Soma itkā labas kvalitātes, bet sānos diegi irst ārā. Pati nefiltrē ko runā, vai arī vienkārši tēlo , ka neredz kādas kvalitātes soma ir.cory @ 29.04.2025 19:38
Un feik Dior ķeseli pa 45 eiro no Turcijas!
Sezam @ 29.04.2025 13:00https://failiem.lv/u/mczagf9tu3
Nauri, tak aizej pielabo to īso šķībo zobu no kura tev ir tik kauns, ka stiep to muti visu laiku šķību, lai piesegtu to īso zobu. Kur pronlēma?
Un tas zods izskatās briesmīgi. Labāk būtu notievējis un parādādītos žokļa līnija, nevis 6ml filleri ar reizi iemaukt.
Es nesaprotu, kā var pārdot savus bodijus, kas tiešām ir valkāts uz plikas miesas? Viņa tiešam ir muļķe, vai arī izliekas par tādu, domā, ka atradīsies muļķes, kas nopirks?smūtijs @ 29.04.2025 18:47Nu kura grib pirkt no Elīnas bodiju, kurš ir bijis viņai uz plikas miesas?
Jo ir muļķītes, ka arī notic.CallMeAnnika @ 29.04.2025 17:40Elīna priecīga Telegram stāsta, ka uz pirmo tikšanās reizi ir palikušas vien 4 vietas. Rādās gan, ka vēl 10.
Apbrīnojami, kā cilvēks spēj melot.
Sezam @ 29.04.2025 13:00https://failiem.lv/u/mczagf9tu3
Nauri, tak aizej pielabo to īso šķībo zobu no kura tev ir tik kauns, ka stiep to muti visu laiku šķību, lai piesegtu to īso zobu. Kur pronlēma?
Un tas zods izskatās briesmīgi. Labāk būtu notievējis un parādādītos žokļa līnija, nevis 6ml filleri ar reizi iemaukt.
Izskatās, ka neviena arī nenopirks. Elīna apmainīs šo pret jaunu, un kāda saņems no Elyndi bodija pievienoto vērtību. :Dlieniite2015 @ 29.04.2025 21:45Es nesaprotu, kā var pārdot savus bodijus, kas tiešām ir valkāts uz plikas miesas? Viņa tiešam ir muļķe, vai arī izliekas par tādu, domā, ka atradīsies muļķes, kas nopirks?
Tie bodiji taču ir viņas izslavētie bodiji, kur var vilkt jebkurā laikā un vietā. Kādeļ viņa tos pārdod lietotus citiem? Lai varētu paņem no noliktavas sev jaunus, bet pārdot citiem jau lietotus? Es tiešām nesaprotu?♀️
Luna Com 2000 @ 29.04.2025 17:43Meitenes kas aiztavēja Nauri sakot ka viņš nav gejs. Apskataties šodienas story kur viņš lēkā dzeltenaja kostīmā. Man liekas vēl zilāk vnk nav iespējams
CallMeAnnika @ 29.04.2025 23:03Es nevaru. :D :D :D Elīna ir tāda mele un sevi pazemo. :D
Storijā raksta, ka ir vēl 4 vietas uz pirmo tikšanās reizi, pievienojusi linku, un tur rādās Only 10 left. :D :D
CallMeAnnika @ 29.04.2025 23:15Izskatās, ka neviena arī nenopirks. Elīna apmainīs šo pret jaunu, un kāda saņems no Elyndi bodija pievienoto vērtību. :D