ja godīgi, bez heita runāju, reāli pretīgi izskatās. Ka tā ribas izspiežas. Fuj. Man skermi palika, bet gan jau atrādīja, jo pāris dienas atpakaļ minēja, ka izskatās normalaka un ne kalsna.Lorra @ 27.12.2024 21:14Kas ir tas ko viņa veido pēdējā story sporta zālē? Kaut ko pakarājas pie stieņa tikai lai mēs redzētu kā viņai ribas izspiežas? ?
IceCream @ 28.12.2024 00:24
Jā, es tieši to teicu pavisam nesen, ka viņa attīstība ir attiecīgi kā manam bija 1.5 gadu vecumā.
Tastastas @ 28.12.2024 02:27Mani interesē, kuri gribēs izīrēt fotostudiju, ja jebkurā brīdī tur varēs ievilkties nepmierinātā sardeļlūpa, lai "strādātu savā ofisā"? Debila ideja seko jau tā debilām idejām.
Aizspogulia @ 28.12.2024 00:22Divējādas sajūtas par tiem video, kuros parādās Džeisons. No vienas puses, forši, ka tomēr kaut ko kopā dara — var redzēt, ka viņam ir arī rotaļlietas. Pats kaut ko skraida, spēlējas, darbojas. No otras puses, visi šie video parāda, cik ļoti tomēr viņi abi nenodarbojas ar dēlu. Mans bērns ir tieši vienu gadu jaunāks un reāli dara visu to pašu, ko Džeisons. Un nē, nav tā, ka mans bērns māk vairāk. Parasts pusotrgadnieks, nekas īpašs. Patīk skatīties grāmatas, slaucīt zemi, palīdzēt gatavot. Tieši tādā pašā līmenī. Arī māk parādīt, kur ir acis, ausis, rokas utt.
Protams, visiem jau zināms šis. Bet nevar neredzēt skatoties kārtējo viņas video
es arī apņirdzos par tiem veidojumiemLorra @ 27.12.2024 21:14Kas ir tas ko viņa veido pēdējā story sporta zālē? Kaut ko pakarājas pie stieņa tikai lai mēs redzētu kā viņai ribas izspiežas? ?
joselyn @ 28.12.2024 05:20
Un tavējais 2.5 gados pats cepa steiku un servēja vakarinas?
Kas tieši tajos video ir tik loti, kas parāda, ka Dzeisons ir atpalicis???
joselyn @ 28.12.2024 05:20
Un tavējais 2.5 gados pats cepa steiku un servēja vakarinas?
Kas tieši tajos video ir tik loti, kas parāda, ka Dzeisons ir atpalicis???
pidrihsone @ 28.12.2024 10:12Rekur video, kur Didra viszine par durvīm un dod Naurim bietē: https://files.fm/u/8y5pyv2t8p
guccibabe @ 28.12.2024 10:36
Tev nedalec, tas ka viņa pasauc savu bērnu tikai tad kad grib uzņemt storiju, lai parādītu cik "laba māte" šī ir.???♀️ A tā viņai tas bērns nav nemaz vajadzīgs un nafig viņam ko mācīt.?
magdalena333 @ 28.12.2024 11:19Tur ir 2 varianti, vai tiešām naudas atmazgāšana caur tām telpām, vai viņi ir pilnīgi dunduki, un pieņem stulbus lēmumus. Viņiem ir noliktava 400m2 (tā pati Elīna minēja), skaidrs, ka tā telpā visa netiek izmantota kā noliktava, var redzēt kāds tur haoss, viss samētāts, nav nekādas kārtības. Viņi labāk būtu izremontējuši tās noliktavas telpas, ierīkojuši normālu plauktu sistēmu, lai nav lupatas pa kastēm, pa grīdu utt., ja būtu kārtība, būtu vieta arī gan fotostūrim, gan telpa Elīnas vajadzībām, ofiss, podkāsts, ko viņa tur grib. Tagad ir vēl vienas telpas, papildus izmaksas un, jā, gribēšu redzēt cik daudzi viņas īrēs, ja nav tur privātuma, es personīgi neietu uz fotostudiju gar kuru visu laiku grozās kaut kādi lieki cilvēki
Un podkastu telpu, kad Elīna jebkurā brīdī var iztraucēt ierakstu, jo viņai cieņa pret citiem ir sveša. Un noteikti būs jāuzfilmē visi, kas tur ierakstīs, jo storiju lente kaut kā jāaizpilda.Tastastas @ 28.12.2024 02:27Mani interesē, kuri gribēs izīrēt fotostudiju, ja jebkurā brīdī tur varēs ievilkties nepmierinātā sardeļlūpa, lai "strādātu savā ofisā"? Debila ideja seko jau tā debilām idejām.
Viņiem tiešām sākumā bizness aizgāja, bija covids, tad viņa tur dzemdēja un t.t.Un viņi domā, ka tā būs vienmēr, bet ja abi bez smadzenēm, tad agri vai vēlu viss sāks brukt.Kautkā baigi bieži sāk dievu piesaukt.Nē, Elin, ja tu negribi mācīties, ja tu dari visu uz dullo, cerēdama, ka varbūt šoreiz būs ok, tad tavs dievs tev nepalīdzēs, bizness būs jāver ciet.Nemāk plānot, ķer visu pēc kārtas, stulbs nevienam nevajadzīgs pasākums, fotostudija, jau iedomājos, kāds sūds, pokāsti...Prasti tirgus lupatu tirgotāji, iedomājušies, ka biznesa haizivis.Tagad svētku laiks, visiem tik sirsnīgi mīļi posti, tikai didriķiem mūžīgā izpārdošana.Sapirkušies bezgaumīgus sūdus, ko paši nemaz notirgot nevar.krmmm @ 28.12.2024 16:49
Viņu biznesa lēmumi nav loģiski un ekonomiski pamatoti. Tur stabili tiek mazgāts. Jau kuro reizi
Viņu noliktava, fotostudija, Elīnas ofiss atrodas Kr. Valdemāra ielā 149, gandrīz pretī Valdemāra ielas Rimi. Tas nav gluži blakus Blaumaņa ielas veikalam. Laikam tāpēc izņemšana uz vietas ir 1,50. :D :Dmagdalena333 @ 28.12.2024 11:19Tur ir 2 varianti, vai tiešām naudas atmazgāšana caur tām telpām, vai viņi ir pilnīgi dunduki, un pieņem stulbus lēmumus. Viņiem ir noliktava 400m2 (tā pati Elīna minēja), skaidrs, ka tā telpā visa netiek izmantota kā noliktava, var redzēt kāds tur haoss, viss samētāts, nav nekādas kārtības. Viņi labāk būtu izremontējuši tās noliktavas telpas, ierīkojuši normālu plauktu sistēmu, lai nav lupatas pa kastēm, pa grīdu utt., ja būtu kārtība, būtu vieta arī gan fotostūrim, gan telpa Elīnas vajadzībām, ofiss, podkāsts, ko viņa tur grib. Tagad ir vēl vienas telpas, papildus izmaksas un, jā, gribēšu redzēt cik daudzi viņas īrēs, ja nav tur privātuma, es personīgi neietu uz fotostudiju gar kuru visu laiku grozās kaut kādi lieki cilvēki
magdalena333 @ 28.12.2024 17:13Elīnas mūsu laulība tapēc ir tik spēcīga”, gaidīju, kas tad ir tas Didrihsonu noslēpums spēcīgai laulībai??
Elīna turpina: “ Nauris pateica paldies, ka biju tik atklāta (uz skatuves), ir lietas, ko vīrs nemaz nezināja, varbūt viņam nemaz nebija jāzin, īstenībā ticu, ka tāpēc mūsu laulība ir tik spēcīga??? Kas par sviestu, tāpēc laulība ir spēcīga, jo ir lietas, ko vīrs nezin, un uzzin, kad Tu pa naudu dalies ar to ar citiem, Elīnas loģika???