Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 869
Reģ: 14.09.2024
Roze sarkanā @ 14.11.2024 18:52
pilnīgi piekrītu. Didra taču zvērēja,ka biļetes kļūs dārgākas?Reklamēja,ka nopirka biļeti tā apaļā modele Anda un fotostudjas īpašniece Karakaja. Protams,es neticu,ka viņas pirka, vienkārši reklamēja priekš Elinas. Un kā Elina gatavojas tam pasākumam?Kā pamatskolas skolniece??biznesmene?????nodrāztas frāzes ieraksta blociņā?Elina vispār datoru lietot māk????

Tas, protams, nav nekas, ka viņa ar roku kladē kaut ko raksta, es arī tā darītu. Bet nu, zinot Elču, viņa tak datoru ieslēgt gan jau nemāk un programmu, kurā rakstīt, arī neatpazīs. Ienāks vēl forumā un sāks drukāt 😂
14.11.2024 23:09 |

Reitings 27
Reģ: 07.09.2024
Kura ir redzejusi Alda Gobzema staastu "Purvā" atmaskotas tika daudzas sabiedriba zinamas personas. Tsk.Ceriņš,kurs pec tam naca klaja ar atzisanos ka krapj sievu. Vai kada piefikseja ka taja paviideeja ari Didrihsoni??? Jap un ta ari nekads info nenaca gaismaa!!! Kapec? Tapec, ka vina profila augsgalaa bija vina konts. Un kad vins beidza so sadalu un stastus par gimenes nodevejiem,tad ari pateica paldies par naudu uz konta, ka nu vares apmaksat berniem skolu. Tatad var izsecinat,ka Naurix dabuja samaksat Gobzemam,lai vins klusetu. Pieļauju,ja Elinchiks pasiveretu pa kontu izdrukam,tur paraditos parskaitijums A.Gobzemam 😜😜😜
Bet ko tur brinities,Elina Naurim ir tikai darba mašīna,kuru jāuzķūnē,lai labāk strādātu un pelnītu naudiņu īpašnieka (Naura) kontaa. Tak neviens neredz nākotni ar tādu smirdīgu,nekoptu,parmaaletu,par gimeni nedomaajosu objektu .....
15.11.2024 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)