Meja @ 06.11.2024 19:47https://failiem.lv/u/kdmckszjdf
Man tās krūtis sāk izskatīties pēc lielas dirsas! :)
Meja @ 06.11.2024 19:47https://failiem.lv/u/kdmckszjdf
Man tās krūtis sāk izskatīties pēc lielas dirsas! :)
Nepareizi. VIP: 15 biļetes, 1+1: 49 biļetes, standarta: 27 biļetes.pidrihsone @ 06.11.2024 21:00Kāda ir biļešu statistika šodien?
Vai pareizi, ka
VIP: 14 biļetes,
1+1: 47 biļetes,
standarta: 27 biļetes?
Drīz no pakaļas tās biļetes metīs :D
Tāpēc jau uztaisīja konkursu, kur dod bez maksas 2 biļetes.pidrihsone @ 06.11.2024 21:00Kāda ir biļešu statistika šodien?
Vai pareizi, ka
VIP: 14 biļetes,
1+1: 47 biļetes,
standarta: 27 biļetes?
Drīz no pakaļas tās biļetes metīs :D
Noskatījos to interviju.imnotarobot @ 06.11.2024 21:51Askētiķis Miķelis intervē ED, zemāk jau nav kur nokrist dēļ naudas. Tātad ar šo faktiski askētiķi publiski paziņo, ka lētā mode ir ok, ja vien to ieliek rozā plastmasas maisiņā un kastītē un uzsit gaisā ar bombīgu fotosesiju, tātad - intstagramable un po, ka tas viss nonāks miskastē - gan tās lētās lupatas, gan rozā maisiņš ar jauno logo ? https://www.youtube.com/watch?v=6YUchhTZ1Sw ?☣
Jo Šlesers ielicis postu, ka Trampam ASV arī pirmajā vietā. :DTutuvojies @ 06.11.2024 22:46Šodien beidzot guvu pēdējo punktu uz i, lai atsekotu abiem īpatņiem - Naura storijs par Trampa uzvaru. Tas atgādina, kuru politisko pajoli un vērtības viņi paša atbalsta. Un, pat ja tas ir piliens okeānā, es varu neatbalstīt viņus ar savu sekošanu un piedalīšanos runās ap un par viņiem.
krmmm @ 06.11.2024 23:10Naurim vakariņās puspaciņa sviesta un siera klucis. Viss sapļeckāts ar makaroniem un nedaudz gaļas. Viņa tiešām ķer kaifu no citu nobarošanas, pat ja tie citi cenšas ēst normāli
Tutuvojies @ 06.11.2024 22:46Šodien beidzot guvu pēdējo punktu uz i, lai atsekotu abiem īpatņiem - Naura storijs par Trampa uzvaru. Tas atgādina, kuru politisko pajoli un vērtības viņi paša atbalsta. Un, pat ja tas ir piliens okeānā, es varu neatbalstīt viņus ar savu sekošanu un piedalīšanos runās ap un par viņiem.
krmmm @ 06.11.2024 23:10Naurim vakariņās puspaciņa sviesta un siera klucis. Viss sapļeckāts ar makaroniem un nedaudz gaļas. Viņa tiešām ķer kaifu no citu nobarošanas, pat ja tie citi cenšas ēst normāli
lasa tak gan viņa, tas ka pļurkst, ka nelasa, nenozīmē ka tā nav. Tikai viņa domā, ka viss ko te runa, ir tikai heita un skaudībaCallMeAnnika @ 06.11.2024 22:35Noskatījos to interviju.
- Ļoti uzsver Dievu.
- Elīna vispār nelasa komentārus, ar meiteni (darbinieci) ir atrunāts, kādas ziņas viņai nodot, tāpēc viņa ir atrauta no realitātes.
- Elīna grib influenceru lielu ballīti, ar meitenēm, ar kurām ir cieša saikne.
- Elīna varētu būt pasākuma organizatore, jo organizē visu laiku projektus.
- Elyndi nosaukums jeb Elīnas auto uzdāvināšana bija mārketinga triks, lai cilvēki sāktu runāt apkārt, uztaisot reklāmu.