MikaR @ 01.02.2022 09:58
Vēl nav… pēdējie story ar tādam redzamām blaugznām ?
C00L Dzipsy @ 01.02.2022 10:09
Kad diez Nauris iznāks no skapja un paziņos, ka ir gejs?!
Vīrieši tā nedotografējas un tā neģērbjas.
Šokolādes končas Tu vari lopsēt iekšā, bet gaļas gabaliņš ir pfuu pfee..
user119964 @ 01.02.2022 09:48Atstāšu to šeit…
lote_te @ 01.02.2022 10:29Parasti nemetos aizstāvēt Elīnu, bet nu šis ir aplami.
Jā, grūtniecēm ir tipiski, ka negribas gaļu, vai negribas saldumus, vai negribas kafiju utml. Daļai tas pazūd pirmajā trimestrī, daļai turpinās visu grūtniecības laiku, kad ir specifiski produkti, kurus gribas vai tieši otrādi - no tiem rauj uz augšu. Ko var ņemties vislaik par to gaļu… Jā, tas būtu jāēd, šaubu nav, bet kāda jēga ēst, ja no tā raus uz augšu? Es ticu, ka var tā būt kā Elīnai, jo man otrajā grutniecībā bija tieši tā - gaļa bija fui un pē, un kaut skrien ar galvu sienā, nu nevar viņu ēst katru dienu.
Neviens viņai neliek ēst visu laiku gaļu, ja Tev šķiet normāls uzturs šampinjoni ar ūdeni un skābenēm vai salāti ar gurķi un tomātu un vairāk neko, tad nu sorry..
Viņai šis problēmas vairāk gan smadzenēs nekā grūtniecībā.
MikaR @ 01.02.2022 08:39https://sejas.tvnet.lv/7442476/mierigi-vari-ar-savas-draudzenes-qr-kodinu-didrihsones-atzisanas-celojuma-uz-parizi-samulsina-vinas-sekotajus
Didras pinekļos, tinekļos ?
nu, cik grūtnieču grupām, vai no paziņu pieredzes, pašas pieredzes, ja tev ir tas nelabums, nebūs tā, ka tu tagad iesi, braukasies, celosi ar tik sliktu dūšu, citas pat iet slimības lapās. Tas grūtnieču nelabums ir pretīgs, pēc storijiem neizskatās, ka viņai būtu slikti +, ja ir nelabumi arī no ēdiena smaržas ir slikti, a viņa pie visiem ēdieniem stāv klāt un komentē, priecīga viss ok, bet kā jāēd, tā oj, man jau slikti. Plika diršana, ka tik nomest kādu kg.lote_te @ 01.02.2022 10:56
Nē, man tas neliekas normāls uzturs, es nokomentēju tieši teikumu par gaļu un saldumiem, nevis viņas uzturu kopumā. Jau kuru reizi šeit lasu, ka šausmas, šausmas, viņai noteikti nevar būt slikti tik ilgi un no tā vai šitā. Kā jūs to varat zināt? Jo jums tā nebija? ? Tas, ka viņai galvā ir problēmas, nav nekāds jaunums. Bet diemžēl viņa arī uz sejas izskatās diezgan … Nu varbūt ne slikti, bet savādāk, kas varētu būt saistīts ar to, ka viņai ir šī sliktā dūša.
Adventures100 @ 01.02.2022 11:05nu, cik grūtnieču grupām, vai no paziņu pieredzes, pašas pieredzes, ja tev ir tas nelabums, nebūs tā, ka tu tagad iesi, braukasies, celosi ar tik sliktu dūšu, citas pat iet slimības lapās. Tas grūtnieču nelabums ir pretīgs, pēc storijiem neizskatās, ka viņai būtu slikti +, ja ir nelabumi arī no ēdiena smaržas ir slikti, a viņa pie visiem ēdieniem stāv klāt un komentē, priecīga viss ok, bet kā jāēd, tā oj, man jau slikti. Plika diršana, ka tik nomest kādu kg.
Lukreecija @ 01.02.2022 11:04
Neesmu viņas aizstāve, tomēr tiem, kas raksta tekstus vajadzētu vairāk iedziļināties. Pirkts vakc. vai pārslimošanas sertifikāts ir viens, bet savos storijos viņa teica, ka Parīzē tas ir iespējams nevis, ka viņa izmanto kopumā savu draudzeņu sertifikātus. :D Mazliet arī smieklīgi, ka tie žurnālisti kaut ko tā pa ausu galam sagrābsta.
nu, cik grūtnieču grupām, vai no paziņu pieredzes, pašas pieredzes, ja tev ir tas nelabums, nebūs tā, ka tu tagad iesi, braukasies, celosi ar tik sliktu dūšu, citas pat iet slimības lapās. Tas grūtnieču nelabums ir pretīgs, pēc storijiem neizskatās, ka viņai būtu slikti +, ja ir nelabumi arī no ēdiena smaržas ir slikti, a viņa pie visiem ēdieniem stāv klāt un komentē, priecīga viss ok, bet kā jāēd, tā oj, man jau slikti. Plika diršana, ka tik nomest kādu kg.