Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 3374
Reģ: 08.10.2021
Ilgs laiks pagāja kopš nav likusi "mīļos" stories ar Džoistiku. Šoreiz labā mamma kopā gatavo un berns ar rokām pa jēlām gaļām un jēlām olām.
Viss jau būtu forši, laiks ar mamašu, bet ELĪN LŪDZU iepazīsties ar kaut kādām minimālām food safety normām 🫶🫶🫶🫶 #forumniecesiemācīs
07.12.2024 11:03 |

Reitings 7751
Reģ: 06.07.2024
I have a question @ 07.12.2024 11:03
Ilgs laiks pagāja kopš nav likusi "mīļos" stories ar Džoistiku. Šoreiz labā mamma kopā gatavo un berns ar rokām pa jēlām gaļām un jēlām olām.
Viss jau būtu forši, laiks ar mamašu, bet ELĪN LŪDZU iepazīsties ar kaut kādām minimālām food safety normām ???? #forumniecesiemācīs

Kā var vēlpietam ienākt prātā pieaugušai sievietei vispār spaidīt jēlu gaļu ar mini bērnu plastmasas karotīti kamēr viņš ir blakus? Skats pa rubli. Smadzenes lūdzu ēterā.
07.12.2024 11:19 |

Reitings 3374
sandale @ 07.12.2024 11:19

Kā var vēlpietam ienākt prātā pieaugušai sievietei vispār spaidīt jēlu gaļu ar mini bērnu plastmasas karotīti kamēr viņš ir blakus? Skats pa rubli. Smadzenes lūdzu ēterā.

Es pieļauju ka viņai vienkarši citu galda piederumu nav. To mums vēl viņai jāieborē, bērnu piederumus pec ilgas presēšanas nopirka, tagad krēsli, sķīvji, galda piederumi 🤣
07.12.2024 11:22 |

Reitings 807
Reģ: 28.01.2024
Man liekas es jau iepriekš minēju, ka Andža arī lose. Tad nu lūdzu, satikās divas močītājas
07.12.2024 12:27 |

Reitings 2685
Reģ: 15.09.2023
Skatos Elīnas storijus un rauj uz augšu. Visu laiku ar saviem nagiem grābstās gar ēdienu, ne tikai savu šķīvi, bet arī citu škīvjiem. Tas ir tik pretīgi, antisanitāri un izraisa vemšanas refleksu, skatoties jau vien paliek slikti. Tad viņas gatavošanas prasmes. Mati gar ēdienu, nepiemēroti piederumi, ļauj bērnam grābstīties. Bērnam rokas nomazgāja? Par viņu skaidrs, ka viņas rokas nemazgā pirms ēst gatavošanas. Tas viss izskatās tik pretīgi. Atceroties vēl viņas kafijas aparātu ar zaļajām aļģēm, man liekas, ka viņa ir netīrele pa dzīvi. Matus arī mazgā tikai pusgalvu. Kā var dzīvot kopā ar tādu?
07.12.2024 12:29 |

Reitings 237
Reģ: 31.01.2024
Wow, bezmaksas piegāde un tagad atgriešana, ārprāts😂😂 Atgriešana ir jebkuram veikalam, laikam tiešām spēlē uz 13 gadniecēm, kas ar lielām acīm skatās wow, tiešām, atgriešanu, ņemšu vēl vairāk sū...😂😂
07.12.2024 13:16 |

Reitings 295
Reģ: 18.07.2023
I have a question @ 07.12.2024 11:03
Viss jau būtu forši, laiks ar mamašu, bet ELĪN LŪDZU iepazīsties ar kaut kādām minimālām food safety normām ???? #forumniecesiemācīs

Akdievs ko var dramatizet? Un ka ar rokal pa jelam galam un olam? Rokas nomazgat pec tam nevar? Man ari viņa besī bet nevajag kasities virsū kasīšanās pec.
07.12.2024 13:27 |

Reitings 295
cory @ 07.12.2024 01:28
Didrisones reklāmas ir vienkārši bomba!
Par Anniņas zin-zino:
Didra: " Es nezinu, kas tur ir sastāvā, es vienkārši uzticējos un dzēru. Nerakstiet man un neprasiet..."
Arī Didra 2 sekundes vēlāk: "Man Nauris pērk dārgas zivju eļļas un mēs salīdzinājām sastāvu, šis (zinzino) ir pāris reizes labāks sastāvā"
Didra nezin, kas ir zin-zino sastāvā, bet tai pat laikā zin, ka tas ir daudz labāks sastāvs nekā Naura dārgās zivju eļļas ??? Super reklāma!

Kad sāka stastit kas ir tie brinumlidzekli kas noveda pie menesreizu atsaksanas sapratu- sadomaja pasakas reklamas vajadzibam. Nu Tā , nu Tā reklamē. Skaidra lieta ka tas viss tapec ka vajadzeja noreklamer Zinzino. Tur par bernam skaidrs.
Vel kas man lika aizdomaties, ka Anna parak emocionali noreageja vienā vinas video, raudāja un neizskatijas samaksloti. Varbut tam visam iemesls ir nevis menesreizes bet gan grutniecība jau😏
07.12.2024 13:31 |

Reitings 237
Tastastas @ 06.12.2024 17:05
Jums arī sarunājoties ar draudzeni kaktā ir nolikts telefons, kurš visu filmē? Īpaši ar to draudzeni, ar kuru tiekoties it kā nekad negriboties filmēties, jo kopā pavadītais laiks ir tik vērtīgs un katru pateikti vārdu gribas iededzināt atmiņā.
Cik tālu vēl šītā slimā ies?

Domāju tā draudzene tēloja, jo ko tad viņa ielika stāvus telefonu stūrī un pa kluso filmēja un, tad īsto brīdi gaidīja, kad pateikt, lai viņa raud un ielikt video bez viņas piekrišanas🤦‍♀️😅
07.12.2024 13:32 |

Reitings 2685
Reģ: 15.09.2023
Tricks and Tips @ 07.12.2024 13:31

Kad sāka stastit kas ir tie brinumlidzekli kas noveda pie menesreizu atsaksanas sapratu- sadomaja pasakas reklamas vajadzibam. Nu Tā , nu Tā reklamē. Skaidra lieta ka tas viss tapec ka vajadzeja noreklamer Zinzino. Tur par bernam skaidrs.
Vel kas man lika aizdomaties, ka Anna parak emocionali noreageja vienā vinas video, raudāja un neizskatijas samaksloti. Varbut tam visam iemesls ir nevis menesreizes bet gan grutniecība jau?

Annai vienmēr ir bijusi TĀ emocionālā seja ar mīmikām.
07.12.2024 13:35 |

Reitings 295
krixis3 @ 06.12.2024 17:17
Tur tajā ģimenītē nekas nav kārtībā. Grib bērnu, bet negrib normāli ēst. Grib bērnu, bet seksa nav. Grib bērnu, bet vispār neko nejēdz no sieviešu lietām. Es nezinu ko viņa tur ir salietojusies, lai tās mēnešreizes dabūtu, bet neko pareizu. Un viņa teica, ka Dubajā tagad 2. reizi bija. Kaut kad jau nostrādāja. Bet ja viņa paliks stāvoklī. Nu nezinu. Viņa taču atkal badosies. Bet tagad nav tādu rezervju kā iepriekš.
Un jeibogu, ja Tu gribi bērnu, nu taču taisi čiki piki katru dienu. Ir mēnešreizes, nav. Varbūt paveiksies. Bet ja vīrs nezina, ka sievai jau 2 mēnešus ir MR, NU TAD sorry. Tur kaut kas nav riktīgi.

Precizi manas domas
Man aizvien vairak sak skist ka tas VISS ir viena liela pasaka. Gan jau reitingi kritās tirgojot lupatas.
Kaut ka bij japacel tie
Izdomaja pasaku par menesreizem. Nostadija sevi nabadzitea lomā. JO,ja sieviete patiesam velas berninu pirmkart vina edis veseligi regulari un figura bus otraja plānā. Bet ko vina reklame? Friskas burgerus picas iebiezinata piena kukas tagad vel roltonu utt.
Pavicinās ar saviem burkaniem un brokoliem.
Tas viss ir viens vienigs teatris. Te vina stasta ka ed veseligi darzenus klopcē ieksā utt, te vina saka ka need ne avakado ne lasīti ne citus omega produktus.
Ed darzenus bet tai pat laika reklamē friskas burgerus un nokozas no ediena 5milimeteus
Nauris per ahujenos vitaminus bet draudzenes kompanijas ella 2×vertigaka bet pat sastavu nezin
Mil bernus bet laika vinam nav
Klauns. Ja kads no vinas iedvesmojas tā patiesam tad man zel ka cilveks ir tik letticigs vai pat viegli noperkams.
Vienigā lieta par ko es vinu apbrinoju ir sevis disciplina uz ikdienas rutīnu . Lai gan mes jau nezinām cik patiesam ari no tā viss ir patties.
07.12.2024 13:43 |

Reitings 295
queen2820 @ 06.12.2024 23:08

Elīna vienkārši dzīvo pēc kāda "to do list" , lietas kas obligāti jāizdara . Kautkur viņa minēja , ka grib visus bērniņus līdz 30 gadiem piedzemdēt.
Bet nu jā , interesanta sieviete , negrib pieņemties svarā , bet grib iznesāt bērnu . Kā tas iet kopā? Un kas tas bija viņai par tekstu pirms pāris dienām storijā, ka viņa tad būs vienkārši suņu mamma.

Jā sasmejos. Suņu mamma. Atdeva savu suni mammai. Smiekli nāk. Vinai nav laika savam bernam lai ara ar vinu izietu vai iemacitu uz poda iet un no knuja atradināt. Kadu suni vel. Suns ara javed. Javed uz apmacibam.
No otras puses neesat aizdomajusas ka biezi vina pacel tiesi tas temas kas te tiek apspriestas, ar domu pakacināt mus un likt tada veida vel vairak vinu apspriest. Tik diez kā tas ietekme vinas reitingus šeit vinu apspriezot
07.12.2024 13:51 |

Reitings 295
Thesera @ 06.12.2024 14:43

zinu, ka man ar nebija tipiski, bet man precīzi mēnesi pēc dzemdībām atsākās regulāraa mēnešreizes, kaut bērnu pati baroju 6 mēnešus.. zinu arī mammas, ka mēnešreizes bija līdz 7 grūtniecības mēnesim..
Var būt visādi ?

Menesreizes grutniecibas laika nav menesreizes ta esot asinosana
07.12.2024 13:57 |

Reitings 295
Kirbis32 @ 06.12.2024 12:26

Manuprāt ,ja vīrietis ir labs gultā,tad ar tādu seksu gribas katru dienu,es pēc savas pieredzes,tāds kurš prot būt kaislīgs,skūpsti utt.
Un tad ir garmaicīgs tipiņš ar nepārāk labu peni,neko neprot,tik uzguļas un 3 min beidz,tad ar tādu arī aseksuāla var palikt. Ja sieviete negrib seksu,vainīgs ir vecis,jo būsim reālas,labiem džekiem gribas atdoties,tādi kas prot paņemt,arī 8ned pēc dzemdībām,bet es par dzemdētājam nevēlos uzsvērt to ļoti,katrai savs bums hormonu.
Palieku pie saviem secinājumiem un redzot Nauri,var redzēt ka paņemt un nodarboties ar seksu šis jenots neprot.????

Izlasot šo komentāru gribās domat ka komentara autore uz vecumā zem 20.
Ciest nevaru sievietes kas noliek viriesus locekla izmera del. Jūs ko,domajat ka vinam bija izvele ar kadu garumu un platumu piedzimt? Dod dievs lai jusu deli piedzimst ar baklažāniem lai sievietes vinu nenoliktu tikai tapec ka vinam ir mazāks vai tievaks.
Otrām kārtām, lai gribetos seksu sievietei nevajaf lai virietis butu afigena seksuāls. Primāri ir jabut kartigai atputai,nevis nemitiga miega badā vai regulāri stresam paklautai.
Kā ari pašai ir jaizrada kaut kāda iniciatīve. Nepietiek tikai ar apkart staigasanu stringos.
Sakāt ka Naurī problema? A varbut tieši pašā Elīnā? Viešiem patik apaļumi. Elīnai tie ir tikai krūtīs un lūpās.
07.12.2024 14:04 |

Reitings 3374
Tricks and Tips @ 07.12.2024 13:27

Akdievs ko var dramatizet? Un ka ar rokal pa jelam galam un olam? Rokas nomazgat pec tam nevar? Man ari viņa besī bet nevajag kasities virsū kasīšanās pec.

Neviens nekasās kasīšanās pēc, viņai pašai melns zem nagiem, vai tiešām bernam uzreiz skries rokas mazgāt? Nedomāju gan. Skaidri arī redzams,ka berns aplaiza lāpstiņas, tieši tā pat kā to dara mamaša starpcitu. Nodokļus viņi apiet un par nevienu no darbiniekiem nerupejas, bet kad pēc vienas liktenīgās jēlo olu un jēlās gaļas ēšanas būs kāda salmonella noķerta tad gan ārstēs bērnu bez maksas un vel kauks ka par zālēm dārgi jāmaksā. 🫶✌️
07.12.2024 14:06 |

Reitings 295
Sezam @ 06.12.2024 10:07
Nabadziņa 2,5k iztērējusi, lai tiktu pie mēnešreizēm. Varēja atdot tos forumam, jo visas kā viena teica-ēd normāli! Kā var būt tik stulba!
Esot cerējusi, ka tikšot pie bērna bez mēnešreizēm… mož arī bez vīrieša ceri tikt pie bērna??
Nu reāli būs dublis divi Jaunavai Marijai!
Jo tikai Dievs palīdzēja, ārsti jau nē… tikai ticība!
Droši vien abi ar Ņuriku vakarā palūdzas tā vietā, lai nokniebtos ?
Lai Tev veicas.

Viņa vienkarsi haipo no šeit notiekošajam sarunam un smeļās seit idejas ko vēl uzspēlēt vai kuram faktam "pieliet eļļu" ugunij lai vinas popularitāte celtos. Lai pec tam gaudotu ka vinu nabadziti heito bet par spiti tam vina turās un nelaujas heiteriem sevi noest ka vina ir varone.
Paanalizejat vinas storijus. Par ko runa seit par to vina taisa storijus. Seit saka ka vina need veseligi, vina iefilmes kartejos video ar fricīšiem lai paraditu ka pofig uz musu komentariem un velak seko video ar darzenisiem ka vina patiesiba ed labi.
07.12.2024 14:12 |

Reitings 295
Candelaria @ 06.12.2024 08:34

Viņa vēl grib dot padomus laimigai laulibai.Kā tas vispār ir iespējams diviem jauniem cilvēkiem dzīvot kopā bez sex.Uzšmorēja Džoistiku un viss beidzās. Stavokli negribējās un pec tam visādi iemesli. Pat izteicas,ka negribejas jo neuznema veseligos taukus.Tur kaut kas galigi neiet kopā. Vai nu Naurim ir kada mīļākā ,vai nu viņam tiešām neinterese sievietes.

Vina pasaka ka nav seksa ar Nauri un jus noticat
Vina pasaka ka bija 2 menesi menesreizes un nauris pat nezinaja, jus noticat,
Vina pasaka ka nav menesreizes jau 2 vairak gadi jis noticas.
Vina saka ka ar saviem sekotajiem ir vienmer atklata pilnibā lidz kaulam jus noticas.
Sarkanās linijas parkaj bet joprojam daudzi turpina ticet katram faktam ko vina storijos stasta.
Vina manipulē ar leticigajiem. Atveriet acis. Nevienam vinas vardam nevar ticet. Attisitiet kritisko domasanu.
Vinai haipu vajag jo ne jau ar saviem panakumiem vina uz prieksu iet bet ar cilveku uzticibas iegusanu uz meliem balstitu
07.12.2024 14:16 |

Reitings 237
Visi uzņēmumi, un preces, kas tiek reklamētas caur viņu, saprotams, ka baigais su.. vismaz es skaidri zinu, ka nav ko uz tiem saloniem iet vai pirkt to produkciju, jo saprotams, ka bažās un reklamējās negodīgi un pārspīlēti stāsta, ka baigi labā lietā ārprāts, obligāti pērciet.
KAUT PATI AGRĀK TEICA - es nekad nevienu nereklamēšu😂😂
07.12.2024 14:21 |

Reitings 14739
Reģ: 27.02.2022
Tricks and Tips @ 07.12.2024 14:16

Vina saka ka ar saviem sekotajiem ir vienmer atklata pilnibā lidz kaulam jus noticas.
Sarkanās linijas parkaj bet joprojam daudzi turpina ticet katram faktam ko vina storijos stasta.
Vina manipulē ar leticigajiem. Atveriet acis. Nevienam vinas vardam nevar ticet. Attisitiet kritisko domasanu.
Vinai haipu vajag jo ne jau ar saviem panakumiem vina uz prieksu iet bet ar cilveku uzticibas iegusanu uz meliem balstitu
PRECĪZI
07.12.2024 14:34 |

Reitings 5312
Reģ: 14.09.2024
Tricks and Tips @ 07.12.2024 14:16

Nu mēs jau te principā lielākoties apšaubām visu, ko viņa saka un dara. Līdz ar to nevar īsti teikt, ka mēs tā visām viņas dumībām ticam.
07.12.2024 16:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!