I have a question @ 07.12.2024 11:03Ilgs laiks pagāja kopš nav likusi "mīļos" stories ar Džoistiku. Šoreiz labā mamma kopā gatavo un berns ar rokām pa jēlām gaļām un jēlām olām.
Viss jau būtu forši, laiks ar mamašu, bet ELĪN LŪDZU iepazīsties ar kaut kādām minimālām food safety normām ???? #forumniecesiemācīs
sandale @ 07.12.2024 11:19
Kā var vēlpietam ienākt prātā pieaugušai sievietei vispār spaidīt jēlu gaļu ar mini bērnu plastmasas karotīti kamēr viņš ir blakus? Skats pa rubli. Smadzenes lūdzu ēterā.
I have a question @ 07.12.2024 11:03Ilgs laiks pagāja kopš nav likusi "mīļos" stories ar Džoistiku. Šoreiz labā mamma kopā gatavo un berns ar rokām pa jēlām gaļām un jēlām olām.
Viss jau būtu forši, laiks ar mamašu, bet ELĪN LŪDZU iepazīsties ar kaut kādām minimālām food safety normām ???? #forumniecesiemācīs
cory @ 07.12.2024 01:28Didrisones reklāmas ir vienkārši bomba!
Par Anniņas zin-zino:
Didra: " Es nezinu, kas tur ir sastāvā, es vienkārši uzticējos un dzēru. Nerakstiet man un neprasiet..."
Arī Didra 2 sekundes vēlāk: "Man Nauris pērk dārgas zivju eļļas un mēs salīdzinājām sastāvu, šis (zinzino) ir pāris reizes labāks sastāvā"
Didra nezin, kas ir zin-zino sastāvā, bet tai pat laikā zin, ka tas ir daudz labāks sastāvs nekā Naura dārgās zivju eļļas ??? Super reklāma!
Tastastas @ 06.12.2024 17:05Jums arī sarunājoties ar draudzeni kaktā ir nolikts telefons, kurš visu filmē? Īpaši ar to draudzeni, ar kuru tiekoties it kā nekad negriboties filmēties, jo kopā pavadītais laiks ir tik vērtīgs un katru pateikti vārdu gribas iededzināt atmiņā.
Cik tālu vēl šītā slimā ies?
Tricks and Tips @ 07.12.2024 13:31
Kad sāka stastit kas ir tie brinumlidzekli kas noveda pie menesreizu atsaksanas sapratu- sadomaja pasakas reklamas vajadzibam. Nu Tā , nu Tā reklamē. Skaidra lieta ka tas viss tapec ka vajadzeja noreklamer Zinzino. Tur par bernam skaidrs.
Vel kas man lika aizdomaties, ka Anna parak emocionali noreageja vienā vinas video, raudāja un neizskatijas samaksloti. Varbut tam visam iemesls ir nevis menesreizes bet gan grutniecība jau?
krixis3 @ 06.12.2024 17:17Tur tajā ģimenītē nekas nav kārtībā. Grib bērnu, bet negrib normāli ēst. Grib bērnu, bet seksa nav. Grib bērnu, bet vispār neko nejēdz no sieviešu lietām. Es nezinu ko viņa tur ir salietojusies, lai tās mēnešreizes dabūtu, bet neko pareizu. Un viņa teica, ka Dubajā tagad 2. reizi bija. Kaut kad jau nostrādāja. Bet ja viņa paliks stāvoklī. Nu nezinu. Viņa taču atkal badosies. Bet tagad nav tādu rezervju kā iepriekš.
Un jeibogu, ja Tu gribi bērnu, nu taču taisi čiki piki katru dienu. Ir mēnešreizes, nav. Varbūt paveiksies. Bet ja vīrs nezina, ka sievai jau 2 mēnešus ir MR, NU TAD sorry. Tur kaut kas nav riktīgi.
queen2820 @ 06.12.2024 23:08
Elīna vienkārši dzīvo pēc kāda "to do list" , lietas kas obligāti jāizdara . Kautkur viņa minēja , ka grib visus bērniņus līdz 30 gadiem piedzemdēt.
Bet nu jā , interesanta sieviete , negrib pieņemties svarā , bet grib iznesāt bērnu . Kā tas iet kopā? Un kas tas bija viņai par tekstu pirms pāris dienām storijā, ka viņa tad būs vienkārši suņu mamma.
Thesera @ 06.12.2024 14:43
zinu, ka man ar nebija tipiski, bet man precīzi mēnesi pēc dzemdībām atsākās regulāraa mēnešreizes, kaut bērnu pati baroju 6 mēnešus.. zinu arī mammas, ka mēnešreizes bija līdz 7 grūtniecības mēnesim..
Var būt visādi ?
Kirbis32 @ 06.12.2024 12:26
Manuprāt ,ja vīrietis ir labs gultā,tad ar tādu seksu gribas katru dienu,es pēc savas pieredzes,tāds kurš prot būt kaislīgs,skūpsti utt.
Un tad ir garmaicīgs tipiņš ar nepārāk labu peni,neko neprot,tik uzguļas un 3 min beidz,tad ar tādu arī aseksuāla var palikt. Ja sieviete negrib seksu,vainīgs ir vecis,jo būsim reālas,labiem džekiem gribas atdoties,tādi kas prot paņemt,arī 8ned pēc dzemdībām,bet es par dzemdētājam nevēlos uzsvērt to ļoti,katrai savs bums hormonu.
Palieku pie saviem secinājumiem un redzot Nauri,var redzēt ka paņemt un nodarboties ar seksu šis jenots neprot.????
Tricks and Tips @ 07.12.2024 13:27
Akdievs ko var dramatizet? Un ka ar rokal pa jelam galam un olam? Rokas nomazgat pec tam nevar? Man ari viņa besī bet nevajag kasities virsū kasīšanās pec.
Sezam @ 06.12.2024 10:07Nabadziņa 2,5k iztērējusi, lai tiktu pie mēnešreizēm. Varēja atdot tos forumam, jo visas kā viena teica-ēd normāli! Kā var būt tik stulba!
Esot cerējusi, ka tikšot pie bērna bez mēnešreizēm… mož arī bez vīrieša ceri tikt pie bērna??
Nu reāli būs dublis divi Jaunavai Marijai!
Jo tikai Dievs palīdzēja, ārsti jau nē… tikai ticība!
Droši vien abi ar Ņuriku vakarā palūdzas tā vietā, lai nokniebtos ?
Lai Tev veicas.
Candelaria @ 06.12.2024 08:34
Viņa vēl grib dot padomus laimigai laulibai.Kā tas vispār ir iespējams diviem jauniem cilvēkiem dzīvot kopā bez sex.Uzšmorēja Džoistiku un viss beidzās. Stavokli negribējās un pec tam visādi iemesli. Pat izteicas,ka negribejas jo neuznema veseligos taukus.Tur kaut kas galigi neiet kopā. Vai nu Naurim ir kada mīļākā ,vai nu viņam tiešām neinterese sievietes.
PRECĪZITricks and Tips @ 07.12.2024 14:16
Vina pasaka ka nav seksa ar Nauri un jus noticat
Vina pasaka ka bija 2 menesi menesreizes un nauris pat nezinaja, jus noticat,
Vina pasaka ka nav menesreizes jau 2 vairak gadi jis noticas.
Vina saka ka ar saviem sekotajiem ir vienmer atklata pilnibā lidz kaulam jus noticas.
Sarkanās linijas parkaj bet joprojam daudzi turpina ticet katram faktam ko vina storijos stasta.
Vina manipulē ar leticigajiem. Atveriet acis. Nevienam vinas vardam nevar ticet. Attisitiet kritisko domasanu.
Vinai haipu vajag jo ne jau ar saviem panakumiem vina uz prieksu iet bet ar cilveku uzticibas iegusanu uz meliem balstitu
Tricks and Tips @ 07.12.2024 14:16
Vina pasaka ka nav seksa ar Nauri un jus noticat
Vina pasaka ka bija 2 menesi menesreizes un nauris pat nezinaja, jus noticat,
Vina pasaka ka nav menesreizes jau 2 vairak gadi jis noticas.
Vina saka ka ar saviem sekotajiem ir vienmer atklata pilnibā lidz kaulam jus noticas.
Sarkanās linijas parkaj bet joprojam daudzi turpina ticet katram faktam ko vina storijos stasta.
Vina manipulē ar leticigajiem. Atveriet acis. Nevienam vinas vardam nevar ticet. Attisitiet kritisko domasanu.
Vinai haipu vajag jo ne jau ar saviem panakumiem vina uz prieksu iet bet ar cilveku uzticibas iegusanu uz meliem balstitu