis vispār vāks.Burkāniņš @ 01.05.2025 18:25Viss tik slikti? No lupatu pārdevējas pārkvalificējās par dzīves guru- mācītāju?!? Meklē muļķus, kas bez maksas ielaidis savas telpas, lai vienu dienu uzņēmējs varētu nostrādāt pa 0 un kā dāvanu kādai uzdāvinās tukšu dirsanu, ak jell vai tiešām kāds atsauksies?! ?
magdalena333 @ 01.05.2025 14:44Katru dienu viens un tas pats, pārgudrā vāvuļošana, kur tā arī neko sakarīgu nepasaka, jo ne viņai dzīves pieredze, ne viņa izprot, ko pati saka, tieši tā, kopē kaut kādas frāzes no citiem! Lupatu reklāmas un nu jau visi iespējamie piramīdas biznesiņi. Nu jau Elīnai viss ir atrisinājies, gan pēkšņi mati nekrīt ārā, gan vienas mēnešreizes uzradās no eļļām , nu jau arī izstaipītā zarna salabojusies? Es šodien vairs neizturēju un unfollow, tāda sajūta, ka tās 5 minūtes, ko veltīju viņas storijiem ikdienā, ir atkārtojums vieniem un tiem pašiem storijiem pāris mēnešu garumā??
Galvenais ir uzvilkt pēc iespējas īsāk kleitu? šortus? vai kas viņai tur mugurā, lai auditorija redz viņas kājas. :Dcory @ 01.05.2025 22:37Ja kādai ir iekšās noklausīties visas Elīnas gudrības no šī pasākuma, tad te ir links uz youtube (sākot ar aptuveni 3:37:00).
https://www.youtube.com/live/u95WQfZH5W0?si=PdSiGAtWj8KoCjHh
Vienu gan es nesaprotu, kā cilvēks, kas jau vairākus gadus uzstājas sabiedrības priekšā gan instagram, gan savos iedvesmas pasākumos, joprojām var tik neloģiski un sarustīti runāt. Runā runā un runā, bet tā arī neko sakarīgu nepasaka un vēl lēkā pa piecām tēmām divos teikumos.