bublicious @ 07.11.2024 08:08
Es jebaķ, kas tas vispār pa drausmīgu sacepumu- tā taču nav lazanja. Acīmredzot viņa nav ēdusi lazanju, jo visi zin, ka pamatā ir tomātu mērce. Pat ja taisa veselīgo vai veģetāro versiju visi liek tomātu mērci?? Es brīnos kā Nauris vispār viņai nav pateicis, ka neēdīs
I have a question @ 07.11.2024 10:52Tādas pārbūves un remontus īrētās telpās taisa tik ar īpašnieka/izīrētāja piekrišanu, ne?
Ja tur cilvēks ir piekritis viņas balagāna idejai, ok fine. BET es tomēr domāju, ka Didriķi tur visu dara uz savu galvu... es kā īpašnieks to redzot izmestu ara.
IELEJIET UN NOSLĪPĒJIET BETONU SAVĀ NOLIKTAVĀ LAI NEIZSKATĀS TUR PĒC TIRGUS PAGRABA.(tas tāds padomiņš no forumnieces??)
LivaLauva1 @ 07.11.2024 11:02
Tas, kas izīrē telpas, viņiem ir vienalga, jo tik un tā, ja nāk kāds cits normāls un stabils uzņēmums, viss tiek veidots pa savam. Protams, sist laukā sienas ir jāsaskaņo, bet kopumā - tava telpa, dari ko gribi! Vismaz cik bijusi mana pieredze, varu teikt, ka viņiem ir vienalga. Gribi citu grīdu? Nav problēma. Gribi jaunu virtuvi? Forši, uz priekšu!
Es, protams, netaisītu viņu stilā, bet, pēc manām domām, prasās atsvaidzināt, ja, protams, ir finanses.
Mashka Kakashka @ 07.11.2024 11:06
Tā gluži nav, ka var darīt ko grib. Pie telpu nodošanas gan līguma sākumā, gan līguma beigās, tiek parakstīts PNA, kur atrunā telpu stāvokli, iekārtojumu, mēbeles, utt. Nododot telpas, tās vienmēr ir jānodod tādā stāvoklī kādā viņas bija pieņemšanas brīdī. Īpašnieks ir tiesīgs piestādīt rēķinu par remontdarbiem, ja viņam tas jādara par saviem līdzekļiem, lai atgrieztu telpas iepriekšējā stāvoklī.
LivaLauva1 @ 07.11.2024 10:18
Nu ja ir runa par lazanju, tad pamatā ir mērce ar sieru, pienu. Protams, ir vairāku veidu receptes, bet klasiskā ir ar sieru un pienu + vēl visa kā. Ja ir veģetārā vai veselīgā, tur arī ir katram savs.
Tastastas @ 07.11.2024 11:28
Principā lazanja ir divu mērču sakopojums - Bešamela un Boloņas, ja nav vienas vai otras, tad tā nav lazanja. Bet tas jau nav brīnums, ka Didriķe tādas lietas nezina un tikai kaut ko sasviež kopā no tā, kas mājās mētājas.
Tā ir uzrunājoša reklāma nākotnes darbam ONLYFANS.Mashka Kakashka @ 07.11.2024 08:55Kas ar šo domāts? Zelta lietus? ?
vai ne. Mani pat brīžiem kaiti, ka bērns pat pačurāt neiet bez manis. Bet tas arī ir tik mīlīgi.Aizspogulia @ 07.11.2024 13:30Elīnai neliekas, ka tas ir normāli ka bērns grib mammu? Iet kopā ar mammu gulēt, iet ar mammu mazgāties. Vnk ko- tici vai nē Elīn, tā ir katrā ģimenē, ka bērns grib darīt lietas kopā ar mammu un tēti.
Tam nebūtu jābūt nekam tādam, lai to izceltu.
+ Es neskatos viņu regulāri, bet visi video ko es esmu redzējusi ar viņu un bērnu ir skatoties tv. Un tajā brīdī Džeisonam ir pilnībā vienalga, ka Elīna tur blakus sēž. Viņš kā hipnotizēts skatās ekrānā
LivaLauva1 @ 07.11.2024 11:59
Es ar jums netaisos strīdēties par kaut kādu mērci. Ja kāds uzskata, ka ir boloņas mērce, do you! :D Nav runa par to, kā gatavo gaļu, es runāju konkrēti par mērci. :D
LivaLauva1 @ 07.11.2024 10:18
Nu ja ir runa par lazanju, tad pamatā ir mērce ar sieru, pienu. Protams, ir vairāku veidu receptes, bet klasiskā ir ar sieru un pienu + vēl visa kā. Ja ir veģetārā vai veselīgā, tur arī ir katram savs.
carsharing atkrīt, jo viņa neprot nedz braukt, nedz parkoties.. sapisīs mašīnu jau pirmajā krustojumā un būs jāmaksā vēl nauda par paņemto mašīnuCasoria @ 07.11.2024 17:41cilvēks ar tik lieliem naudas līdzekļiem nevar sev atļauties ar taksi pabraukāt, carsharingu paņemt.. nja :D
gribēji teikt "izdalītas" 😁😁😁 adekvāti cilvēki neies klausīties huiņu visu dienuCallMeAnnika @ 06.11.2024 19:02Ja vietu skaits ir 150, tad 8 dienu laikā ir nopirktas 10 biļetes. :D
Jā, publisks, bez iepriekšējas rezervācijas, katru dienu no 12-14.Tastastas @ 07.11.2024 16:32Tas Delikatešu brančs tāds publiski pieejams?
Ja jā, tad tas tā normāli, ka Didrene grābstās un cilā paplātes ar saviem knaģiem? Nu noreklamē to vietu smuki uzfilmējot visu piedāvājumu un pacilā savu piekrāmēto šķīvi, ja tā kaut ko gribas cilāt. ?