Ja viņi paliks Ventspilī arī pa Lieldienām, varbūt varbūt Dž tiks tas prieks krāsot olas Lieldienās un saņemt kādu Kinderolu.emsii @ 19.04.2025 13:48Un kāds nahuj kapsulu apģērbs 3 gados? Bļad priekš kam bērnam atņemt bērnibu un censties padarīt viņu par pieaugušāku? Kpc nevar nopirkt to, kas viņam patīk.. makvīna šorkikus, krekliņu ar pepu.. to es nesapratīšu.. kur tad ir tas, kas viņam patīk?
Stjuarte @ 20.04.2025 00:52Neesmu iepirkusies Elīnas veikalā, bet palasot šeit un paskatoties storijus - sorry, negribētu.
Pozicinē kā veiksmīgo uzņēmēju sevi, bet tajā pat laikā no sava veikalā drēbes ar birkām valkā un pēc tam atliek atpakaļ klientam. Nu ja tajā bizītī tik labi iet, tad kur problēma to norakstīt zaudējumos? Pēc tam panesā un atdod nezinu kaut vai draudzenei, nevis pārdod klientēm. Fuj.
Un tie vulgārie apģērbu komplekti... nezinu kuras sievietes tādus pērk. Man neērti publikā, ja lielāks dekoltē, bet viņai ir ok iet uz sporta zāli šortsvārciņos kur visa pakaļa ārā....
Stjuarte @ 20.04.2025 00:52Neesmu iepirkusies Elīnas veikalā, bet palasot šeit un paskatoties storijus - sorry, negribētu.
Pozicinē kā veiksmīgo uzņēmēju sevi, bet tajā pat laikā no sava veikalā drēbes ar birkām valkā un pēc tam atliek atpakaļ klientam. Nu ja tajā bizītī tik labi iet, tad kur problēma to norakstīt zaudējumos? Pēc tam panesā un atdod nezinu kaut vai draudzenei, nevis pārdod klientēm. Fuj.
Un tie vulgārie apģērbu komplekti... nezinu kuras sievietes tādus pērk. Man neērti publikā, ja lielāks dekoltē, bet viņai ir ok iet uz sporta zāli šortsvārciņos kur visa pakaļa ārā....
Es arī nēesmu tur bijusi un netaisos tur savu kāju spert tajā veikalā. Tad labāk citos veikalos aiziet piemēram humpalās tur pat labākas drēbes var atrast un pat kvalitāte ir labāka. Zinu kad daudzas teiks humpalas jau zems līmenis ,bet tā nav gan tur pat var labākas drēbes dabūt nevis Elindiy.Stjuarte @ 20.04.2025 00:52Neesmu iepirkusies Elīnas veikalā, bet palasot šeit un paskatoties storijus - sorry, negribētu.
skatos visiem ierakstiem pa vienam dislike 😁😁 kuram nepatīk patiesībiņa par cūkām?magdalena333 @ 19.04.2025 18:47Elīna stāsta visu epopeju par žaketi, sākot jau ar to, ka taisās to šovakar vilkt, pabija kaļķis uz viņu, izmazgāta zem krāna, tagad žāvē ar fēnu, un ir labi redzams, ka UZ ŽAKETES IR VĒL CENU ZĪME!!!!!! Kāpēc tā vēl tur ir, ja pat žakete zem krāna pabijusi, pareizi, jo tā tiks nolikta atpakaļ noliktavā un kāda laimīgā pircējiņa to saņems kā special edition ar Elīnas smaciņu!!!
fuj pretīgi tas ir 🤢Tastastas @ 19.04.2025 19:46
Jā, Flyndi apakšveļu, tajā skaitā bodijus, atgriezt nevar, Elīna gan savu apakšveļu, kura, kā izskatās tā sirsnīgi ir parīvējusies gar viņas čožu, mēģina nopārdot bez sirdsapziņas pārmetumiem. ??♀️
Kirbis32 @ 20.04.2025 17:44Tam nabaga zēnam kaut ko dod ēst,pasūta? Man tik žēl uz viņu skatīties. Nauris ar savu resno māti stumj māgā,bērns sēž pie tukša galda ar planšeti.
Jā viņai steidzīgi galvas ārstu vajag, tas ir vāks kas ar viņu notiek .🤦 Slima ar savu dievu. 🤦🤢CallMeAnnika @ 20.04.2025 17:20Elīna tiešām ir sajukusi vai tēlo, ka Dievs dod bērnu pat, ja neesi auglīga? Noklausījos garo monologu Telegram, ka sieviete, kurai nevar būt bērnu, saņēma Dieva dāvanu - divus bērnus. :D
Tātad, pēc Elīnas domām, ja viņa klausīsies slavēšanu, lasīs Bībeli, piesauks Dievu, tad viņa būs auglīga un būs daudz bērni. :D
Elīn, sāc normāli ēst, lai ķermenim ir visas uzturvielas un sāc nodarboties ar seksu. Bērns no gaisa nerodas. :D Vai arī viņa domā, ka Dievs viņā iesēs sēklu? :D
Te arī ir atbilde, kāpēc bērns nerunā un nerunās vēl ilgi. Visi kopā sēž pie galda, bet Dž piestumts priekšā salvešu turētājs un pret to ir telefons atbalstīts, lai viņš skatās multenes un netraucē pārējiem ar savu klātbūtni.Kirbis32 @ 20.04.2025 17:44Tam nabaga zēnam kaut ko dod ēst,pasūta? Man tik žēl uz viņu skatīties. Nauris ar savu resno māti stumj māgā,bērns sēž pie tukša galda ar planšeti.
piemirsi nl biznesa haizivisKirbis32 @ 20.04.2025 06:53
Tas viņas apģērbs ir noiets etaps no piepilsētu tirgiem, Valmieras tirgus bērnībā ejot garām 2008 gadā. Tas apģērbs domāts cilvēkiem,kuriem nav gaumes un stila izjūtas, šis apģērbs nav domāts dāmām un normālām,interesantām,sevis cienošām sievietēm.
Tur taču neiepērkas no sabiedrībā zināmām normālām meitenēm un sievietēm.
Kaut kāda resnā,Andža un mazās fanes un sievietes katastrofas.
Nēsāt Elyndi apģērbu nu tas jau ir zīmogs pierē.??