neviens NORMĀLS vīrietis nevilks rozā jakas, kleitas un visu pārējo. Tikai pediņi kā ņurisMākoņu Dejotāja @ 15.11.2024 15:40Ak Dievs nu Nauri ??
Tad viņš priecīgs, kā mazs bērns, kad ir iespēja uzlikt kleitu un rozā pufaiku, ka arī citus apģērbus rozā krāsā. Tad, liek savas puspidra bildes. Tagad, ir metlīša virinatājs.
Ja, mans vīrs tā uzvestos, tad dabūtu ar slapju lupatu pa seju.
Kotulūr @ 15.11.2024 16:26neviens NORMĀLS vīrietis nevilks rozā jakas, kleitas un visu pārējo. Tikai pediņi kā ņuris
Japānas princese @ 15.11.2024 17:38"Tu nevari rudenī nopļaut tomātus, ja neesi pavasarī iesējis" Elīnas domu graudi ir netverami.
Kotulūr @ 15.11.2024 11:05Didrihsones uzņēmums kļuvis par vienu no lielākajiem brendiem Latvijā..... ???blēeeģggggg
Gudralapsa @ 15.11.2024 17:40
Hahahahahhaa ??? ak dies, cik slikti! ?? un lai šito pa 170 EUR klausītos? ??
mani arī nobloķēja. Pizda.. dzīves apstajas. Lai bloķē kaut 10 profilus PIE DIRSAS.barbieyyy @ 15.11.2024 17:52Es jeeeb.. atbildēju vienai viņas fanītei,ka arī ir cūka kad mazgā matus 1x vai 2x nedēļā matus un mani uzreiz nobloķēja. Tātad viņas visas tur ir cūkas?Jo tas ir reāli pretīgi meitenes.
barbieyyy @ 15.11.2024 17:52Es jeeeb.. atbildēju vienai viņas fanītei,ka arī ir cūka kad mazgā matus 1x vai 2x nedēļā matus un mani uzreiz nobloķēja. Tātad viņas visas tur ir cūkas?Jo tas ir reāli pretīgi meitenes.
Nu vispar mati nav jamazgā katru dienu,ja iespējams vislabākais ir katru 4turto dienu.tas ar sanak 1-2 reizes nedēļā.Ja saknes nav sataukojušās,un nav sapūstas,lakas ,želejas.Atkarīgs no galvas ādas stāvokļa.barbieyyy @ 15.11.2024 17:52Es jeeeb.. atbildēju vienai viņas fanītei,ka arī ir cūka kad mazgā matus 1x vai 2x nedēļā matus un mani uzreiz nobloķēja. Tātad viņas visas tur ir cūkas?Jo tas ir reāli pretīgi meitenes.
Bombīgā @ 15.11.2024 18:59Nauris savam ego ir uzķūnējis mašīnu bet visu dienu velk garumā un ķipa nerāda! Nu nopietni? Cik daudz LV dzeki parlimee masinas un vnk.brauc in vina draugi-dzeki spbrino, a sitais petuks velk visu dienu un domaa ka visi to vien dara kaa ar nepacietibu gaida redzet vina tačku ??♀️ un kam petuks atradis un no ka dzirdes komentus? Jap no mazajam fanitem. Nu lai jau tiek petukam pamerisanas ar kraniem ????pret meičukiem.
Forsi redzet,kaa sie perk sev viskaut ko,pa mega naudam remontes telpas, a pasas dels kaa tads barenis dzivojas ar aukli. ? panem ieliec privataja bernudarza,attisti bernaa spejas un talantus, ļauj bernam socializeties,bet nee labak lai sez ar vecu pensionari,kura palasa gramatinjas un vinam pietiek. Nu gruta viniem abiem galvinja
sauliiite.paula @ 15.11.2024 20:34Cik melnās naudas iztērēja uz šo pasākumu? Un vēl sūdzās, ka klātienes veikals ir jāklapē ciet.