Gobzems teica, ka par viņiem būs. Bet beigās nebija. Viņš arī teica, ka tie, kas viņam samaksās, netiks atklāti.Tastastas @ 10.12.2024 16:59
Nu par to Kralovu un viņa orientāciju nesen jau Gobzems izpaudās.
Kaut ko par Ņuri sen solīja, nezinu gan vai tas bija par gultas lietām, pēc izteikumiem liekas jau gan, ka par bizīti. Bet tā arī nekas neparādījās. Kas zina, varbūt ne Dubaijas dzīvokļos naudu izgrūda, bet gan, lai Gobzemam muti aiztaisītu. ? Elčiņai tikai batonus sasprauda ?
es zrī padomāju, normāli cilvēki ja tic, tad neuzbāžas citiem ar savu ticību. Es pat domāju, viņa tā īsti netic, redzam taču viņas "darbus"Grib saviem sektas vadoņiem izrādīties, varbūt viņai par katru ievilināto samaksā?🤣🤣dudz runā par to dievu, lai vismaz tos ticīgos dabūtu uz savu klaunu saietu.Casoria @ 10.12.2024 16:54Kad viņa vērs vaļā savu sektu? Tā pļurkstēšana par Dievu vairs nav izturama. Lai arī sekošana viņai ir mans guilty pleasure, laikam šitas pieliks punktu, galīgi kukū aizgājusi viņa.
Tastastas @ 10.12.2024 16:59
Kaut ko par Ņuri sen solīja, nezinu gan vai tas bija par gultas lietām, pēc izteikumiem liekas jau gan, ka par bizīti. Bet tā arī nekas neparādījās. Kas zina, varbūt ne Dubaijas dzīvokļos naudu izgrūda, bet gan, lai Gobzemam muti aiztaisītu. ? Elčiņai tikai batonus sasprauda ?
nav viņš muļķis. Par velti nesūtīs. Iepriekš teica, ka privāti sūta info tikai tiem, kas ziedo kaut ko.sauliiite.paula @ 10.12.2024 17:51Ja Gobzems atklātu visu, tas uzņēmums aizietu pa burbuli..viņi soc tīklos tik ļoti fake ilūziju ir uztaisījuši, ka visi tic un jūsmo
Varbūt kāda var uzrakstīt Gobzim un pajautāt lai atsūta kko, lai var šeit iemest? Mani viņš neapstiprina.
krixis3 @ 10.12.2024 18:24nav viņš muļķis. Par velti nesūtīs. Iepriekš teica, ka privāti sūta info tikai tiem, kas ziedo kaut ko.
Casoria @ 10.12.2024 16:54Kad viņa vērs vaļā savu sektu? Tā pļurkstēšana par Dievu vairs nav izturama. Lai arī sekošana viņai ir mans guilty pleasure, laikam šitas pieliks punktu, galīgi kukū aizgājusi viņa.
sauliiite.paula @ 10.12.2024 16:03
Kā Tu to zini???? Gobzema kontu pārvaldi?
Hmmm1 @ 10.12.2024 18:32
Agrāk vai vēlāk tas viss uzpeldēs gaisā.
Gobzema vietā saņemtu naudu un tāpat publicētu, lai redz :D
Tastastas @ 10.12.2024 16:59
Jetta @ 10.12.2024 19:03Nauris vispār pēdējā gada laikā izskatās, pat nezinu kā pateikt, ne saguris, ne novecojis, bet tāds sašļucis?
viņam sācies dabiskais novecošanas periods. Te kaut kas visu laiku rakstīja, ka Nauris resns utt., vaigi utt., nav tak resns, vnk vaigi sākuši nošļūkt, sejai ovāls zūd. Didrai to tā neredzēs, jo vaigu kauli sašpricēti, bet Naurim jau tagad redz, ovāla nav, paradījušies saucamie buldoga vaidziņi.Jetta @ 10.12.2024 19:03Nauris vispār pēdējā gada laikā izskatās, pat nezinu kā pateikt, ne saguris, ne novecojis, bet tāds sašļucis?