ieva_she @ 14.10.2024 11:59Kā Nauris kaut kur izbrauc tā sākās-negulētas naktis, nav apetītes, es raudu, man slikti, liesa sāp utt... Un tā katru reizi ?
Bet par visu visvairāk mani patīk Naura bilde tajā baseinā ? diez kas tie par darbiem ?
nekas. Didras aizstāvēs jau rakstīja, ka ir ok ka Dzeisons neruna. Varbūt 10 gados kādu teikumu iemācīties salikt kopā.Gudralapsa @ 14.10.2024 15:02Tagad toč var redzēt, kur Elīnai viņas galda manieres - mamaša arī lobsē pa taisno no pannas, iedod mazdēlam un vēl sunītim pie reizes! Skaisti! ? un bāc, nu nošajiet mani, viņi tak tam Džeisonam to knupi bāž visu laiku, jo viņš īd. Tās ir vienīgās skaņas, ko viņš izdod - nu nav tas ok, ne tas knupis, ne īdēšana kominicējot!
ieva_she @ 14.10.2024 17:59Ir 29 grādi un es uz Tenerifi atvedu Temu bikses ????
Vai tomēr Termo? ?
Dainuviete @ 14.10.2024 11:41
Pilna māja ar bērniem - davai uztaisīšu Tiramisu ar 6 espresso, perfekta kūčelīte maziem bērniem :D
Devindesmitseptini @ 14.10.2024 22:05Didra šausmās, ka bērnudārzs(Annas meitas) mājās un pēc tam būs jātaisa ģenerālā tīrīšana, mantas izmētātas utt.. Nē, Didriņ, arī ar vienu bērnu mājās tā ir ikdiena, tikai tavējais jau ikdienā ir nosēdināts pie tv ar puļķi mutē, un līdz mantām netiek. Nez kā Annai nav pretīgi to visu klausīties, ka ārprāts, cik traks vakars un kā nu tagad lai atiet no šī trakonama. Annai tā ir ikdiena, vai vismaz bija, kad mazās negāja uz bērnudārzu. Es vispār nesaprotu, par ko abas runāt var, ja mammu tēma Didrai ir sveša. Nav ok visu laiku runāt par bērniem, piekrītu, bet tādai kā Annai, kurai bērni šobrīd ir ļoti ļoti liela daļa no dzīves... Es nesaprotu.
Chikatello @ 14.10.2024 22:10Ieraudziju sodien storijaa pretigo leeto Mozhuma teeju ? Ok, ja nav naudas utt., bet ja uznemeja, pieaugusi sieviete perk to bomzhu teeju…. Tas kursh ir dzeris kvalitativas, labas teejas - sapratiis cik milziga ir atskiriba teejas garshaa letaam teejaam un tejam ne no leta gala un pat ne no Rimi, Maximas, bet gan specializetajos tejas veikalos iegadatajai teejai…
Un vispar - ja grib arsteties ar teejaam, tad tas ir japerk tur un tadas, kas ir paredzetas arstnieciskiem nolukiem, jo ir ievaktas un zhavetas specialos apstaklos, kas padara taas dziednieciskas, nevis kjimiskaas drupachas Mozhums ?
jā, viņa manliekas tikai vienu pamperi nomainīja, to pašu otrādi uzvilka :D:D māte atradusies. :D:D tiešām tādas tukšpaures jāsterilizē, bet patiesība daba to jau ir izdarījusi :)Bubuu @ 15.10.2024 08:03Raksta ka labāk pagaidīs kad Dž. paaugsies lai var izbaudīt mazuli. Kā tieši tu to taisies izbaudīt ja Dž nobāzi kaut kur jau 3 dienā pēc piedzimšanas? Ne viņa viņu ar krūti baroja vai kaut vai ar pudelīti bet rokās turot, ne gāja ratu pastaigās, ne pamperi mainīja, ne ļāva savās rokās pagulēt. Tiešām ar jauno mazuli, ja tāds pieteiktos viņa ro "izbaudītu". Nu ko tu pīpē stulbā muļķe ka vari šitā dirst un pati nesaprast cik pretīgs cilvēks esi. Sterilizēt tevi vajadzētu.