Sveikas meitenes!
Man sasāpējusies problēma, un gribētos dzirdēt viedokli no citu skatu punkta.
Lieta tāda, kad sagāju kopā ar senu draugu, pazīstami jau n'tos gadus, un tomēr laikam dzīvojot citu dzīvi mums abiem vienmēr ir bijis, kas vairāk par pliku draudzību.. runāju par jūtām...
tā nu sanāca, kad laiku atpakaļ viņš sagāja ar vienu meiteni ko pazinu, palika stāvoklī, pēc tam sāka krāpt, godīgi sakot salauza vīrieti līdz galam...
Tā nu sanācis, kad pēc visa pārdzīvotā esam kopā. Es tiešām viņu mīlu, un viņš ir super, bet mani neatmet viena doma... un tas ir kad viņš nespēj aizmirst viņu, jo nu kopīgs bērns un daudz kam iets cauri, neskaitot to kad krāpa neskaitāmas reizes, tomēr viņa paliek bērna māte.. Viņš neizrāda to kad domā par viņu vai ko, liekas kad pat sava veida naids ir pret viņu bet cenšas no visa spēka, lai mazajam viss būtu...
Lai nu kā, šī meitene jau sāk iepīt mani tur kur nevajadzētu, tas ir, neļaušu runat ar bērnu kamēr tava jaunā draudzenīte būs blakus, izsūc naudu, un terorizē neskaitot to, kad pašai jau ir cits.
Un pluss vel visam tam, es viņu redzu katru nakti sapnī, tiešām.. liekas nekad neesmu tik daudz sapņojusi, kā tagad... Un visu laiku redzu kā viņa aizvilina manu vīrieti..
un dēļ šiem sapņiem ik nakti es sāku jaukt realitāti ar sapņiem, un man ir bail sabojāt attiecības dēļ šī, jo ik rītu pamostos ar drausmīgām izjūtām.. līdz ar ko seko manas ilgās domāšanas un garastāvokļa maiņas ko nespēju viņam izskaidrot, jo negribu teikt par to, cik ļoti tas mani grauž... jo zinu, kāda būs atbilde, bet tas man vieglāku šo visu nepadarīs...
es nezinu ko es gaidu, bet varbūt kādai ir ko ieteikt