krmmm @ 14.12.2024 17:16Tie vulgārie garie zābaki liek viņai izskatīties pēc pērkamas sievietes, kas fiksi uzvilkusi mugurā klienta žaketi. Gan jau realitatē arī apakšā ir tikai apakšveļa
Mashka Kakashka @ 14.12.2024 13:50Nepaslinkoju un saskaitīju zālē redzamos cilvēkus. Kopā redzam 51 cilvēku, bet ir nianse, šajā skaitā ietilpst pārējie runātāji, operators, Giba, gan jau arī kāds organizators vēl. Viņas draudzene Anna gan jau pa velti nāk, jo abas no sektas. Tas pamuļķis kafijas čalis gan jau arī pa velti uzaicināts. ? Vismaz labi, ka tomēr cilvēkiem neinteresē viņas tukšdiršana par Dievu.
Candelaria @ 14.12.2024 17:22
Viņa tak pati atrādīja,ka apakšāir tikai koriğējošais bodijs
tak tādu biznesu pirkt-pārdot var uztaisīt ikviens. Bet pamēģini noturēties tajā biznesā, vismaz gadu vai divus. Redzēsi, ka 80% nobankrotēs. Didras bizness turas tikai un vienīgi uz viņas tēla un pat Nauris to apzinās, tāpēc dzied līdzi. Savukārt, citiem nav tāda tēla, līdz ar to viņi paliek pelēkajā zonā nepamanīti. Ne katrs ir gatavs ziedot savu privāto dzīvi biznesa dēļ. Normāli cilevki nav gatavi. Tas nav tās naudas vērts. Bet kā redzams, didriem ir citas vērtības. Tik vienkārši.Bubuu @ 14.12.2024 15:04Vai es palieku stulbāka vai kā, bet vispār no viņiem tiešām var pamācīties, ka tev nav jābūt zinošam par biznesu un inteliģentam cilvēkam, lai pelnītu piķi pārdodot cilvēkiem no ķīnas iepirktas lupatas ar 3x 4x uzcenojumu un rīkojot pasākumus, kur gvelzt pilnīgāko sūdu. Gudram cilvēkam liktos, ka tā nav ģeniālākā ideja, bet tā kā šiem vējš galvā svilpo, tad šiem tā neliekas un redz kā atrodas muļķīsi, kas viņiem pavelkas līdzi. Skumji.?
Nopietni? Uz tēla? 😁😁😁 Vai tomēr atmazgājot svarīgu čiekuru naudu?Veiksme @ 14.12.2024 17:27tak tādu biznesu pirkt-pārdot var uztaisīt ikviens. Bet pamēģini noturēties tajā biznesā, vismaz gadu vai divus. Redzēsi, ka 80% nobankrotēs. Didras bizness turas tikai un vienīgi uz viņas tēla un pat Nauris to apzinās, tāpēc dzied līdzi. Savukārt, citiem nav tāda tēla, līdz ar to viņi paliek pelēkajā zonā nepamanīti. Ne katrs ir gatavs ziedot savu privāto dzīvi biznesa dēļ. Normāli cilevki nav gatavi. Tas nav tās naudas vērts. Bet kā redzams, didriem ir citas vērtības. Tik vienkārši.
Tak no smiekliem būs apčurājies 🥴barbieyyy @ 13.12.2024 20:40Atkal pidars bez apenēm,nu kaaapec,man deg acis
Man Agnesereels līdz šim šķita tā neko, bet šis parādīja, cik zemu tomēr viņa krīt.Mashka Kakashka @ 14.12.2024 13:57
Man par Agnesi nekad nav bijis labs iespaids, ļoti nepatīkama persona. Ja viņa ir samaksājusi un skatās to sūdu, tad viņa tikko kā nogrima vēl zemāk manās acīs. Bet 4 cilvēki online! BOMBISKI!????
Tas ir Naura čoms Elvis.MartaElza @ 14.12.2024 16:00Bombīgā teksts @ 14.12.2024 15:57[/quote
Tas tak nav Rāviņš?
barbieyyy @ 14.12.2024 19:18Didras māmuļa tik purina galvu un plikšķina acis,bet tajā skatienā uzreiz varēja pateikt,ka nesaprot ko meita tur verevelē latviski.Piedodiet,bet ir smieklīgi noskatīties uz to cirku
brunettte @ 14.12.2024 18:22Man tikai viens jautājums, viņai šis ir jau kurai pļāpu pasākums, ko tieši viņa katru reizi var jaunu pateikt, ja viņiem vispār nekas nemainās?