FlueFri @ 12.10.2024 06:29jāsaprot, ka mēs jau te varam rakstīt un spriest, bet nekas nemainīsies! Jo visu pirms tiem diviem pajoliņiem vajadzētu galvas ārstu apmeklēt! Viņiem bērns ir kā citiem kucēns, nezinu kādu atbildību tas prasīs, bet gribu bērnu! Pidriķei bērns ir absolūti vienaldzīgs, viņa viņu atdotu kādam, ja vien nebaidītos no sabiedrības nosodījuma! Viņai svarīgi ir visai pasaulei rādīt plikumus, izlikties ka lasa bībeli un viņai pašai šķietami gudri runāt! Viņiem abiem, manupràt ir atpalicība un pamuļķu sindroms!?
kāpēc domā ka caur darbiniecem, domāju paši sēz un lasa2biletes @ 12.10.2024 15:21
Pirmkārt, naivā cerība ka kādam aizkersies. Paši viņi vai caur darbiniecēm seko forumam. Varbūt kaut 1 no abiem sāks domāt ar galvu. Otrkārt, te ienāk arī viņu"Fanes". Lai kaut dažas no tām saprot, ka nav viņi ne biznesa guru, ne paraugģimene
Sezam @ 12.10.2024 21:11Nu nē, teica, ka līdz pirmdienas plkst 11.00 būs prom.
Didra točna netestos uz Amatu, lai nākamajā rītā brauktu atpakaļ.
Tastastas @ 12.10.2024 21:22
Telegramā pēcpusdienā jau pozēja ar popkorna turzu Apollo kino, it kā Rīga Plaza. Diezgan nožēlojama "atpūta", īpaši ņemot vērāk, ka mutere no Dobeles atstiepta priekš sīkā. Varēja jau vēl visu sestdienu izbaudīt ar vīru un svētdien atgriezties Rīgā.
Bet laikam jau nav ko baudīt diviem vien kopā - ne seksu, ne sarunas, ne filmas. Tāpēc šai ir visu laiku bars apkārt.
Sezam @ 12.10.2024 21:11Nu nē, teica, ka līdz pirmdienas plkst 11.00 būs prom.
Didra točna netestos uz Amatu, lai nākamajā rītā brauktu atpakaļ.
Maiga. @ 13.10.2024 16:08Es saprotu, ka vingrojot piessvist paduses, bet kaa var taa sasvīt vāvere,??? ??? Ko viņa tieši tur trenēt, jeb masee? ????
. Normāli trenējoties jaa, bet mēs tak zinām, ka šii tik iet pagrozities.yay @ 13.10.2024 16:58
Cītīgi trenejoties, normāliem cilvēkiem svīst viss. Kuram vairāk, kuram mazāk. BET Normāli cilvēki izvēlas apģērbu, kuram tik ļoti nevar redzēt, piemēram sasvīdušu vāveri :D
. Vingrojot svīst visur, nevis tikai paduses. Man arī legingiem vāvere slapja, tieši tāpēc jāizvēlas pareizās apenes, kuras vilkt un legingi melnā krāsā. Nezinu, kāpēc Tev svīst tikai paduses. Īsti normāli tas nav. Palasi cilvēka fizioloģiju. Par didras vāveri man vienalga.Maiga. @ 13.10.2024 16:08Es saprotu, ka vingrojot piessvist paduses, bet kaa var taa sasvīt vāvere,??? ??? Ko viņa tieši tur trenēt, jeb masee? ????