jā, riebj jau lasīt.amoreamore @ 06.12.2022 17:24bļāā, uzēdiet chappy, jūs uzvedaties kā kuces.
Metaforaas @ 06.12.2022 17:10Es jau neko , bet šodienas storijā vai tā Mint zaļā džemperkleita , ir domāta kā kleita? Kur ar tādu var iet, viss dibens tak ārā spīdēs.
Liveandletlive @ 06.12.2022 17:28jā, riebj jau lasīt.
.
Nevienu jūsu bernkopiba un dzīvesstāsts neinteresē. ?
Monroe @ 06.12.2022 16:16Haha... un Tu, savukār, nevari rimties :) Kā es pavadu savu brīvo 10minūti, kamēr dzeru kafiju, ne Tev man norādīt - kur gribu, tur esmu, turklāt lekcijas būs tikai vakarā, tā kā nesatraucies par manu izaugsmes tempu, labāk domā par sevi :D
P.S. Man prieks, ka redzi, ka man trūkst apbrīna. Nebiju iedomājusies par to, ok eju stūrīti paraudāt un uzvilkt kādu kāsīti, lai priecīgāks prāts ?
viņa joprojām nav uzskatījusi par vajadzīgu apmeklēt sava bērna ģimenes ārstu? Nu joptvai, es vēl pieņemu domu ka var kādu reizi netikt , bet te izskatās , ka viņai vnk pie d**sas savs bērns. Tu lupatas un kkādu tizlu bildēšanos liec prioritàtès bet DIDRIHSONE TEV SAVS BĒRNS IR TOTĀLI VIENALGA UN TAS PATIESĪBĀ IR BRIESMĪGI!!!Mayaaa @ 06.12.2022 16:42Ģ.A. Ieteica iet peldēties..kādos gadijumos to iesaka vai kā?
Unnnn protams, gada māte vēl aiz vien nav bijusi ar mazo uz vizīti.
Mia6 @ 06.12.2022 18:00viņa joprojām nav uzskatījusi par vajadzīgu apmeklēt sava bērna ģimenes ārstu? Nu joptvai, es vēl pieņemu domu ka var kādu reizi netikt , bet te izskatās , ka viņai vnk pie d**sas savs bērns. Tu lupatas un kkādu tizlu bildēšanos liec prioritàtès bet DIDRIHSONE TEV SAVS BĒRNS IR TOTĀLI VIENALGA UN TAS PATIESĪBĀ IR BRIESMĪGI!!!
Sākumā, pie pirmā bērna dažreiz méģināja jumts braukt, bet iemācījos nodalīt no saraksta svarīgo un nesvarīgo. Svarīgais paliek, nesvarīgais var arī pagaidīt, kad būs laiks. Tā teikt, perfekcionismu bišku atsēdināju, un tad jau ok. Arī tagad - ja nogurums, tad prioritāte būs filma + vīna glāze, a putekļi uz plaukta pagaidīs labāku dienu 😀 Ja bērnam krenķis un vajag parunāt, vakariņas atbrauks ar Woltu, virtuve dabūs mani redzēt rīt..Eksperte. @ 06.12.2022 16:38Monroe , ja iepriekš rakstītais par sevi nebija tukša ūdens liešana, es varu tikai applaudēt. Es arī gribētu tādu motivāciju, menedžēšanu un spēt neizdegt.
Šī ir baigā atskārsme, kad piedzimst pirmais - o, man taču bija tik daudz laika līdz šim 😁Lula @ 06.12.2022 16:44
Vai ne, es pat bez bērniem to visu nepaspēju ?
Izglītība neliek norīt humoru un paaugstina sarkasma līmeni saskarē ar agresīvām personām 😜Wordrobe666 @ 06.12.2022 17:11
Un šo raksta cilveks ar augstākajām izglītībam. Apbrīnojami. Es biju labākās domās. Par tāda veida civekiem. Bet tagad redzu, ka augstākā izglītība - 1 - 3 nemaina, nejēdzīgus cilvēkus, kas neprot pielietot. To ko vajag. Man jāsmejas. ?
Augstākā izglītība nemainis tavus knišļus galva.
Es nevienu nemācīju, nomierinies beidzot. Goda vārds, laikam pati Elīna atnākusi :)Wordrobe666 @ 06.12.2022 17:22
Seit nebija saruna par saviem personīgajiem sasniegumiem. Dzīvē!ne par valodām ne par izglītībam!
Bet laikam tu domā, ka tas uz tevi neattiecas,ka tu vari rakstīt ko vēlies. Bet citus mācīsi.redzi ka ar visiem tās cauri nejies, jo būs kads, kas nerimsies, un uzrakstīs,visu ko vēlas.
P. S-turpini apbrīnot Manroe, un tu tiksi tālāk. ?Varbūt viņas tetovējums tev arī ir uz galvas uztetovets?
LiepaShmiepa @ 06.12.2022 16:42Es ieraudzīju daudzās lapas, nodomāju ūū, kaut kas jauns atklājies? Bet nē, tikai viena vienīga vilšanās :D
Mayaaa @ 06.12.2022 16:58šausmas, vecāku nolaidība. Nez ja naurim tajā lodziņā ierakstīšu ,lai mazàk bāž krēsliņā bet liek dzīvoties vairāk pa zemi, viņš mani nenobloķēs?
Wordrobe666 @ 06.12.2022 17:11
Un šo raksta cilveks ar augstākajām izglītībam. Apbrīnojami. Es biju labākās domās. Par tāda veida civekiem. Bet tagad redzu, ka augstākā izglītība - 1 - 3 nemaina, nejēdzīgus cilvēkus, kas neprot pielietot. To ko vajag. Man jāsmejas. ?
Augstākā izglītība nemainis tavus knišļus galva.
Monroe @ 06.12.2022 19:22Izglītība neliek norīt humoru un paaugstina sarkasma līmeni saskarē ar agresīvām personām ?
Lula @ 06.12.2022 18:22
Bet ja vīrs iet, viņiem tiešām abiem tur jābūt? ?♀️
Clara @ 06.12.2022 18:32naura jaunais kažociņš (vai lai kas tas nebūtu). You go giiiirl. Diemžēl, bet viena otra sieviete nav tik sievišķīga. :((
Sofija123 @ 06.12.2022 19:27
Ak dievs, nu cik var, iedzer tableti un nenāc vairs šeit, ja tik ļoti Tevi trigero.