Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 3408
Reģ: 11.10.2022
CallMeAnnika @ 15.10.2024 16:29
Elīna "bija slima", jo nebija Nauris. Tēlo.

Tik slima, ka trešajā dienā lec treniņā dančus uh un ah! 🙈 nu parasts cilvēks trešajā dienā vēl diezgan pasūdīgi jūtās, ja apslimis! Bet vismaz bija iemesls divas dienas neēst un mest svaru nost! 😉
16.10.2024 05:25 |

Reitings 15
Reģ: 28.01.2024
CallMeAnnika @ 15.10.2024 23:44
kas vainas skinny jeans? Šeit nerunāju konkrēti par Elīnu, bet vispārīgi. Ja man patīk, es velku to, kas man patīk un kas ir ērti, nevis kas ir modē.

Tapec, ka skinny jeans - ta kaa to velk Didra izskatas morali novecojis skats un izgajis no modes.
Es tiesi nesen papetiju, kas skaitas laikmetigi saistiba ar skinny jeans, jo taa kaa kadreiz tas vilka - izskatas paakjiski pa lielam. Man pasai bija chupa ar skinny jeans un domaju, ko lai dara ar taam.
Izmetu visas kas bija neertas vai pa mazu un 2 atstaju, kuras vel kaut ka var savilkt ar kaut ko un neizskatities kaa 10 gadus atpakal jebshu, kaa Didras mode sodien.
Ir tomer atskiriba - vai izskaties moderni un laikam liidzi, vai izskaties kaa 10 gadus atpakal no humpalam izlidusi paakje.
16.10.2024 06:55 |

Reitings 11385
Reģ: 05.07.2020
Aizspogulia @ 15.10.2024 23:34
Elīna sevi šodienas raidījumā parādija drausmīgi. Neiet runa par to, ka mājās nav pieci krēsli vai servīze pieciem cilvēkiem. Neiet pat runa par to, ka nevar aiziet līdz kaimiņiem un uz stundu aizņemties divus krēslus. Beigās viņa uz pavāre sēdēja un iglu klučiem. Viesis un klučiem. Vai tiešām Nauris savu krēslu nevarēja piedāvāt pavārei un paši saimnieki sēdēt uz klučiem. Visiem normāla izmēra trauki, piederumi. Viņai mazā tējkarotīte un brulē trauciņš.
Vēl kas ļoti krita acīs. Tik līdz viņa sāk runāt, rokas beidz kustēties. Šeit arī viss skaidrs, kapēc viņa ir tik “aizņemta”. Divas darbības nevar apvienot un muldēt viņai patīk.
Visu ko viņa pagaršojas izskatijās, ka vems. Un saldo pat neaiztika.
Nauris!!! pat izcēlās uz viņas fona ar to, ka viņam ir kaut jel kādas manieres, spēj normāli ko nokomentēt un ciena pavāru.
Par to, ka “aizmirsa”, ka viņi nedzīvo divatā, bet viņai ir bērns nav komentāri. Tas norāda tikai uz to, kas jau ir redzams, viņas attieksmē pret bērnu. Viņa NAV viņas dzīvēs. Bēdīgi
šausmas..! Pat neslēgšu skatīties,lasot jau kauns paliek..
16.10.2024 07:46 |

Reitings 10318
Reģ: 27.02.2022
tas kurš to šovu komentē, tas laikam nav Elīnas fans :D:D:D pirmais jaut. " Vai tev patīk ēst?" :D:D:D un tad pēc tam, kad jautāja vai grib ko jaunu uzzināt un viņa protams pateica, ka nē, jo visu jau māk :D:D viņš skatītājiem atgādināja "par cik elina neko jaunu negrib uzzināt, ši informācija ir jums" :D:D:D tā pavāre arī jautāja, kā var dabūt tik daudz sekotājus, nepērkot. visi zin, ka puse followeri viņai tur kkādi nekādi :D
16.10.2024 09:07 |

Reitings 423
Reģ: 06.07.2024
Gudralapsa @ 16.10.2024 05:25

Tik slima, ka trešajā dienā lec treniņā dančus uh un ah! ? nu parasts cilvēks trešajā dienā vēl diezgan pasūdīgi jūtās, ja apslimis! Bet vismaz bija iemesls divas dienas neēst un mest svaru nost! ?

Es viņai noticēju😀😅
Viņai ir tāds riebums palikt ar savu sīci divatā ,ka būtu gatava sev pirkstu nogriest,lai tik Nauris atlido no Nekurienes.
Briesmas,briesmīga sieviete.
16.10.2024 09:30 |

Reitings 423
Vakar paklauaijos to šefu gaidijāt. Visu laiku pezpoņā saka,kaifā,brutāli,brutālā kaifā,močīt,brutāli,kaifā,kaifā.
Es pat nesapratu ko viņa runā,man aizgāja ciet😀😀😅 viņa nelieti kaut kādas tabletes?? Reāli kā zem medikamentiem.. briesmas. Lasot grāmatu kaut kādu vārdu krājumu uzņemt sevī,nekā,nekā. Lasa gan jau un nesaprot ko lasa vai viņai tur rēgojas vārdi -kaifā,kaifā,brutāli.
Kas tā visp runā? Niks endziņš maybe vēl. 😀😃😅
16.10.2024 09:40 |

Reitings 513
Reģ: 05.04.2023
Chikatello @ 15.10.2024 22:00

Neuzlabos Didras gadienaa, bet vismaz nesapisiis to vairaak ar savu hvz kadu kjimisko sastavu. ?
Mozhums tejas ir bomzhu teejas un punkts. Tie kuri apgalvo ka taa nav, ir vai nu bomzhi vai nu dalbaani, kas vel nezin kaa jagarsho labas kvalitates teejai.
Paskatijos to Didras modi - nu reali jaunaam meitenem taas lupatas un tie lielie kluchi. Ap 30 gadiem taa gerbties butu jau vulgari un ljoti bezgaumigi. Bet vinai vel dodam 2 gadus lai pamainitu savu stilu. Bet tiesi savu stilu, kas neliegtu varbut tirgot shitas bikbok veidigas lupateles jaunkundzeem 16-23.
Bet ja tas skinny jeans turpinasies vel shogad un shada kombinacija- tad chista deretu noslanit to lupatlasi ar kadu modes zhurnalu vai kaa savadak iebakstit purnu tajaa, kas skaitaas ultranemoderni uz doto bridi ?

Možums pacinās ir dabīgā piparmētra, kumelīte. Ja es no sava dārza plūkšu piparetru un kumelīti, taisīšu tēju, es arī būšu bomze?😀 es zidaini vannoju Možuma kumelišu tējā, tātad viņš ir bomzis?😀 Tu kaut ko jauc, "brenda" tēja Tevi nepadarīs par super KRUTU un nedos super labu veselību.
Tad jautājums - kas ir KRUTĀ , NEbomžu tēja? Mača? Liptons, no kuras krūzitē virspusē peld ķīmiska plēvīte?
16.10.2024 09:41 |

Reitings 10318
Kirbis32 @ 16.10.2024 09:40
Vakar paklauaijos to šefu gaidijāt. Visu laiku pezpoņā saka,kaifā,brutāli,brutālā kaifā,močīt,brutāli,kaifā,kaifā.
Es pat nesapratu ko viņa runā,man aizgāja ciet??? viņa nelieti kaut kādas tabletes?? Reāli kā zem medikamentiem.. briesmas. Lasot grāmatu kaut kādu vārdu krājumu uzņemt sevī,nekā,nekā. Lasa gan jau un nesaprot ko lasa vai viņai tur rēgojas vārdi -kaifā,kaifā,brutāli.
Kas tā visp runā? Niks endziņš maybe vēl. ???
kaut kādas manieres, sievišķīgums, elegantums viņai ir svešas lietas. kur nu vēl normāls vārdu krājums. :D:D:D
16.10.2024 09:47 |

Reitings 15
The Princess @ 16.10.2024 09:41

Možums pacinās ir dabīgā piparmētra, kumelīte. Ja es no sava dārza plūkšu piparetru un kumelīti, taisīšu tēju, es arī būšu bomze?? es zidaini vannoju Možuma kumelišu tējā, tātad viņš ir bomzis?? Tu kaut ko jauc, "brenda" tēja Tevi nepadarīs par super KRUTU un nedos super labu veselību.
Tad jautājums - kas ir KRUTĀ , NEbomžu tēja? Mača? Liptons, no kuras krūzitē virspusē peld ķīmiska plēvīte?

Nē, tieši dārzā vāktā tēja ir dabīgā, nevis možums sūda pārpalikumi nosmidzinātie, saslaucītie no zemes paciņās, kurās tu vēl mērcē savu bērnu.
Liptons ir tieši tāds pats ķīmisks sūds, kā visas pārējās 80% tēju lielveikalu plauktos.
Tereško un Rūķīšu tējas ir ok un ja gribas ko eksotiskāku varu ieteikt Barons tējas. Vēl Centrāltirgū ir tā zāļu sieva, kura tirgo ievāktas Latvijas pļavās tējas.
Neuzskatu šīs tējas par "brendīgām", bet augstas kvalitātes gan! Vismaz garšo pēc tējas, atšķirībā no možums un liptonveidīgajiem mēsliem. Man būtu bail vēl tādā sūdā mērcēt savus bērnus :D
16.10.2024 10:34 |

Reitings 30
Reģ: 02.09.2024
Chikatello @ 16.10.2024 10:34

Nē, tieši dārzā vāktā tēja ir dabīgā, nevis možums sūda pārpalikumi nosmidzinātie, saslaucītie no zemes paciņās, kurās tu vēl mērcē savu bērnu.
Liptons ir tieši tāds pats ķīmisks sūds, kā visas pārējās 80% tēju lielveikalu plauktos.
Tereško un Rūķīšu tējas ir ok un ja gribas ko eksotiskāku varu ieteikt Barons tējas. Vēl Centrāltirgū ir tā zāļu sieva, kura tirgo ievāktas Latvijas pļavās tējas.
Neuzskatu šīs tējas par "brendīgām", bet augstas kvalitātes gan! Vismaz garšo pēc tējas, atšķirībā no možums un liptonveidīgajiem mēsliem. Man būtu bail vēl tādā sūdā mērcēt savus bērnus :D

Nu tak ej par savām tējām runāt savā tēju beztēmā, nevienam šeit neinteresē
16.10.2024 10:47 |

Reitings 15
Casoria @ 16.10.2024 10:47

Nu tak ej par savām tējām runāt savā tēju beztēmā, nevienam šeit neinteresē

Tad huļi aizstāv bomžu tējas? Ja būtu tik ļoti pohuj, neviens man pat neatbildētu nevienu komentāru un ar putainām žaunām neaizstāvētu bomzīgās možums tējas dzeršanu :D
Labāk skaties, ka tik Didrenei drīz neuzrodas Barons tējiņas pilna dirsa pēc šī čaja kašķa :D
16.10.2024 10:50 |

Reitings 1507
Reģ: 22.03.2024
Burgers domāja, ka dalīs puķes un visas pie tā pediņa skries klāt.
16.10.2024 10:59 |

Reitings 1507
Reģ: 22.03.2024
Labāk iečekojat "Šefu gaidījāt " raidījumu un paskatieties kā pedins ir apģērbies. Elyndi outfita vnk pēc normāla pildīta kebaba izskatās 😂
16.10.2024 11:05 |

10 gadi
Reitings 1089
Reģ: 11.04.2010
Elīna savus "mātišķos" video ar dēlu filmē tikai tad, kad ir nosēdinājusi viņu pie multenēm un viņš ir pilnīgi ielīmējies ekrānā. Viņš lielākoties pat lāga nepamana, ka viņa ir tur blakus un ar savām sardelēm bučo viņam pēdas, tēlojot happy family. Ļoti pārliecinoši, Elīn.
16.10.2024 11:45 |

Reitings 679
Reģ: 14.09.2024
Chikatello @ 16.10.2024 10:34

Vispār visas maisiņu tējas lielākoties ir mēsli, kuros var sagāzt da jebko.
Ja gribam būt tēju eksperti, tad ir jādodas uz tēju meistarklasēm, tējas gatavošana ir īpašs process. Vislabākās ir sava pagalma augu tējas (vēlams no laukiem, ārpus piesārņojuma teritorijām), ja vēlas pirktās, tad jāpērk birstošā tēja. Nezinu par Baroniem, ķeizariem vai cariem, bet,zinot, ka Anglijā tēja ir goda vietā, tad priekš manis labāka ne zāļu tēja ir Twinings, bet zāļu tējas ir pašlasīta piparmētra un liepziedi.
Cerams, ka nevajadzēs atvērt atsevišķu tēju foruma lapu un varam atgriezties pie Didriķu apspriešanas 😂
16.10.2024 11:50 |

Reitings 679
Reģ: 14.09.2024
Jūs arī skapī glabājat drēbes ar nenoņemtām birkām? Man liekas, ka visas tās lupatas jau viņa tāpat visu laiku valkā, kāpēc tagad stāsta, ka tas jauns un visām birkas klāt? 🤔
16.10.2024 11:55 |

Reitings 10318
Tastastas @ 16.10.2024 11:55
Jūs arī skapī glabājat drēbes ar nenoņemtām birkām? Man liekas, ka visas tās lupatas jau viņa tāpat visu laiku valkā, kāpēc tagad stāsta, ka tas jauns un visām birkas klāt? ?
droši vien kad izmazgā, lupata paliek par grīdas lupatu un visu laiku ņem jaunas :D
16.10.2024 12:02 |

Reitings 423
Didrai sodienas story apenes otrādi.😀😀velk savu jauno garderobi mugurā ar visām birkam veikala.
16.10.2024 12:06 |

Reitings 423
krmmm @ 16.10.2024 11:45
Elīna savus "mātišķos" video ar dēlu filmē tikai tad, kad ir nosēdinājusi viņu pie multenēm un viņš ir pilnīgi ielīmējies ekrānā. Viņš lielākoties pat lāga nepamana, ka viņa ir tur blakus un ar savām sardelēm bučo viņam pēdas, tēlojot happy family. Ļoti pārliecinoši, Elīn.

Parasti rotaļās ir acu kontakts pat vaig acu kontaktu starp bērnu un māti. Acu kontaktszveidojas jau pirmajās nedeļās zīdainim ar mammīti zīdot un uz pārtinamā galdiņa,viņiem izskatās nav tā elementārālā,ko pati māte daba ir devusi!😀.Elīna nomāc visu dabīgo,nomāc saikni un mīlestību, un nav brīnums, ka nevar stāvoklī palikt!!
Reāls piemērs ir Elīna, māte miskaste,atkritums! Pat par māti negribas dēvēt,vienkārši Elīna,Elīna miskaste.
16.10.2024 12:26 |

Reitings 423
Un tā Turku pupu operācija.😀😀pups mazāks,šībs,augstāk,zemāk.😀😀kur var sevi tā necienīt un neredzēt,apenes ar vilkt atžgārni, ƙipa baigi lielās viņa vai kaifo par savu mūmijas ķermeni.😀😀🫠 ugi sheinā pa 14 eur tādi paši.
16.10.2024 12:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits