cik gudra Tava draudzene,malacis. Filtre cilvekus, neka lielaka dala si foruma “dailjdirseju”🤣Vabole. @ 09.12.2024 10:12Es visu laiku domāju, kas ir tie viņas fani, kas jūsmo par šo pāri. Vienmēr likās, ka tās ir tās tīnītes, kam influencera dzīve ir vēlamā nodarbošanās un parastus darbus negrib, bet tad es satiku savu paziņu. Sieviete, tuvu pie 40 un Didriksone esot viņas paraugs. Paziņa tagad cenšas attīstīt savu biznesu un "ēd" katru Didriksones padomu un "izvēmumu" un skatās katru live un noteikti uzsūc katru viņas vārdu. Šī paziņa nav spicākais zīmulis penālī, bet nu šis tupums mani tik ļoti šokēja...
es nosokejos, kad redzēju, ka man viena pasniedzēja, no universitātes, fano par Elīnu. Nepilni 50 gadi. 🫠🫠🫠🫠🫠Vabole. @ 09.12.2024 10:12Es visu laiku domāju, kas ir tie viņas fani, kas jūsmo par šo pāri. Vienmēr likās, ka tās ir tās tīnītes, kam influencera dzīve ir vēlamā nodarbošanās un parastus darbus negrib, bet tad es satiku savu paziņu. Sieviete, tuvu pie 40 un Didriksone esot viņas paraugs. Paziņa tagad cenšas attīstīt savu biznesu un "ēd" katru Didriksones padomu un "izvēmumu" un skatās katru live un noteikti uzsūc katru viņas vārdu. Šī paziņa nav spicākais zīmulis penālī, bet nu šis tupums mani tik ļoti šokēja...
BugsPony @ 09.12.2024 10:55Visas te baigās ekspertes un diagnozes uzstādītājas. Džeisonam visas slimības jau piesietas paskatoties tikaidažus storijus.
Elīna ir vienkārši drausmīga māte, kura pirmo reizi pamana, ka bērnam niķīši var uznākt un nezin ko darīt un kā tikt galā. Ja Elīna ikdienā pievērstu kaut nedaudz uzmanības savas bērnam tad zinātu, ka tā nav pirmā reize un nebūs pēdējā. Ar bērnu ir jāstrādā un jāpavada laiks un jāaudzina. Ne tikai svētdienās kameras priekšā, bet arī ikdienā.
Justiine @ 08.12.2024 20:41Normālam vecākam nerodas tik debīli jautājumi - vai es varu sist savu bērnu? Un kā, lai savādāk dara, ja nedrīkst sist. Viņa vispār nepavada laiku kopā ar savu bērnu, un pat tajās retajās reizēs, kad nākas to darīt, viņai viņš zb un gribas uzšaut par psihošanu. Slimā.
Tastastas @ 09.12.2024 13:29Protams, nav aizliegts to darīt, bet kāpēc roku krēms jāsmērē uz kājām? Vai tad burvīgā Korejas kosmētika ķermeņa krēmus nepiedāvā? ?
Un tā kaste, kas izskatās ir pilna ar normāla izmēra produktiem, lietojot katru dienu, pietikšot diviem gadiem?? Var jau di*st, bet nu ar kaut kādu mēru.
Tastastas @ 09.12.2024 13:29Protams, nav aizliegts to darīt, bet kāpēc roku krēms jāsmērē uz kājām? Vai tad burvīgā Korejas kosmētika ķermeņa krēmus nepiedāvā? ?
Un tā kaste, kas izskatās ir pilna ar normāla izmēra produktiem, lietojot katru dienu, pietikšot diviem gadiem?? Var jau di*st, bet nu ar kaut kādu mēru.
Devindesmitseptini @ 09.12.2024 13:57
Parasti arī visa ķermeņa kosmētika ir derīga max gadu, tas tā kā izplatot varbūt būtu jāpiemin
nešaubos, ka viņa to bērnu sit. Viņai nav mātes instinkta ,vina var aizlidot prom bez bērna un pateikt ,ka negrib majas. Par ko mēs vēl runājām?Tricks and Tips @ 09.12.2024 13:03
Nevajag parauties katrsi vinas frazei.
Nedomaju ka vina sit vinu. Vienkarsi ienaca prata pacelt temu lai par vinu saktu atkal diskutet. Komentsros forunos dzeltena prese. Jo reitingi tak jaceļ
sheidiya @ 09.12.2024 14:32
Domāju, ka viņai nav pat sajēgas par derīguma termiņiem un kur to atrast uz iepakojuma ?
Vispār nesaprotu to pārņemto korejas kosmētikas slavināšanu, ja būs bez maksas, kaut sūdu ieteiks. Sastāvs šiem nav labs, papētīju - ir iekļautas arī aizliegtas ķīmiskas sastāvdaļas.
Kotulūr @ 09.12.2024 14:41nešaubos, ka viņa to bērnu sit. Viņai nav mātes instinkta ,vina var aizlidot prom bez bērna un pateikt ,ka negrib majas. Par ko mēs vēl runājām?
_meya_ @ 09.12.2024 15:48Beigās tā i nesaprotu vai tad tā eļļa palīdzēja lai atsākas MR vai Dievs?vienā story stāsta ka eļļa palīdzēja, otrā ka nekas nav līdzējis, tik ticība Dievam.
Kirbis32 @ 09.12.2024 09:59Grūti pierunāt ģērbties,jo bērns saprata,ka brauks pie omes un iespējams tur tiks atstāts,par to tracis.